Apeiron Posted March 28, 2004 Author Report Posted March 28, 2004 Haha, laznjaci jeste, ali... Zato sam ti i rekao da cu te zvati kad stignem iz BGa! Odradicemo jednu svirku, ali da ne dogovaramo to ovde. Racunaj za 10 april, a pricacu ti neke bitne detalje.... vi vezbajte do tada Jos jednom, ako neko vidi - VECERAS OKO 8:30-9:00 RADIO 202 - HIT NEDELJE INTERFECTOR LIVE !!!!!!!!!!!!! Vidimo se! Quote
MEGGY Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Ma sta ima da vas vidim ...slusacu vas aj uzdravlje Quote
Telcontar Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Ovaj vi to ozbiljno imate nastupe po Italiji ??? U svakom slucaju vrujem da cete da ih oduvate Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Nego Apeirone (ili Aperione, kako sam te proslog ljeta zvao u bashti) kada ce taj featuring Interfector-AntiDope ili barem svirka? Ili vi ne zelite da svirate sa laznjacima!? Oliver mi je rekao da ce bas zbog tebe morati ponovo pokrenuti Parastos, jer navodno se ne slazes sa njim po pitanju svirki kojekuda. Parastos rula )))))) A sta je bilo sa onim tourom kroz Srbiju sto vam placa 202?Naucio sam da se potpisujem ko Bane i prodajem autograme po Krusevcu )))) Quote
Branislav Stankovic Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Jebem ti tu sliku u potpisu neso..trebalo mi 3 sata da otvorim temu heh, tesko moj skrabopis da prekopiras. Sta god nazvrljas to ti je otprilike to ...Da ne pitam kome li si to uspeo da uvalis. Verovatno onim malim cigancicima kojima si platio 5 dinara da vicu Draconic i Interfector na koncertu Da koriste za staru hartiju Ne znam o kakvoj turneji ti to uopste pricas...Dok ne bude objavljeno na sajtu - ta turneja ne postoji! Ajde vidimo se! Put INTERFECTORA u ITALJI je put istine!!! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 28, 2004 Report Posted March 28, 2004 Si pokazao sliku ostalim clanovima Oni su pravi black-folk metalci Quote
Марија П : Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Kad vec idete u Italiju, najedite se njihovih cokoladica *iz pravih poslasticharnica*. Alkohol se podrazumeva I lepo se provedite! Quote
Grobodan Posted March 29, 2004 Report Posted March 29, 2004 Slusao sam sinoc na radiju nastup.Dobra svirka,samo napred,momci! Quote
Apeiron Posted March 30, 2004 Author Report Posted March 30, 2004 Hvala prijatelju! Mi smo u globalu zadovoljni (iako jos nismo culi snimke, uzecu to ovih dana), pogotovo podrskom publike. Samo bih iskoristio priliku da pomenem (uhhh, dosta mi je vise ovoga) da ce album The Force Within da se pojavi u prodaji u aprilu mesecu, kako smo dobili garancije (koje nikad nisu potpuno sigurne, ali sta se moze...). Toliko. Quote
Tatyannahhh Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 Ma bilo je do jaja!!!!!! Jedva cekam sledecu svirku!!!! Quote
Kristijan Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 Hej Bane!Jel ti dobro šljakao ispravljač u Domu Omladine? Čuvaj ga k'o oči u glavi pa ćeš mi ga vratiti kad se sledeći put vidimo. Quote
Branislav Stankovic Posted March 30, 2004 Report Posted March 30, 2004 heh, posle svirke ste samo nestali... Tu je, i cuvam ga. Evo upravo sam ga nahraio i stavio ga u krevetac i ususkao:) nadam se da se uskoro vidimo... pozdrav! Quote
ThyRaven Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Posto ste vi Interfecorovci neodgovorna bagra ja cu da vam najavim koncert Interfector svira u Podgorici opet (mnogo im se svidela domaca loza) - 17.04.2004 u brutalnom klubu Marfi ali ovaj put mnogo brutalnije jer se iz nezvanicnih informacija prica da ce ovog puta gostovati Brutalni Fency Starac koji je mnogo brutalan. Brate Brutalno! Quote
Apeiron Posted April 1, 2004 Author Report Posted April 1, 2004 Zanimljivo... i totalno nepoznato, barem meni Ali se protiv svirke i kupanja dole ne bunim Quote
ThyRaven Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Nemoj mene nista da gledas Oliverovo maslo Quote
mai Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 Nemoj mene nista da gledas Oliverovo maslo to sve objasnjava Quote
ThyRaven Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 A pazi zajebete li me za rostilj na Sutormanu krvi cu vam se napiti!! Quote
Vlaja Buraz Posted April 1, 2004 Report Posted April 1, 2004 A pazi zajebete li me za rostilj na Sutormanu krvi cu vam se napiti!! To čekam! Quote
Alchemy Rose Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 Ja nisam mogla da dodjem na svirku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Tatyannahhh Posted April 2, 2004 Report Posted April 2, 2004 Ja nisam mogla da dodjem na svirku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Shame on you!!!!! Quote
Agarth Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 ajd ovako: šta znači Interfector? Ovo pitanje me opseda već mesecima, a najviše mi zvuči kao neki aparat za nes kafu, te rekoh sebi - moram da pronađem rešenje te mistične zagonetke... Pretpostavljam da je već bilo pitanje, al mene smara da čitam ovih 27 strana... Dakle? Quote
Veles Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 ako se dobro sjećam sa časova latinskog ovako bješe: interficio, interfecere (3), interfeci, interfectum - ubiti interfector - ubica, krvnik vidimo se na sutormanu roštilj, alkohol, priroda....... .........zdrav duh u zdraviom tijelu........krajnje granice Quote
Tatyannahhh Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 ako se dobro sjećam sa časova latinskog ovako bješe: interficio, interfecere (3), interfeci, interfectum - ubiti interfector - ubica, krvnik Svaka cast kad se uopste SECAS latinskog!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts