VaMp^^^HeLLSenT Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 jes vidio laki!?!TO JE DUH! i u blic-u???aaaaaaaaa!!!dje sam sve dospio.... pozdrav za interfector nadam se da cemo se uskoro vidjeti sa albumom! Hail! Quote
Elderane Posted February 9, 2004 Report Posted February 9, 2004 Naravno da je bilo super...Jebes probleme s ozvucenjem...To je standard.Pozdrav! Quote
Little Obrens Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Totalno iskreno! Banjalucani, ocekuje se vase iskupljenje za alkohol! Quote
ThyRaven Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 CCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Markiz Lantenak Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 Ljudi sledeci koncert u aprilu!!!!!!!! sa Interfectorom!nasa godisnjica a njihova promocija albuma!!!! I ovaj put se necemo zaebati kao prosli i zvati 7 bendova, bice ih maksimum 3! a za sledeci put Deucalion obecava fenomenalnu svirku kao iskupljenje za onaj, blago bi bilo reci, UZAS! I veliki pozdrav Interfectoru!stvarno ste super ljudi! super smo se proveli tih dva dana!!!!!!!!!!!!!! LAKi kad ce slike????????????????????????????????????????????? Quote
Apeiron Posted February 11, 2004 Author Report Posted February 11, 2004 Naravno!!! Sviramo ponovo dole u aprilu! A tad se kupamo, i nemoj da cujem da neko nece ili ne sme! Razvili smo jedan film, cim ispucamo i drugi do kraja, postavicu te slike u galeriju. Pozdrav! Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 to bre coece! jedva cekam!ima da se kupamo!ko nece...zna se sto mu je!!! pozdrav za Interfector cijeli i naravno RODJAKA: CCCCCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWW!!!!!! Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Bar pozdravlja Banja Luku...Bara pozdravlja Banja Luku... Laki pripremi se za koncert i kupanje u aprilu!! Hail! Quote
ThyRaven Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 CCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!! Quote
izet Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Jednog dana otisla je nana na krilima dana. Ma stvarno su super! Quote
izet Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Jednog dana otisla je nana na krilima dana... Ma,stvarno su ODLICNI!!!!!! a: Quote
Bethor Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Ali,vratila se nana sa krila dana Moram Lakija da pozdravim i da ga obradujem sa trecim Bethorovim tributm Interfectoru "HOR BECKIH DECAKA IZ MLADENOVCA" Quote
Bethor Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Bethor-Hor beckih decaka iz Mladenovca (Tribute to Interfector 3) 01 Mladenovac revenge 02 Kurje oci 03 Glatko ko kuceca muda 04 Sedi na noz 05 Hor beckih decaka iz Mladenovca 06 Jebem ti tecu u plexus 07 Cetiri kila obrnutog krsta Quote
ThyRaven Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Hor Beckih Decaka?!? Hey pa to je moja fora!!!! :x :x Quote
BLAGOJE Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 HAIL NAJJACEM SRPSKOM BENDU!!!!!!!!!!!! sto vise pjesama na srpskom,MOLIM VAS!!!!!!!!! i htio bih da se izvinim gitaristi sto mu ukrah bateriju iz HM dvojke, mislio sam da je Veljkova!!!! na sledecoj svirci ja kupujem sve baterije,sjebali nas adapteri... Quote
ThyRaven Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Umarte jebao si mi majku kada si mi uzeo onu bateriju ja sam u onoj guzvi bio stavio mirkov adapter da klavijature pa mi zamalo nije crkla pedala Quote
Svarog Posted February 13, 2004 Report Posted February 13, 2004 Pozdrav braci iz Repblike Srpske!! Svaka cast odlican ste bend posebno mi se svidja Mother Serbia!! Imate moj glas volim vas jer ste nacionalisti i ja kao NS po ubedjenju cu uvek biti uz vas.Pozdrav od Srpskih NS skinhedsa i dajte malo vise nacionalistickih pesama!! Srbija Srbima Srbin za Srbina!! Vi i Wolfs hunger ste zakon u Srbadiji!!! 14/88 Quote
Whispering Wolf Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Ja nisam slusao mnogo materijala ove grupe.U stvari cuo sam samo Mother Serbija i to mi je bilo dovoljno da se odusevim ovim bendom.Momci su legende. Quote
ThyRaven Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 E tek da vidis kakve su legende kad popiju a: a: CCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWW!!!!!!!!!!!! Quote
Hamsun Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Pozdrav ekipi...opet... Ocekujte me(vjerovatno) "treceg vikenda u martu"... Slavchina! Quote
CountessBathory Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Znaci, vratila se nana? Quote
Apeiron Posted February 14, 2004 Author Report Posted February 14, 2004 Au, Bethore, Bethore...osveta ce biti slatka!!!!!!!!!! Quote
Vlakey_Board Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Ej, Laki, www.interfector.tk vam je overio proveri shta je, izbacuje sajt nekog hosting service-a. Hail to Interfector Quote
Telcontar Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 E tek da vidis kakve su legende kad popiju a: : Mish-Pacov ? :? Quote
Apeiron Posted February 15, 2004 Author Report Posted February 15, 2004 Ej, Laki, www.interfector.tk vam je overio proveri shta je, izbacuje sajt nekog hosting service-a. Hail to Interfector Meni radi normalno... Jebes ga, tako je to kad petljas sa free serverima, ponekad se sruse na trenutak... Quote
Recommended Posts