Apeiron Posted June 25, 2006 Author Report Posted June 25, 2006 ste nasli gitaristu?kako to ide? Tesko pitanje. Mislim da Interfector nece biti vise sveprisutan kao pre... Kako god da se resi to sa gitaristom, jer nema u BL medju morem amatera ili profi gitarista niko normalan, koji bi putovao na sve moguce koncerte gde smo do sada svirali... Prva svirka trebala bi biti u Subotici na Palickom jezeru, ali ko ce svirati gitaru tada, jos je misterija. Usporilo se, nije da nije (tacnije, skoro da se stalo), ali kad BL nije Gotenburg gde imas odlicne gitariste u svakoj kuci jebiga. Licno mi je bitnije da se pronadje gitarista za rad na novom albumu, koncerti budu, ne budu, ionako trenutno nema uslova nigde za kvalitetne svirke, malo ljudi dolazi i tako. Poz! Quote
Dowla Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Srecan rodjendan Adeptu, Antaresu, Molochu, Cyber Star-u, Areti, Banetu i svima ostalima Quote
Uros Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 hahaha! tako je i ja se pridruzujem cestitkama za srecan rodjendan toj maloj grupi! Quote
Buddha Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Tesko pitanje. Mislim da Interfector nece biti vise sveprisutan kao pre... Kako god da se resi to sa gitaristom, jer nema u BL medju morem amatera ili profi gitarista niko normalan, koji bi putovao na sve moguce koncerte gde smo do sada svirali... Prva svirka trebala bi biti u Subotici na Palickom jezeru, ali ko ce svirati gitaru tada, jos je misterija. Usporilo se, nije da nije (tacnije, skoro da se stalo), ali kad BL nije Gotenburg gde imas odlicne gitariste u svakoj kuci jebiga. Licno mi je bitnije da se pronadje gitarista za rad na novom albumu, koncerti budu, ne budu, ionako trenutno nema uslova nigde za kvalitetne svirke, malo ljudi dolazi i tako. Poz! Laki, ja sam ozbiljno mislio onomad da bi za Interfector bilo najiskrenije da svirate bez gitare ubuduce jest ta harizma, (da ne kazem prostor ) koju je ostavio Invictus nepopunjiva.. Karki ionako ima onaj suludi zvuk basa, nabijte mu jos malo distorzije, a Bane ionako moze da svira neke cudne zvkove (rifove? ) na klavijaturi i eto ti punoce zvuka.. ko kaze da morate imati gitaru da biste bili hevi metal? u krajnjoj liniji, mozete probati na nekoj probi, ili, jos bolje, na svirci na Palicu, (ako je uopste i bude? ), pa cete time ujedno dobiti i prve reakcije publike. Quote
Dowla Posted June 25, 2006 Report Posted June 25, 2006 Zasto ne pokusate da nadjete gitaristu iz BG-a? Mislim da ne bi bilo nekih problema,posto je i Bane iz bg-a,pa biste uspeli da se snadjete i u vezi proba,termina i sl... Quote
Apeiron Posted June 25, 2006 Author Report Posted June 25, 2006 To i jeste jedna od prioritetnih opcija Svirati bez gitare... nije to losa ideja. Ali mnogo prostora bi islo na bas gitaru, a kako Carcass i peva, tesko da bi mogao iskombinovati sve to... hmmm... mozda da nadjemo pevaca? Quote
Old Smuggler Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Ne, ne evo ovako još bolja kombinacija, nađite bubnjara, a ti počni da pevaš Quote
MudriPanj Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 Svirati bez gitare... nije to losa ideja. Ali mnogo prostora bi islo na bas gitaru, a kako Carcass i peva, tesko da bi mogao iskombinovati sve to... hmmm... mozda da nadjemo pevaca? NAJozbiljnije - nije losa ideja uopste pjevaca bi trebalo biti relativno lako nacji Quote
Vlaja Buraz Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 mozda da nadjemo pevaca? Kad je audicija? Quote
Aurora Calerva Posted June 26, 2006 Report Posted June 26, 2006 To i jeste jedna od prioritetnih opcija Svirati bez gitare... nije to losa ideja. Ali mnogo prostora bi islo na bas gitaru, a kako Carcass i peva, tesko da bi mogao iskombinovati sve to... hmmm... mozda da nadjemo pevaca? A da vi počnete da radite neki hop? Ili možda EBM? Quote
Apeiron Posted June 26, 2006 Author Report Posted June 26, 2006 Zanimljivo za EBM Uvek mozemo Bogija da uzmemo za vokala, i to je to Quote
Uros Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 ili da radite neki eto jazz...?! bez gitariste, naravno...! Quote
MudriPanj Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 (edited) ili neki progressive etno darkwave mortiis meets lycia meets mizar/anastasia meets fates warning Edited June 27, 2006 by MudriPanj Quote
Aurora Calerva Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Uh toliko upoznavanja... Biće teško popamtiti sve te rođendane... Quote
Apeiron Posted June 27, 2006 Author Report Posted June 27, 2006 ili neki progressive etno darkwave mortiis meets lycia meets mizar/anastasia meets fates warning Odlicno! Quote
Aurora Calerva Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 E, a zašto više niko ne kubičari na ovoj temi? Prečesto kubikopada na drugu stranu Quote
Tatyannahhh Posted June 28, 2006 Report Posted June 28, 2006 Kad je audicija? to bi bilo zanimljivo videti Quote
Apeiron Posted July 28, 2006 Author Report Posted July 28, 2006 Samo da cestitam dedici Invictusu 33 rodjendan! "Put your heart into the fire an eternal flame is waiting for you..."...ostatak upuceni znaju. Quote
Invictus Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 33? Da se malo nisi zabrojao. Znam da tvoj ostarjeli i senilni um vise ne pamti tako dobro, ali za 33. ces se ipak morati nacekati jos 5 godina. U svakom slucaju hvala. Sutra... Put your heart into the fire The only one thata lives inside you We're living in the best zsbajj of our lives.... A zsblagujj.... Quote
Apeiron Posted July 28, 2006 Author Report Posted July 28, 2006 Hah, 33, 53, koja je razlika? Best days nego sta. Quote
Branislav Stankovic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 3353? Oly - Srecjan rodjus! Poz! Quote
Recommended Posts