carcass Posted August 13, 2004 Report Posted August 13, 2004 Bio nam je u posjeti, pa smo vam poslali bocu CG loze po njemu,uzivajte! a ja loze boca je stigla i otisla a i mi daleko sa njom SLAVA LOZUNU!!!! Quote
Swarthyard Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 ehheeeej swarthyarde zvao sam te prije nego sto si krenuo na bus da se pozdravimo ali si vec bio razgulio sa gajbe jesi li oderao dupe 40 sati u busu?!? je li se uspjelo prosvercati kakvog alkohola odavde? MIA takve komentare smo od tebe i ocekivali , ali opet hvala mishpacov! Nego sta nego sverc komerc nikad nije bio jaci... Evo me sa cimerom dzidzamo i pijemo sljivu (prosverco sam 6l raznih rakija)... Ova subota nikada nece biti jaca A to oko toga da se skrshimo jos jednom za kraj nije moglo ici jer mi je dosao ujak pa nisam mogao samo tek tako izaci iz kuce, znas? Ali bit ce jos prilika sljedece ljeto cu sebi iznajmit stan u BL da mogu da radim sta hocu... Tada ce valjda i cimer biti sa mnom, eeeo pozdravlja i kaze da ce nekome sljedece ljeto uzeti dusu Skaaaaaaaaaalllllllllllllllllllll!!! Quote
Swarthyard Posted August 14, 2004 Report Posted August 14, 2004 Zaboravio sa, da napishem i batmen pozdravlja Quote
Tatyannahhh Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 i kako je bilo na svirci?????? Quote
Apeiron Posted August 15, 2004 Author Report Posted August 15, 2004 (edited) Evo da ponovim sto sam rekao na Koncerti i okupljanja, ne da mi se ponovo pisati OK, vece je sto se mene tice proteklo odlicno, oko 1000 ljudi, odlican ambijent, svi bendovi su pokazali da znaju da sviraju. Antidope je super odradio posao, kao i Ritam Nereda (za svoje fanove). Mi smo nasim delom svirke zadovoljni, samo sto je moglo to malo duze da traje, ali su hteli 5 BL bendova da stave u dva sata, sto je teoretski i u praksi neizvodivo. Mother Serbia, The Lightbringer, S Druge Strane Svjetla, Dark Saga, The Dark One. Snimano je od strane drzavne televizije, pa jedva cekam snimke. Prvi put da se neko seti postaviti jednu kameru koja ce biti fokusirana samo na bubnjara (skromno, skromno ) Nightshift je takodje odlicno odradio posao. Veoma zanimljiv podatak, koji niko od nas nije ocekivao, a desio se: dosli su ljudi da nas gledaju sa svih strana, startali nas u publici, posle koncerta: Srbac, Gradiska, Brcko, Doboj, Prnjavor, Sipovo, Zagreb... to se nikad nije do sada desilo u tom broju... Tek sto je ovo bilo skromno Sto se ostaloga tice, u planu je jedan zanimljiv koncert, najavicu ga sutra/prekosutra, cim se 100% potvrdi. Poz! Edited August 15, 2004 by Apeiron Quote
Apeiron Posted August 15, 2004 Author Report Posted August 15, 2004 Nadam se i ja, izmedju ostalog Poz! Quote
Tatyannahhh Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 Veoma zanimljiv podatak, koji niko od nas nije ocekivao, a desio se: dosli su ljudi da nas gledaju sa svih strana, startali nas u publici, posle koncerta: Srbac, Gradiska, Brcko, Doboj, Prnjavor, Sipovo, Zagreb... to se nikad nije do sada desilo u tom broju... Tek sto je ovo bilo skromno I'm so proud!!!!! Quote
Apeiron Posted August 15, 2004 Author Report Posted August 15, 2004 I'm so proud!!!!! Hah, avatar ti je sada mozda cak i jaci Ko ti je digao warn i zasto? Poz! Quote
Tatyannahhh Posted August 15, 2004 Report Posted August 15, 2004 hvala hvala! svi su trazili moje sise za avatar pa evo sad! "spam na COF temi" od Frankenchrist-a.....cuci tu vec soma dana i nikako da mi skine...... Quote
Apeiron Posted August 18, 2004 Author Report Posted August 18, 2004 BANJALUCKE LETNJE IGRE 04 BEOGRAD, Letnja pozornica Tashmajdan 04. Septembar, 2004. INTERFECTOR LIVE Eto, znaci u BGu ispred festivala koji se zove Banjalucke Letnje Igre. Zaista zanimljivo Bice tu jos bendova, da se ne ponavljam, ima tema na Koncerti i Okupljanja. Vidimo se! Poz! Quote
