:={MaYa}=: Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 heh,da-moglo bi... ali momci-te zastave...ok je sve to,nemam nista protiv...ali ipak je i dalje vasa sustina u muZici....da ne zaborave ljudi Quote
Swarthyard Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 Hvis noen brenner Norsk flag! Skal jeg faen meg klikke!!! Skaal Evo prevoda: Ako neko bude palio Norvesku zastavu! Ja cu popizdit ko niko!!! Zivjeli! To je to a: Jos jednm kazem: Skaal!!! Quote
:={MaYa}=: Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 sve je to ok sa zastavama,ali sustina je u muzici Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 Pozdravljam paljenje zastave ali opet pitanje za Olivera : Da li mislis da su svi amerikanci krivi za bombardovanje nase zemlje pa nas dragi Azal je amerikanac znaci i on je kriv? Eh, gresis prijatelju, Azal je nas brat, srbenda stara E pa brate u Americi ih ima milione koji su tamo otisli da rade,uce,kradu I ta zastava je simbol drzave cije oni drzavljanstvo imaju sad su znaci svi ti ljudi krivi za bombardovanje ako oces da budes patriota i anarhista ujednom uzmes lepo sliku bil klintona i zapalis em ce duze da gori-veci efekat-em imas da je nadjes gde oces a zastave moras da trazis Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 sve je to ok sa zastavama,ali sustina je u muzici JA se izvinjavam sto sam promenio temu ali raspravljali ste se o tome pa reko da kazem svoje misljenje P.sImam razne slike ovih politicara diktatora sa YUmetala ako vam treba za spaljivanje ))Spalite Gotivnog andjela-boki nista licno ti si samo najveci diktator i ce da vidite kako ce odma da vas vole Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 heh,da-moglo bi... ali momci-te zastave...ok je sve to,nemam nista protiv...ali ipak je i dalje vasa sustina u muZici....da ne zaborave ljudi MA kakva muzika nemaju oni muziku to su sve sektasi narkomani,delikventi puse droge pa de to ima sve bi ja to u vojsku oterao p.s ovo je komentar mog dede na prvo slusanje majke srbije Quote
Swarthyard Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 sve je to ok sa zastavama,ali sustina je u muzici koja muzika? Quote
Swarthyard Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 heh,da-moglo bi... ali momci-te zastave...ok je sve to,nemam nista protiv...ali ipak je i dalje vasa sustina u muZici....da ne zaborave ljudi MA kakva muzika nemaju oni muziku to su sve sektasi narkomani,delikventi puse droge pa de to ima sve bi ja to u vojsku oterao p.s ovo je komentar mog dede na prvo slusanje majke srbije Ko moj jednom kad nije infark dozivio kada sam pustao One od metallicae... Sve je bilo ok, ali kada su poceli da mlate, deda mi je posizio R.I.P. Deda a: Quote
Invictus Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 Pozdravljam paljenje zastave ali opet pitanje za Olivera : Da li mislis da su svi amerikanci krivi za bombardovanje nase zemlje pa nas dragi Azal je amerikanac znaci i on je kriv? Eh, gresis prijatelju, Azal je nas brat, srbenda stara E pa brate u Americi ih ima milione koji su tamo otisli da rade,uce,kradu I ta zastava je simbol drzave cije oni drzavljanstvo imaju sad su znaci svi ti ljudi krivi za bombardovanje ako oces da budes patriota i anarhista ujednom uzmes lepo sliku bil klintona i zapalis em ce duze da gori-veci efekat-em imas da je nadjes gde oces a zastave moras da trazis E, Nergale, aj' lijepo obrisi nos i idi da se igras, jer si ocigledno premlad da shvatis neke stvari. Quote
Apeiron Posted September 19, 2003 Author Report Posted September 19, 2003 Banja Luka, 20.09.2003, I N T E R F E C T O R live. Tvrdjava Kastel - ACCESS FESTIVAL 19-21.9.2003. Bice to jak koncert sutra, ambijent je odlican, drevna tvrdjava... Verovatno cemo snimati spot na tom koncertu, pa cemo da vidimo. Takodje, kao druga gitara, na bini sa nama ce da bude Vlada iz ABONOSa, koji je za to jos ranije izrazio zelju, i skinuo celi album. Pa da vidimo na sta ce to liciti... Pozdrav svima! www.interfector.tk [email protected] [/img] Quote
Swarthyard Posted September 23, 2003 Report Posted September 23, 2003 wow druga gitara to je cool a: Probajte nesto u faznu duple Maiden solaze i Carcass-ov vokal sa horovima i simfonijom u pozadnia a: Vazno je eksperimentisati a: Quote
