Chicken Little 420 Posted January 9, 2003 Report Posted January 9, 2003 A sta se desava sa omotom za vas album? Da li je u pripremi? Quote
Apeiron Posted January 9, 2003 Author Report Posted January 9, 2003 A sta se desava sa omotom za vas album? Da li je u pripremi? To jos ne radimo. Sve u svoje vreme... Za sad promosi. ----------------------- PAZNJA !!! Jos jedan mp3 link: INTERFECTOR - Dark Saga (obrada Iced Earth): http://artists.iuma.com/site-bin/mp3gen/74..._Saga_cover.mp3 Quote
Cyber Posted January 10, 2003 Report Posted January 10, 2003 Jebo te al se ovo sporo downloaduje,za jednu pjesmu mi treba najmanje pola sata,a nemam svoj racunar,znaci u net caffeu sam i skidanje i narezivanje dvije pjesme me dodje preko 10km...zato Apeiron-e molim te da mi posaljes taj promo(platicu ako treba)! Quote
Apeiron Posted January 11, 2003 Author Report Posted January 11, 2003 NOVO OBAVESTENJE !!! Na oficijelnim stranicama benda - www.interfector.tk - postavljen je novi update. Tu su ovaj put sve tri mp3 numere sa PROMO 2003 CDa: Mother Serbia S' Druge Strane Svjetla Dark Saga Posetite, i javite misljenje. POZDRAV. Quote
deadsy Posted January 11, 2003 Report Posted January 11, 2003 vot abaut Draconic :? baj d vej , Aperion , skinuo sam mother serbia. One gusle sa pocetka su vrh , imate jaku 'ziku , vidi se dosta uticaja progressive-a (bas me zanima po kome vam to dodje ) Samo me oni horovi malcice podsjecaju na Satyricon (bez ljutnje , ne mislim da su losi , cak naprotiv) , a i glas je mnogo bolje odradjen nego na lightbringer , vise je black-erski. I da , odlicno bubnjanje Quote
Sinstrel Posted January 12, 2003 Report Posted January 12, 2003 Ma Interfector rulza Ja sam cuo ceo album (valjda) posredstvom Apeirona... hvala ti druze! Quote
War_Nerve Posted January 12, 2003 Report Posted January 12, 2003 ja sad skidam serbiju, mada sam je cuo x puta, da vidim kako to zvuci "neuzivo". u svakom slucaju-HEIL TO INTERFECTOR!!!!!!!! Quote
Will-O-The-Wisp Posted January 12, 2003 Report Posted January 12, 2003 Momci smao naprijed! I fino bi bilo da dodjete u CG. Samo kad bi Podgoricani poradili na promociji metala. Da bi da mrdnu malo dupe, pa i kod nas da dolaze dobri bendovi! Quote
Invictus Posted January 12, 2003 Report Posted January 12, 2003 Ako nas neko zovne, veoma rado. Quote
Slaughterer Posted January 12, 2003 Report Posted January 12, 2003 Evo sada sam skinuo Mother Serbia, i imam da kazem samo jedno: Jebo te, pa vi jebete keve svih keva. Kada sam cuo gusle na pocetku, najezio sam se . I The Lightbringer jebe kevu........samo tako nastavite HAIL Quote
deadsy Posted January 13, 2003 Report Posted January 13, 2003 Invictus , problem je malo u organizaciji A publike bi bilo dovoljno da popunimo jedan spajz , il jos bolje neciji dnevni boravak. Nema bre black-era u Pg dovoljno za ovakve zajebancije , mnogo se metala jezi od black-erskog glasa , a da ne pricam dalje. jedino da se skupi citava CG u jednom , moglo bi nesto bit, al za to treba novca , truda i jos dosta elemenata. Jednog dana mozda ... Quote
scissors Posted January 14, 2003 Report Posted January 14, 2003 da se i ja konačno oglasim malo oko novog albuma, tj. promo-a "Dark Saga" sam već čuo od ranije pa ne trebam previše da pričam "Mother Serbia" je vrlo dobra, onaj trip sa guslama je odličan a i oni horovi a la Boj na Kosovu su zanimljivi... "S' druge strane svetla" ima pojake basove (samo tako rascasscasscass a: ), bubnjanje se dobro uklopilo i rabija klasičnu black monotoniju... generalove gitare su dobre, samo što ih onoliko smanjište :? :roll: produkcija je defitivno najbolja na našim prostorima što sam dosada čuo, kazablanka vidim radi odlično posao a: Quote
Preacher Posted January 14, 2003 Report Posted January 14, 2003 Pesme su odlicne. Tekstovi su originalni. Istinski srpski black metal. HAIL INTERFECTOR! Quote
Apeiron Posted January 20, 2003 Author Report Posted January 20, 2003 Ovako, album je konacno dobio ime - THE FORCE WITHIN Track list je sledeci: 1. Mother Serbia 2. Alienation 3. The Dark One 4. Temple of Desire 5. Buried Memories 6. S' Druge Strane Svjetla 7. The Lightbringer 8. Dark Saga 9. Na Krilima Noci Pozdrav... Quote
RNA Posted January 20, 2003 Report Posted January 20, 2003 To im je 100% bila inspiracija za naziv albuma. Bolje da su ga nazvali "The Force Be With You". Quote