Telcontar Posted August 18, 2004 Report Posted August 18, 2004 MA banovao je bio totem, zbog spamovanja na S&S, al tamo se samo to i radi, tako da nema neke poente... skinuo sam joj ban, jeste da je mozda malo spamovala tamo, ali tamo svi spamuju... dok je malo, u redu je.... a pored takvog avatara .... Nego, onda svaka cast, momci, znate i sami, vidimo se 4 sept. kod nas.... Iskreno, skroz mi je cudno, jos kad vidim kako se zove manifestacija, jeste li sigurni da su vas culi pre nego sto su vas zvali.... Quote
Apeiron Posted August 18, 2004 Author Report Posted August 18, 2004 Hahaha, to i jeste najnebuloznija prica - svirali smo ovde taj petak 13i, to je vece kakvo treba da se ponovi 4og u BGu. Iz BL je trebalo da ide jedan ili dva benda, i organizatori (Danilo Lazovic stoji iza toga) su hladno rekli da mi moramo da idemo, i da nas vode tamo. Haha, a gledali su nas i na bini. Mora da su ih one gusle ponele Kako god, vidimo se mi tamo! Poz! p.s. nemoj ko da dira avatar kod Dodjavolske devojke! Ako je to za warna, onda ne znam. Koga to uopste vredja? Ccc... Quote
Swarthyard Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Fy flate!!! Aeg e saa full aeg e saa full!!! Batman hilser!!! Quote
Apeiron Posted August 21, 2004 Author Report Posted August 21, 2004 Uhm... Swarthyarde... vidim da imamo ovde jednog pijanog Norvezanina na slobodi Sta god si rekao, pozdrav i tebi! Quote
Swarthyard Posted August 21, 2004 Report Posted August 21, 2004 Lakicu! Jesam nadzidzan nikad jache! Ej ewo me na afterpartyju kod jarana, slushamo Paradise City i dzidzamo jos vise sljedeca stvar je Nightrain! I guess I'll never learn, but one more night tonight it's worth it! Ha! Quote
Invictus Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Fy flate!!! Aeg e saa full aeg e saa full!!! Batman hilser!!! Batman, a? Vidim da se ne odvajas od mantre: Sila, Slava, Skrsh! No, tako je i najiskrenije. Quote
Swarthyard Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 (edited) Da vidis tek duha ovde??? Mislim procitaj PP pa ce ti sve biti jasno, cova zaboravio sam ti reci imam dobre vjesti za tebe! Necu dolaziti dole kod vas na zimu, jer idem u Amsterdam u januaru... Da mi bude jos malo bolje Sva nada u granicama svemira Edited August 23, 2004 by Swarthyard Quote
Марија П : Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Hahaha, to i jeste najnebuloznija prica - svirali smo ovde taj petak 13i, to je vece kakvo treba da se ponovi 4og u BGu. Iz BL je trebalo da ide jedan ili dva benda, i organizatori (Danilo Lazovic stoji iza toga) su hladno rekli da mi moramo da idemo, i da nas vode tamo. Haha, a gledali su nas i na bini. Mora da su ih one gusle ponele Kako god, vidimo se mi tamo! Poz! p.s. nemoj ko da dira avatar kod Dodjavolske devojke! Ako je to za warna, onda ne znam. Koga to uopste vredja? Ccc... 4og svirate u Bg-u? Gde? Quote
Dowla Posted August 23, 2004 Report Posted August 23, 2004 Na Tashmajdanu sviraju,bila ja danas na BK najava za Banjaluchke letnje igre u BG.Gledao bih vas ali sam tada u Londonu Quote
Apeiron Posted August 27, 2004 Author Report Posted August 27, 2004 Hvala, hvala, ali to se mora. Inace - cemu svirati i muciti se uopste? Vidimo se i BGu!!! Poz! Quote
Tatyannahhh Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 ajde konacno da vas vidim i cujem jos jedared!!! Ziv bio! P.S juce sam umrla od smeha na Psychoparadoxu kad su najavili pesmu sa albuma Apeiron (jer sam ga ja prozvala album Laki) Quote
Ninoslav Posted August 28, 2004 Report Posted August 28, 2004 (edited) sad sam se cuo sa Olgom, svirate na Hitu sledeceg petka! zajedno sa : Beyond Vlada Jet Band Midgard Demether Alogia Hetera solidan lineup, zar ne? Rock Club Floyd, Becej, 03. 09 u 19h, ulaz 100 din Edited August 28, 2004 by El_Nino Quote
Apeiron Posted August 30, 2004 Author Report Posted August 30, 2004 (edited) Znaci ovako: TOURING MOTHER SERBIA 3.9. (petak) - BECEJ - Rock Club Floyd - Hit 202 4.9. (subota) - BEOGRAD - Tashmajdan - Banjalucke Letnje Igre 04 5.9. (nedelja) - JAGODINA - ceka se potvrda - Hit 202 Vidimo se! Poz! Edited August 30, 2004 by Apeiron Quote
Recommended Posts