Vlaja Buraz Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 To više nisu rođendani, to su godišnjice. Quote
Tzak Tzak Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Samo ga lomi starce, tek je jedan milenijum iza tebe! Quote
dilolu Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 ok raja sve je rjeseno na obostrano zadovoljstvo novi gitarista je izabran i pocinje sa radom next week jos samo da mu aperion konfirma morgidz za novi tavnhaus necete ga blejmati,jer on je dosta juzo metal muzikarinu gitarista je iz studgarta i bice jezickih barijera posto prica spanski Quote
Branislav Stankovic Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 Ma ne...leek je ozbiljan... Mogao je za promenu da napishe neshto shto je zaista duhovito... Ako zna uopshte kako to izgleda... NEMOJTE UZIMATI U OBZIR NIKAKVE VESTI OSIM AKO NISU DIREKTNO STIGLE OD APEIRON-A, CARCASS-A ILI MENE!!! Shto se Interfectora tiche - raducka se malo na novim pesmama, ali za sada drzhimo malo sporiji tempo dok ne reshimo pitanje gitariste..Sve u svemu - zhivi smo josh uvek! Quote
Apeiron Posted October 4, 2006 Author Report Posted October 4, 2006 Sve u svemu - zhivi smo josh uvek! Nista, samo da potvrdim Quote
StarbreakeR Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Drago nam je...cekamo novi rad! Quote
Apeiron Posted November 25, 2006 Author Report Posted November 25, 2006 Red je vratiti temu na vrh necim ovakvim, iako jos nije vest za gitaristu, ali iznenadjenje je u svakom slucaju (meni prvom ). Izbor za licnost godine 2006 u Glasu Srpskom (Rep. Srpska, Banja Luka), a slika govori o cemu se radi Quote
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 A, sto nisi skenirao i ovu sa ruzicom u kosi? Ubi me radoznalost za koji se ona... pravac bori! Laki, ja ti vec cestitala, al' 'ajde opet: Svaka cast, fajteru za tvrdji zvuk! Quote
MudriPanj Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 bas super, cestitam ...stiv likcina Quote
Apeiron Posted November 25, 2006 Author Report Posted November 25, 2006 A, sto nisi skenirao i ovu sa ruzicom u kosi? Nju sam ostavio za sebe Quote
*M*O*R*B*I*D*A*N*G*E*L*A* Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Bezobrazni, mali, sebicni stvore! E, jesi li se ti slikao u gradskom prevozu, ili mi se to ucinilo? Quote
RNA Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 A, sto nisi skenirao i ovu sa ruzicom u kosi? Ubi me radoznalost za koji se ona... pravac bori! I je l' ono pored nje Baja Mali Knindza? Cestitke, Lakicu, cestitke. Jes' da je samopromocija, ali koga je briga. Zasluzio si! Quote
Vladan Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Ma sve je to stela...., Laky se poznaje sa svim tim novinarima.... Ja mislim da je Oliver veci borac, ipak je on trebao biti tu (samo razmislite ko ima grupu staru 75 godina). i ko je gledao Leb i Sol 1985. i nije ih shvatio...! Cestitam laky, glasacu za manekenku (ipak zensko je) Quote
Buddha Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 gledam sliku, i Stiv Mekju mi izgleda isto kao Laki, samo stariji. Quote
Apeiron Posted November 25, 2006 Author Report Posted November 25, 2006 Ko hoce da mi veruje, neka veruje, ko nece ne mora - ali ja zaista nemam pojma odakle to tu, i ko je davao predloge. Gradski prevoz, nego sta. Beogradski To je Interfector slika, ostali su tu negde izrezani Ne koristim ovo za samopromociju, vec cisto zato sto je neobicna i cudna situacija... Metal u BL nikad nije bio priznat u medijima, ovo vise vidim kao uspeh metala nego svoj licni, nije da sam dobio neke vile i bazene od ovoga A taj Steve, sto je na slici... dobar je lik. Tri omiljena benda: Dream Theater, Fates Warning i Queensryche. Dobro rece Buddha, kao ja u buducnosti (mada i u sadasnjosti, to je ta sveta trilogija metala ). Quote
azal Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 ona glava ispod podseca na velju ilica Quote
_Grotesque_ Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Cestitke! Znam da u Srbiji ovo necemo skoro da vidimo u novinama.. Quote
Dowla Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Laki, stavi ovo kao vest na serbian metal. Quote
MudriPanj Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 (edited) A taj Steve, sto je na slici... dobar je lik. Tri omiljena benda: Dream Theater, Fates Warning i Queensryche. Dobro rece Buddha, kao ja u buducnosti (mada i u sadasnjosti, to je ta sveta trilogija metala). ha! ne seri da lik slusa metal, ja kontao on neki gay dzezer lik mnogo dobro pjeva! Edited November 25, 2006 by MudriPanj Quote
Mr. Horrible Gelatinous Blob Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Moze li se nekako doprineti? Ko i kako glasa? Daj neku informaciju. Quote
Apeiron Posted November 25, 2006 Author Report Posted November 25, 2006 ha! ne seri da lik slusa metal, ja kontao on neki gay dzezer lik mnogo dobro pjeva! Pa da, i mene je svojevremeno iznenadio. Zapevao Qryche u sred Pub-a, pogodio me k'o nikad Bilo je jos par pokusaja, izmedju sviranja dosadne tezge sa Another Day, ali eto, tezga ga je sredila. Sto se glasanja tice, zaista ne znam kako to ide, ne pise u tekstu nigde, nemam informacije... Ako saznam, pisacu ovde. Kazem, bitnije mi je to sto se SerbianMetal.org (samim tim i srpska metal scena) pominje u drzavnim novinama, nego moja slika tamo u onoj ekipi Quote
Dowla Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 izvol'te link http://www.glassrpske.com/cyrl/?vijest=11355 Quote
StarbreakeR Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 (edited) Svaka cast Laki...full support!!! ali њњњ.сербиан-метал.орг NJNjNJ :) Edited November 25, 2006 by StarbreakeR Quote
Vladan Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 Nisu vise nacionalne, vec privatne novine. Glas Srpske je kupio gazda Integral Inzinjeringa, Dodikov covjek. Pa sta mislite otkud onoliko hvale od Dodiku u novinama. Quote
Recommended Posts