Tzak Tzak Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 gledam sliku, i Stiv Mekju mi izgleda isto kao Laki, samo stariji. ... a u stvari je mladji. Ovaj ispod je, cini mi se, Bane iz Vrapcica (Banjalucka verzija hora kolibri, samo je nesto veca ptica u pitabju). Samo su jos trebali staviti neku zenu iz "Banjalucanki". Quote
MudriPanj Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 a u stvari je mladji. ...ja mislio on 74-5. Quote
Vlaja Buraz Posted November 27, 2006 Report Posted November 27, 2006 Zaustavite zemlju, silazim. Quote
Apeiron Posted November 28, 2006 Author Report Posted November 28, 2006 ...ja mislio on 74-5. Ne veruj svakojakim izjavama na ovom forumu Jeste on tu neko godiste. Quote
Philosophem Posted December 5, 2006 Report Posted December 5, 2006 I ko je na kraju misteriozni gitarista ? Quote
Apeiron Posted December 23, 2006 Author Report Posted December 23, 2006 Covece, na svakom cosku na internetu album nam postoji medju piratskim download-om... Gle samo ove linkove, i jos arapska slova http://northworld.mihanblog.com/post-130.aspx http://bloody.music.mihanblog.com/post-17.aspx (ovde smo medju zajebanom druzinom, poput Marduk i Six Feet Under 8)) http://dethtoll.livejournal.com/597623.html http://blogsearch.google.com/blogsearch?hl...a=N&start=0 A i na Torentima ima, Draconic + Interfector (Serbian Metal Pack) Quote
Apeiron Posted December 25, 2006 Author Report Posted December 25, 2006 (edited) Decembar, 25. 2006. Still Alive and Well - 6 godina rada benda Danas je tačno 6 godina od dana osnivanja Interfector-a. Ono što je počelo kao drugarsko zezanje, razvilo se u ozbiljan rad i predanost, kakvu još uvek nijedan bend u Republici Srpskoj nije pokazao. Na žalost, ovo je prva godišnjica koju Interfector proslavlja bez esencijalnog člana za rad jednog metal sastava - gitariste. Ranije ove godine, gitarista Invictus napustio je sastav, a do danas, zamena nije potvrđena, pa je red da sumiramo priču na tom polju i objasnimo situaciju koliko se rečima objasniti može. Tri člana Interfector-a u ovom trenutku zauzeta su privatnim i drugim obavezama, koji su morali zamrznuti rad grupe. Opšte poznato je da sviranje u metal bendu na ovim prostorima muzičarima može obezbediti samo dobro zezanje i provod (što je i osnovni razlog bavljenja ovim stvarima), ali materijalnu sigurnost ne. Stoga, ne treba da čudi što i mi, kao ljudi od krvi i mesa i stanovnici ovih nesrećnih prostora, moramo da mislimo i na to od čega ćemo sutra za hleb da zarađujemo. Carcass je zauzet svakodnevnim poslom i redovno putuje van Banjaluke, Bane u ovom trenutku privodi kraju rad na albumu svog drugog benda Draconic, i radi kao dj. u par beogradskih klubova, a Apeiron, tj. potpisnik ovih redova, sređuje nagomilane obaveze na fakultetu (Žurnalistika), kojih je tu svaki dan sve više i više kako se sa školovanjem napreduje. Rad u Butcherian Vibe magazinu, i održavanje Serbian Metal Portala takođe uzima mnogo slobodnog vremena. Drugi problem je i nemogućnost pronalaska odgovarajućeg gitariste u gradu Banjaluci. Standardna boljka ovog grada je upravo nezainteresovanost muzičara za ozbiljniji rad, pa smo tako svedoci nastajanja raznih perspektivnih sastava, i njihovog brzog nestajanja, jer oni svoje kreativno izražavanje svode na povremene svirke u ovom gradu, i tu sve staje. Potencijalni gitarista bi morao biti iz BL, jer drugi grad bi otežao održavanje proba, što je jasno i da se ne napominje. Nadamo se da shvatate situaciju, i razloge zbog ove pauze, koja je, hteli mi to ili ne, neminovna. Okolnosti na celoj srpskoj metal sceni trenutno su veoma crne za bendove sa naših prostora, izdavačke kuće i magazini gase se, a od gomile stranih koncertnih dešavanja, teško da ostaje prostora za rad