Vlakey_Board Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 evo probam vetj 15ti put u poslednjih par dana... "Welcome to Web1000, the ONLY FREE U.S. English Language Web Host that has NO BANNER ADS in the body of certain categories of web sites! That's right, depending on your site category, we run no ads that interfere with how your web site looks! This is not a limited time offer! No Banners, No Pop-ups, just a few text links and only in certain categories. Don't believe us? Click Here to see why. " uvek to iskochi... samo na ovom url-u... mozda je neshto do mog kompa... Quote
Bethor Posted February 15, 2004 Report Posted February 15, 2004 Au, Bethore, Bethore...osveta ce biti slatka!!!!!!!!!! He,he..cuo sam da mi pripremate tribute.Da li je to tacno? Ako braco samo raspalite. Quote
Swarthyard Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Jos su mladi a: Talentovana djeca sta ces 8) Quote
Марија П : Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 Genijalno! Gde se igralista setiste? Ali trebali ste se obuci u belo. a: a: Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 16, 2004 Report Posted February 16, 2004 hahahahahahhahahahahahahahah!!! laki kad se dodje u bar imam jedno super mjesto za djetinjaste debilne slike (pripremite se... ) hail! Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 19, 2004 Report Posted February 19, 2004 sto se ucutaste odje ljudovi??? Quote
doombringer Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Najvece sranje u istoriji muzike.LJacise mogli bi da promenite ime i kao sto mnogi bendovi imaju nazive po zlocincima(AGATHOCLES, POL-POT, DRACUL...) tako bi i vi mogli da date ime svom bendu npr. MILOSEVIC(SLOBA) SESELJ, ARKAN, MLADIC.Jest gistro cobani Quote
Telcontar Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Ok ajde da shvati da ti se ne svijda zvuk, ali kakve veze ima ime benda sa Slobom, Seseljom, Milosevicom itd.. ???? Quote
Telcontar Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 Eh da i molim te, nemoj da ove odvratne p*c*e izdajnicke ( Arkan, Seselj, Sloba ) Stavljas u istu recenicu sa Mladicem molim te... Quote
Apeiron Posted February 20, 2004 Author Report Posted February 20, 2004 Najvece sranje u istoriji muzike.LJacise mogli bi da promenite ime i kao sto mnogi bendovi imaju nazive po zlocincima(AGATHOCLES, POL-POT, DRACUL...) tako bi i vi mogli da date ime svom bendu npr. MILOSEVIC(SLOBA) SESELJ, ARKAN, MLADIC.Jest gistro cobani Bas si jak, nema govora... A vidim da si i upucen u to ko su zlocinci. Srecom pa napadas samo one iz naseg naroda... Siptarski, muslimanski i hrvatski predsednici i generali su ciste krvi, pa idi kod njih, rado bi te docekali, veruj mi. Quote
Bethor Posted February 20, 2004 Report Posted February 20, 2004 He,he Laky super vam je slika.Samo mi jos jednom reci da sam ja neozbiljan. Quote
VaMp^^^HeLLSenT Posted February 21, 2004 Report Posted February 21, 2004 Najvece sranje u istoriji muzike.LJacise mogli bi da promenite ime i kao sto mnogi bendovi imaju nazive po zlocincima(AGATHOCLES, POL-POT, DRACUL...) tako bi i vi mogli da date ime svom bendu npr. MILOSEVIC(SLOBA) SESELJ, ARKAN, MLADIC.Jest gistro cobani blago onom ko rano poludi citavi mu zivot u veselju prodje! Quote
:={MaYa}=: Posted March 22, 2004 Report Posted March 22, 2004 ehehe,slicica je suuuuper! PS:KaD SVIRATE OVDE? Quote
Grobodan Posted March 22, 2004 Report Posted March 22, 2004 Kol'ko ja znam,sviraju 28.3. u Domu Omladine.A gde je to "ovde"? Quote
Telcontar Posted March 22, 2004 Report Posted March 22, 2004 Da li je sigurno za 28 mart...? To je hit 202 cini mi se.... Quote