Apeiron Posted January 20, 2003 Author Report Posted January 20, 2003 To im je 100% bila inspiracija za naziv albuma. Bolje da su ga nazvali "The Force Be With You". Hmmmm... ciste klevete. Ne znam o cemu govorite... Quote
carcass Posted January 21, 2003 Report Posted January 21, 2003 Ovako, album je konacno dobio ime - THE FORCE WITHINTrack list je sledeci: 1. Mother Serbia 2. Alienation 3. The Dark One 4. Temple of Desire 5. Buried Memories 6. S' Druge Strane Svjetla 7. The Lightbringer 8. Dark Saga 9. Na Krilima Noci Pozdrav... momci sinoc sam na forumu saznao ime albuma i sila je stvarno jaka sa vama :? u svakom slucaju LET THE FORCE BE WITH US kao i do sada trrooooooooorrrrrrrrr Quote
Apeiron Posted January 21, 2003 Author Report Posted January 21, 2003 momci sinoc sam na forumu saznao ime albuma i sila je stvarno jaka sa vama :? u svakom slucaju LET THE FORCE BE WITH US kao i do sada trrooooooooorrrrrrrrr Sto je najgore, to je istina Invictus i ja smo dosli do tog imena igrom slucaja, a lakse mi je bilo postaviti najavu ovde, negoli tebi dojaviti... U svakom slucaju, ja sam uvek govorio da je ovo veoma informativan forum. Cak i clanovi bendova mogu saznati imena svojih albuma Quote
Baja Car Posted January 21, 2003 Report Posted January 21, 2003 Ovako, album je konacno dobio ime - THE FORCE WITHINTrack list je sledeci: 1. Mother Serbia 2. Alienation 3. The Dark One 4. Temple of Desire 5. Buried Memories 6. S' Druge Strane Svjetla 7. The Lightbringer 8. Dark Saga 9. Na Krilima Noci Pozdrav... momci sinoc sam na forumu saznao ime albuma i sila je stvarno jaka sa vama :? u svakom slucaju LET THE FORCE BE WITH US kao i do sada trrooooooooorrrrrrrrr .......ja bih ovo nazvao diktaturom..... Quote
Apeiron Posted January 29, 2003 Author Report Posted January 29, 2003 Eto, svirka 1 marta u Beogradu je definitivno potvrdjena, zajedno sa bendovima ABONOS i DRACONIC. Sve detalje mozete naci na "koncerti i okupljanja" forumu. Takodje, pre toga, INTERFECTOR ce nastupiti i u Banja Luci, 15 februara (subota), klub GETO, predpromocija debi albuma "The Force Within", a specijalni gosti na koncertu su THE STONE, koji ce da predstave album "Slovenska Krv", kao i novi materijal, nazvan "Tragom Hromoga Vuka"... Pa se vidimo na ovoj ili onoj svirci Pozdrav... Quote
Demonic_Alliance Posted January 30, 2003 Report Posted January 30, 2003 E fala qrcu da ste smislili naziv, bar da znam sta da pishem na album kad ga podmuklo, neprincipijelno, pohlepno i beslovesno piratizujem na najgorim no-name diskovima shirom moje zgrade a i shire Josh da ga izdate za Hammerheart i gotova pricha... Mada mi to "The force within" zvuchi poznato odnegde (osim S.W.-a)... A da... Album "The Spectre Within" od Fates Warninga Quote
Apeiron Posted January 30, 2003 Author Report Posted January 30, 2003 E fala qrcu da ste smislili naziv, bar da znam sta da pishem na album kad ga podmuklo, neprincipijelno, pohlepno i beslovesno piratizujem na najgorim no-name diskovima shirom moje zgrade a i shire Josh da ga izdate za Hammerheart i gotova pricha... Mada mi to "The force within" zvuchi poznato odnegde (osim S.W.-a)... A da... Album "The Spectre Within" od Fates Warninga Gadni pirate !!! Kud ikad CD dodje do tvojih ruku. Ovo se samo JELENom (ili HIT BIPom) moze sprati !!! Vidimo se 1 marta (ili dan ranije) Quote
RNA Posted January 30, 2003 Report Posted January 30, 2003 Eto, svirka 1 marta u Beogradu je definitivno potvrdjena, zajedno sa bendovima ABONOS i DRACONIC.Sve detalje mozete naci na "koncerti i okupljanja" forumu. Takodje, pre toga, INTERFECTOR ce nastupiti i u Banja Luci, 15 februara (subota), klub GETO, predpromocija debi albuma "The Force Within", a specijalni gosti na koncertu su THE STONE, koji ce da predstave album "Slovenska Krv", kao i novi materijal, nazvan "Tragom Hromoga Vuka"... Pa se vidimo na ovoj ili onoj svirci Pozdrav... E, "Tragom Hromoga Vuka"! Kozeljnik stvarno zna kako da da ime albumu! Rašo, ako pročitaš ovo, slobodno me ispljuj kod Marka! Quote
Apeiron Posted January 30, 2003 Author Report Posted January 30, 2003 E, "Tragom Hromoga Vuka"! Kozeljnik stvarno zna kako da da ime albumu!Rašo, ako pročitaš ovo, slobodno me ispljuj kod Marka! Nista ne brini, hoce sigurno Quote
Simadin Posted January 31, 2003 Report Posted January 31, 2003 Album ste mogli da nazovete "The most honest (sincere?) way" Quote
Recommended Posts