Apeiron Posted April 11, 2006 Author Report Posted April 11, 2006 Jebi ga, ostali smo bez duse benda. Sad cemo biti bezdusni brutalni metal sastav... vise devojcice nece moci plakati u prvim redovima... Samo gde je ova riba procitala da imamo dva albuma, i to je nejasno... Sve ostalo me ne cudi uopste. Quote
Zen Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Da, taj lajv.... Sta nece plakati ribe??? Evo ja i Aurora cemo odma' da se instaliramo u prve redove sa kilo crnog luka i udri po plakanju! Support forever! Quote
Demonic_Alliance Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Jebi ga, ostali smo bez duse benda. Sad cemo biti bezdusni brutalni metal sastav... vise devojcice nece moci plakati u prvim redovima... Samo gde je ova riba procitala da imamo dva albuma, i to je nejasno... Sve ostalo me ne cudi uopste. ako, i treba! konacno bezdushni brutalni obskurni black metal! bar ce moci nesto da se napise na plakatu kad vas najavljuju! dosta je bilo nightwisherstva!!!! Quote
Branislav Stankovic Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 INVICTUSE mislim da bi trebao JAVNO pojasniti ove tvoje izjave objavljene u Glasu, da nas ljudi ne startaju na ulici sa nekim nebuloznim pitanjima na koja nemamo odgovor. Ma ljudi, pustite celu prichu...josh samo fali da se ovo pretvori u prichu kao za Abonos! Friendship & respect! Idemo lepo svi zajedno na pivo da zaokruzhimo ovih lepih 5 godina rada, pa posle svako da se baci na posao sa svojim bendom... Shto se Interfector-a tiche - mi idemo dalje! Kako cje to sve zvuchati, da li cje to imati stari "duh" ili necje - to cjete i sami videti... Ako nishta drugo, tu su Zoe i Ana da odrzhavaju tradiciju uplakanih devojchica u prvom redu! Ajd' u zdravlje! Quote
Aurora Calerva Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Ta Zoe mora biti u prvom redu kako bi bolje videla bubnjara Quote
Apeiron Posted April 12, 2006 Author Report Posted April 12, 2006 Ta Zoe mora biti u prvom redu kako bi bolje videla bubnjara Ko god da je ta lady, neka je u prvom redu, ali samo ako ce pustiti suzu na pesme Quote
Aurora Calerva Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Samo ću reči a Bane će ti objasniti Quote
dilolu Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 joj al ne volem ,kad nastane kriza sve poskupi pojeftini....piva Quote
Apeiron Posted April 12, 2006 Author Report Posted April 12, 2006 Samo ću reči a Bane će ti objasniti Eh sad... znam ja ko je ta lady, samo komentarisem "ko god da je ta lady". Jasno formulisana recenica Quote
Aurora Calerva Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 (edited) Pozdrav od Zorane i Matije! Edited April 13, 2006 by Aurora Calerva Quote
Branislav Stankovic Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 INTERFECTOR na myspace-u! Pridruzhite nam se! http://www.myspace.com/interfectorband Quote
carcass Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 nema sta!!! uspjeli smo!!! i to bez magije Quote
Branislav Stankovic Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Bez? A oni nashi rituali? Moj charobni shtapicj? Sheshir? I sve one silne zeke? to nishta nije pomoglo? Quote
Aurora Calerva Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Zeke, a? Nego, imate neku mnogo lepu devojčicu među friendovima... Quote
Branislav Stankovic Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Samo ti zezaj Ozbiljno? A na koga to mislish... Quote
Branislav Stankovic Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Skromnost je vrlina.... ....za ljude koji nemaju druge vrline! Quote
RADEGAST Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Takvi nemaju ni pomenutu. NEGO, kad' dolazite u BG da overavate nove klubove? Roro, slike Quote
Apeiron Posted April 13, 2006 Author Report Posted April 13, 2006 Overavamo King Diamonda, pusti sad nove klubove Klubovi posle. Poz! Quote
Branislav Stankovic Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Da overimo josh neki CKM party Quote
Apeiron Posted April 13, 2006 Author Report Posted April 13, 2006 Nego sta, nego sta. Nisam ni mislio na metal klubove. ALL HAIL CKM! Quote
Recommended Posts