RNA Posted August 13, 2007 Report Posted August 13, 2007 Хоћеш да кажеш како би он био способан само терце да извуче? Ма, дај, знам да је он изворно басиста, али ипак... Quote
dilolu Posted August 14, 2007 Report Posted August 14, 2007 Pa zar je ovo moguce,Ovako mudre izreke Ignjata hahahhahhhhhhhhhh. Ovo bi trebalo pod hitno ubaciti u obrazovni program svih srpskih zemalja,ono umjesto lektire. nedostatak stila i duha na forumu nam nije nepoznanica,a ravnodusnost moderatora(najblaze receno) prema ovakvim vrstama psovki isto nije neka novost. zao mi je sto uefa izbacila partizan iako sam delija,a jos ce mi zalije bii kad srbima zabrane pristup na globalnu mrezu zbog umobolnika i patoloskih nakaza tipa Ignjata i njegovih mentora. bas je lijepo biti posten,zdrav,duhovit vjerujte na rjec u zdravom tjelu zdrav duh btw . drzim besplatnu nastavu sviranja gitare-smjer ili smer blek metal(black metal)i to onaj progresivni Quote
Sgt.Splatter Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Квинте би боље звучале. kwinte kvlt ! Quote
ignjastrasni Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 ludlo, jebo ti carcas kevu [jest da je to vise necro neko black al ajd] ps izbacen si iz benda!!! Boro, sad je pravi momenat da zakuvamo neki tribute to intersektor, ti, smaja, BMT i ja, sta kazes na to? baj d vey ja sam za old school terce... Quote
Vlaja Buraz Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 Milivoje, nisam siguran za tu poziciju basiste, ne znam možemo li primiti čovjeka sa očigledno previše kose. Quote
RNA Posted August 15, 2007 Report Posted August 15, 2007 baj d vey ja sam za old school terce... Олд скул терце су за олд скул метал, не за Интерфектор. Quote
ignjastrasni Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 crno prase, crna muzika. ...lazar novi basista! Boro, mislim da bi trebali otvoriti natječaj sa u vezi za basistu, mozda se i Oli prijavi? Quote
Vlaja Buraz Posted August 17, 2007 Report Posted August 17, 2007 Izbačen si zbog glupih prijedloga. Skini drugi album Racer X pa ću ti javiti kad bude audicija. Quote
dilolu Posted August 18, 2007 Report Posted August 18, 2007 o boze, sta ti svasta drzis na ovom svjetu a covjek bi da j..e moju kevu,...odkud to?...pa vjerovatno se njegova keva razbolila,pa mu nedostaje seksa a ignjatu svasta moze da padne na pamet posto je fenomen,otac ga zadojio nije fino da psujes,procitaj neku knjigu i popij nesto ignjate Quote
Apeiron Posted August 19, 2007 Author Report Posted August 19, 2007 Ajd prekidajte svi! Svaki sledeci spam post bice brisan bez upozorenja. Quote
ignjastrasni Posted August 22, 2007 Report Posted August 22, 2007 kompletirao sam zmajevu 3ologiju Quote
ignjastrasni Posted October 28, 2007 Report Posted October 28, 2007 (edited) *Khm* Edited October 28, 2007 by Apeiron Slike poput postavljene,NE na temu o bendu, stavljaj po Myspace-u koliko hoces, ali ovde ne. Quote
dilolu Posted November 1, 2007 Report Posted November 1, 2007 halo momci sta ima novega jel se nas'0 ko za gitaristu il nije Quote
PuPaK Posted November 14, 2007 Report Posted November 14, 2007 A u ku**c jel se deseva nesto novo sa ovim bendom nema gi nigde nikakvi !!?!??? Quote
Branislav Stankovic Posted November 15, 2007 Report Posted November 15, 2007 naravno da se deshava... Quote
PuPaK Posted November 16, 2007 Report Posted November 16, 2007 Rundavo bradati Azal i zaebani Lamperion! Quote
Čupavi Sir Posted March 10, 2008 Report Posted March 10, 2008 Ima li kakvih desavanja u ovom bendu? Quote
Apeiron Posted March 11, 2008 Author Report Posted March 11, 2008 Ima li kakvih desavanja u ovom bendu? Ajd da kazem koju... Interfector ni dalje nije u mogucnosti da nastavi rad. Pitanje gitariste nije jedini problem, u isto vreme se desilo puno toga (Carcass se zaposlio, i ima poprilicno nezgodno radno vreme, Bane je morao da se posveti promociji Draconic albuma, a mene stigle nakupljene obaveze na fakultetu (apsolvent i ta prica)... Trenutno stanje je takvo da nismo u stanju adekvatno da se posvetimo Interfector prici. Zelja postoji, i svakako se nadam da cemo u buducnosti reci jos koju na temu folk prog metala, ali trenutno to nije moguce. U medjuvremenu, obratite paznju na nase ostale bendove: Draconic (www.myspace.com/draconic) Heaven Rain (www.myspace.com/heavenrain) Degenek (lokalni thrash kvlt ) Quote
RNA Posted March 11, 2008 Report Posted March 11, 2008 Degenek (lokalni thrash kvlt ) Јесу ли то они што си нама наменио? Quote
Recommended Posts