Invictus Posted September 23, 2003 Report Posted September 23, 2003 Takvo nesto je otprilike i bilo, pogotovo horovi, kad smo Carcass, Antares, Plemic i ja zapojali. Mada, jebes svirku, u rostilju i alkoholu je tajna. Kakve extremne feste. Uzas! Pogotovo ona gnusna igra sa kockicom, da ko dobiije najvise pije koktel od piva, viskija (kanadskog, naravno) i red bula. Ako se dobiju za redom tri sestice, piju svi naiskap (inace su bile u pitanju krigle od sedam decilitar). Te tri sestice su se prvi put pojavile odmah u drugom krugu. :roll: Neki su cinili i cuda od junastva. Zene... Za oktobar je najavljena repriza sa Draconicom kao gostima. Strasne kandze...NAJSTRASNIJE!!! Quote
Apeiron Posted September 23, 2003 Author Report Posted September 23, 2003 Svirka kao svirka je po meni bila najbolja nasa do sada !!! Definitivno !!! Oprema, zvuk, rasveta, dim, stroboskopi... inace, tonac koji je sve radio, radio je zvuk MARDUKU u Austriji, pa onda probajte da zamislite kako je to zvucalo!!! Postoji i video snimak, nekih 5 minuta, sto cu svim silama da prebacim u komp, i postavim za download, da vidite kako je to izgledalo. Jednostavno neopisivo! A sto se tice festanja... uh... Sreca nasa da se ovakve stvari ne desavaju svaki vikend, inace bi se brzo preselili na onaj svet. Alkohol je bio sveprisutan, a dogadjaji.... ma ne moze se to ispricati recima. :roll: Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 23, 2003 Report Posted September 23, 2003 Takvo nesto je otprilike i bilo, pogotovo horovi, kad smo Carcass, Antares, Plemic i ja zapojali. Mada, jebes svirku, u rostilju i alkoholu je tajna. Kakve extremne feste. Uzas! Pogotovo ona gnusna igra sa kockicom, da ko dobiije najvise pije koktel od piva, viskija (kanadskog, naravno) i red bula. Ako se dobiju za redom tri sestice, piju svi naiskap (inace su bile u pitanju krigle od sedam decilitar). Te tri sestice su se prvi put pojavile odmah u drugom krugu. :roll: Neki su cinili i cuda od junastva. Zene... Za oktobar je najavljena repriza sa Draconicom kao gostima. Strasne kandze...NAJSTRASNIJE!!! vama bas bilo najajano Quote
Swarthyard Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 Jebo vas zivot... Vama je vikend bio iskreniji nego moj :roll: Ali kada se ujedinimo na ljeto... To ce biti preiskreno a: a: Necu da se sjecam ljeta uopste! Slava!!! Quote
Invictus Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 Znas li ti koliko ima do ljeta? Ko ce to docekati?! 8O Zima. a: Quote
Swarthyard Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 ma covjece bi ja rado sutra dole... Samo mi jos nije dosla jebena stipendija a zaduzio sam se do zla Boga... Kada mi dodje moram vratit jebeni dug prvo :x Ne boj se ljeto ce brizo... Brzinaaaaaaa... whoom Quote
Apeiron Posted September 24, 2003 Author Report Posted September 24, 2003 Nema odmora dok traje obnova: ---------------------------------------------- Gradiska, RS, 28.09.2003. I N T E R F E C T O R - live !!! Diskoteka TUTAN KAMON, 21:00 ---------------------------------------------- Pozdrav! www.interfector.tk [email protected] Quote
Invictus Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 Kakav naziv diskoteke! 8O Moracemo bas drevno zvucati. Quote
Bethor Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 mladenovac pozdravlja banjaluku. OTISLA JE NANA NA KRILIMA DANA. EJ INVICTUSE JUCE SMO IMALI PRVU PROBU.BRZE OD ONOGA NE MOZE. NADAM SE DA CEMO USKORO DELITI BINU BETHOR Quote
Invictus Posted September 24, 2003 Report Posted September 24, 2003 He, he i ti si tu stara njusko. Nema sta, moracemo poganiti zajedno. Quote
Bethor Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 Malo i ja da se zezam,nije red samo ti Quote
Apeiron Posted September 25, 2003 Author Report Posted September 25, 2003 Hehehe, dobro nam dosao, legendo! Quote
Swarthyard Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 Mada, jebes svirku, u rostilju i alkoholu je tajna. Hmmm... Sa time se bas i ne slazem... Prvo muzika pa onda sve ostalo a: Quote
Apeiron Posted September 25, 2003 Author Report Posted September 25, 2003 Nastavi li ponavljati ovakve izjave, ubrzo su rostilj i alkohol jedino sto ce mu preostati, jer ce biti izbacen iz benda Quote
Recommended Posts