Apeiron Posted June 10, 2004 Author Report Share Posted June 10, 2004 @Mai ... bas sam hteo da pohvalim avatar, ali zaboravih to kroz PP da ucinim @Boro ... Seher? Mislis na Srpske Toplice? Trcao sam dok sam trenirao fudbal, sad je bicikl dovoljan za kondiciju (pored bubnja ). Nego... JEL VIDEO IKO TAJ FAMOZNI DISK ???? Eto, clanovi benda to jos nisu bili u mogucnosti... Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Eto, on bi da vidi nas disk. Sta je sljedece? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 zajebali ste se sto niste izdali za Krv produkciju ili za moju novu iydavacku kucu FUCK JESUS IN THE ASS WITH A MEDIUM-SIZED HAMMER Records. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 10, 2004 Author Report Share Posted June 10, 2004 Velika greska... Ali sad imamo potrebno iskustvo, pa znamo sta je ciniti u buducnosti... Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 10, 2004 Report Share Posted June 10, 2004 Ја га видео још прошле недеље у Мордору. Пуна га полица, одмах до Draconica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 10, 2004 Author Report Share Posted June 10, 2004 Ne sumnjam da ga ima, ali kako je ispao omot, to me zanima Haha, uostalom, sutra sam u BG, pa cu saznati. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courtney Posted June 11, 2004 Report Share Posted June 11, 2004 Na disku pise da se zahvaljuju svim clanovima yumetala Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 12, 2004 Author Report Share Posted June 12, 2004 (edited) Ajde da postavim i tu oficijelnu najavu, pa da vidimo sta ce se dalje desavati S L A V A !!!!!!!! INTERFECTOR prvi album konacno u prodaji !!!!!!!!!!!! 9 pesama progressive/black/death... metal tematike, sa najboljim CD dizajnom na srpskoj sceni!!! INTERFECTOR - THE FORCE WITHIN (Rock Express Records) Hit singl 'Mother Serbia', Iced Earth obrada klasika 'Dark Saga', kao i 'The Lightbringer', 'Na Krilima Noci', 'S' Druge Strane Svjetla'... CD je nabavljiv u svim Rock Express Records distribucijama... -------------------------------------------------------------------------------- Info oko narucivanja: - SRBIJA i CRNA GORA - [email protected] 011/656-356 U Beogradu: CD Shop MORDOR... - REPUBLIKA SRPSKA - [email protected] 065/566-395 cena za RS je 10 km / 350 din / 6 EUR (Diskovi koji se poruce direktno od benda su potpisani!!!) - OSTALE ZEMLJE - kontaktirajte bend ili izdavaca radi informacije. -------------------------------------------------------------------------------- Diskovi ce se prodavati i na koncertima koji ce da uslede! Pozivamo sve one koji jos uvek imaju sopstvenu savest da NE PIRATERIZUJU, NE KUPUJU piratska izdanja ovog albuma, jer to steti samo bendu, i nikome drugom. POKAZITE VAS RESPECT !!! ...USKORO... - ce biti postavljena nova verzija INTERFECTOR web site-a - ce da usledi live promocija albuma, sto cete biti naknadno obavesteni -------------------------------------------------------------------------------- ...It's excellent & complex folk, dark, black metal with almost progressive influences and true Serbian spirit... - AXA VALAHA ZINE [Romania] ...Sounds well arranged, ingeniously performed (very good technique), and quite mature... - NEGURA MAGAZINE [Romania] ...Sa reputacijom jednog od najboljih metal sastava koje Srbija ima da ponudi, Interfector-u se mora odati priznanje na ovom opusu... - BUTCHERIAN VIBE ZINE [serbia] -------------------------------------------------------------------------------- www.interfector.tk Edited June 12, 2004 by Apeiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Re-spe-ct!!! Puno srece i fight the pirats poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