Apeiron Posted March 23, 2004 Author Report Posted March 23, 2004 Da, 28.3. je DEFINITIVNO POTVRDJEN DATUM !!!! Ovaj forum je malo stradao pa ne mogu da postavljam najave... Valjda ce ovo neko i da procita... Kako god, vidimo se 28og, na hitu nedelje! Poz! Quote
scissors Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 evo probam vetj 15ti put u poslednjih par dana... "Welcome to Web1000, the ONLY FREE U.S. English Language Web Host that has NO BANNER ADS in the body of certain categories of web sites! That's right, depending on your site category, we run no ads that interfere with how your web site looks! This is not a limited time offer! No Banners, No Pop-ups, just a few text links and only in certain categories. Don't believe us? Click Here to see why. " uvek to iskochi... samo na ovom url-u... mozda je neshto do mog kompa... web1000.com hosting servis ti radi na principu: - nema reklama - svi koji su iz USA non stop mogu pristupiti ovom sajtu - oni koji su iz ostatka svijeta nekad pristupe, nekad ne mogu sajtu. sad je fazon da dosta ekipe iz RS i okoline može pristupiti često, ne znam ni ja zbog čega ja sam držao scissors na tom provajderu, ali sam odustao... dosta ljudi ne može pristupiti zato knorkko - marš na metalprovider Quote
Apeiron Posted March 24, 2004 Author Report Posted March 24, 2004 Tacno, ja nikad nisam imao problema sa pristupom na site... samo sto sad imam problema za upload, jer ftp ne radi nesto... menjacu verovatno, ali nakon izlaska albuma, i kompletnog redizajna (ako mi se bude dalo )... Quote
AntiDope Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 Ja isto moram da uradim nesto po pitanju moje web stranice i isto mi se mota po glavi kao i Apeironu, ako mi se bude dalo. Nego posto je ovo topic Interfector, htjedoh reci da je exXxtra fora svirka uzivo na netu. Par nas "laznjaka" iz Banjaluke smo se dogovorili 28. natrpati pive i zasjesti kod jednog od nas "laznjaka" i priheftat se na http://www.rts.co.yu/radio202.ram , pa protrest malo glavama i nadam se cut dobre progresivne crne metal muzike od ovih dragih nam momaka iz komsiluka. Quote
Apeiron Posted March 25, 2004 Author Report Posted March 25, 2004 Svaka cast! Respect!!! Slika ti je odlicna btw!!! Zvacu te kad se vratimo iz BGa, trebam te za nesto... Poz! Quote
Telcontar Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 Ja isto moram da uradim nesto po pitanju moje web stranice i isto mi se mota po glavi kao i Apeironu, ako mi se bude dalo. Nego posto je ovo topic Interfector, htjedoh reci da je exXxtra fora svirka uzivo na netu. Par nas "laznjaka" iz Banjaluke smo se dogovorili 28. natrpati pive i zasjesti kod jednog od nas "laznjaka" i priheftat se na http://www.rts.co.yu/radio202.ram , pa protrest malo glavama i nadam se cut dobre progresivne crne metal muzike od ovih dragih nam momaka iz komsiluka. To se zove iskrenost.... Nadam se da ce vam biti lepo, kao sto ce biti nama ! Quote
Swarthyard Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 ma ne znaju oni sta je iskrenost... A pogotovo onaj Oliver, sva nada je u Manowar-u, Sambucci i pivu Quote
AntiDope Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 Nego Apeirone (ili Aperione, kako sam te proslog ljeta zvao u bashti) kada ce taj featuring Interfector-AntiDope ili barem svirka? Ili vi ne zelite da svirate sa laznjacima!? Oliver mi je rekao da ce bas zbog tebe morati ponovo pokrenuti Parastos, jer navodno se ne slazes sa njim po pitanju svirki kojekuda. Quote
Recommended Posts