lokalnih bendova. Ali, to su sve neke druge teme, i ovo nije mesto gde se one trebaju razrađivati. U skladu sa okolnostima i prilikama, kad se steknu osnovni uslovi, Interfector će nastaviti svoj rad, jer ovo je bend koji, pre svega nama mnogo znači i već godinama je deo naših života. Sve informacije biće objavljivane na našem sajtu (http://www.interfector.net) čim se stvari na tom polju počnu razvijati u ovom ili onom pravcu. Svim našim prijateljima, kolegama muzičarima, fanovima i svima ostalima koji su podržavali i podržavaju naš rad želimo lep provod na novogodišnjim, srpskim, i međunarodnim praznicima, i sve najbolje u predstojećoj 2007. Stay metal! - Interfector - - Serbian metal band http://www.interfector.net Edited December 25, 2006 by Apeiron Quote
Џрк Posted December 25, 2006 Report Posted December 25, 2006 Iskreno Svaka cast. Ovaj album je dobar, nemojte da prestajete, Cheers. Quote
Tatyannahhh Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 Covece, na svakom cosku na internetu album nam postoji medju piratskim download-om... A i na Torentima ima, Draconic + Interfector (Serbian Metal Pack) pa to znaci da ste trazeni majku mu Quote
Guest 10 dinara Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 pozeri teski taj interfector a i sektasi su... Quote
Apeiron Posted January 6, 2007 Author Report Posted January 6, 2007 pozeri teski taj interfector a i sektasi su... A i narkomani, bodu se dzointima u vene Quote
Shores Of Antartica Posted January 6, 2007 Report Posted January 6, 2007 (edited) A i narkomani, bodu se dzointima u vene Da optuznici dodamo i napastvovanje maloletnica Edited January 6, 2007 by (Independor) Quote
Tatyannahhh Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 to se podrazumeva... nikad bethor uvek interfector! Quote
Apeiron Posted January 7, 2007 Author Report Posted January 7, 2007 to se podrazumeva... nikad bethor uvek interfector! Častim te pićem zbog ovih izjava (i jedne i druge) Quote
Swarthyard Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Eh evo i ja da se javim! Nisam vam se javljo i nije me bilo na ovom forumu 100 godina... A i izgleda kao i da je ova tema zaumrla... Uglavnom samo da kazem da ovo ljeto dolazim u sili, skrshu i slavi Na ljeto zavrshavam fax i pocinjem radit, ali prije toga mjesec dana konstantnog krshenja u BL SAAAL Quote
Branislav Stankovic Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Eh evo i ja da se javim! Nisam vam se javljo i nije me bilo na ovom forumu 100 godina... A i izgleda kao i da je ova tema zaumrla... Uglavnom samo da kazem da ovo ljeto dolazim u sili, skrshu i slavi Na ljeto zavrshavam fax i pocinjem radit, ali prije toga mjesec dana konstantnog krshenja u BL SAAAL Sad znam kada treba da se nacrtam u BL Quote
Swarthyard Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 :da: i moras da se nacrtas u mnogo razlicitih boja... Psishodelija... Krajnje granice Quote
Dowla Posted February 24, 2007 Report Posted February 24, 2007 Starac, ajde okaci spot za Mother Serbia na vas sajt (za download) Quote
Apeiron Posted February 25, 2007 Author Report Posted February 25, 2007 Starac, ajde okaci spot za Mother Serbia na vas sajt (za download) Bih ja, ali internet konekcija to nece dozvoliti... Evo Macole, ako se javlja dobrovoljno da uploaduje to svojim super hyper speed internetom, moze se nesto srediti Quote
Vlaja Buraz Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Bih ja, ali internet konekcija to nece dozvoliti... To je i meni palo na pamet. Quote
RNA Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Evo Macole, ako se javlja dobrovoljno da uploaduje to svojim super hyper speed internetom, moze se nesto srediti A zasto ne bi bio dobrovoljac? Je li Macola ili nije? Quote
Recommended Posts