genius Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 E, dobro je...mesec i po dana zakashnjenja...ali vredi!!! Ici cu da ga uzmem ovih dana, dugujem ga, izgubila opkladu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Diskovi ce se prodavati i na koncertima koji ce da uslede! Pozivamo sve one koji jos uvek imaju sopstvenu savest da NE PIRATERIZUJU, NE KUPUJU piratska izdanja ovog albuma, jer to steti samo bendu, i nikome drugom. POKAZITE VAS RESPECT !!! Jebi ga ja sam do sada oko 15 vasih cdova rasturio po norveskoj Kome god pustim hoce da im narezem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 12, 2004 Author Report Share Posted June 12, 2004 Ah tebi cemo progledati kroz prste. Ali nateraj te nistarije da ti daju pare, pa da im kupis originale kad budes dolazio ovamo Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courtney Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Jao sta mi se danas desilo! Ja u busu, i sad gledam disk, citam textove, kad odjednom dedica pored mene kaze nesto u stlu: "A, jel to neka patriotska muzika? " Ja ga gledam i sad pokusavam da ne umrem od smeha, jer skapiram da je lik, jel, video ono Mother Serbia, i krenem ja tu njemu da objasnjavam sta je metal, pa black metal, pa Interfector, kad vidis samo njega, vadi flajer i krene lik da me startuje za ono Crkva Isusa Hrista Svetaca Poslednjih Dana!!! Trip, besplatno ucenje engleskog, a kroz to spoznajes tu njihovu veru...znaci nisam mogla da verujem! Zakljucak: Interfector privlaci sektase Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 (edited) Ne samo sektase nego i alkoholicare Bas sam sinoc kod mene na festi pustio The Force Within i ova 3 poguba sto su bila kod mene su dosli do zakljucka da je Interfector u stvari Interceptor of Alkohola Edited June 12, 2004 by Swarthyard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 12, 2004 Author Report Share Posted June 12, 2004 Jao sta mi se danas desilo! Ja u busu, i sad gledam disk, citam textove, kad odjednom dedica pored mene kaze nesto u stlu: "A, jel to neka patriotska muzika? " Ja ga gledam i sad pokusavam da ne umrem od smeha, jer skapiram da je lik, jel, video ono Mother Serbia, i krenem ja tu njemu da objasnjavam sta je metal, pa black metal, pa Interfector, kad vidis samo njega, vadi flajer i krene lik da me startuje za ono Crkva Isusa Hrista Svetaca Poslednjih Dana!!! Trip, besplatno ucenje engleskog, a kroz to spoznajes tu njihovu veru...znaci nisam mogla da verujem! Zakljucak: Interfector privlaci sektase Potpuno nebulozna prica, haha... Ko zna, mozda deda i progleda na kraju Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 12, 2004 Report Share Posted June 12, 2004 Provali sam da mi stvar Secrets of sumerian Sphynxology od Melechesh strasno lici na Mother Serbia.Apeirone,daj mi strucno objasnjenje,da li sam u pravu?Ritam je isti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 NE PIRATERIZUJU Piratizuju, brisaču postova! Bring 'em home. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 13, 2004 Author Report Share Posted June 13, 2004 Provali sam da mi stvar Secrets of sumerian Sphynxology od Melechesh strasno lici na Mother Serbia.Apeirone,daj mi strucno objasnjenje,da li sam u pravu?Ritam je isti. Naravno, nije to tajna. Veruj mi kakvo je iznenadjenje nama donelo postojanje takvog benda. Nisam mogao da verujem, toliko daleko, totalno drugi narod, drugi ethno, a ritmovi skoro isti kao ovi iz naseg etnickog nasledja. Zaista neverovatno. Nema potrebe da govorim da smo Mother Serbiu napravili pre nego sto smo znali za postojanje tog benda... Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 Ma sad se tu kao nesto vadish... :mrgeen: provaljen si... Nego video sam CD u mordor-u, a ovih dana cu vam reci i kako je ispao ( cim ga nabavim.. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bethor Posted June 13, 2004 Report Share Posted June 13, 2004 Samo napred Laky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted June 13, 2004 Author Report Share Posted June 13, 2004 @ Telcontar: Haha, ne vadimo se, nego je to cinjenica... Sto se diskova tice, bili smo u BGu pre dva dana i pokupili smo ih. Omot je ispao Fantasticno, srecom Rogosic nije stedeo po tom pitanju! @ Bethor: Hvala, takodje !! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted June 14, 2004 Report Share Posted June 14, 2004 Omot...najkrajnje granice... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Trebao si se ti ujače obnažiti za omot. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Jebi ga, sta ces, ne dijelim tvoja gay shvatanja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted June 15, 2004 Report Share Posted June 15, 2004 Kakav si ti amater. To bi učinilo mnogo u korist sprečavanja homoseksualnosti. Mislim da bi mnogi pederi okrenuli list kad bi vidjeli tvoje zanosno tijelo obnaženo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts