Swarthyard Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 A sta je sa Dobojem? Jel to otpada? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 15, 2004 Author Report Share Posted July 15, 2004 @ Dodjavola!: Ocekuj pivo kad se vidimo. Castio jesam, ali nikad nije kasno za jos Ironija za BL, slazem se... Mozes svugde svirati, ali ne u ovom prokletom gradu... @ Swarthyard: Nista od Doboja za sada, bice kad tad. Sto kukas sad kad si u BL, gledaces nas ovde @ Veles: Techno nego sta! High class tehnologija! 1 Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted July 15, 2004 Report Share Posted July 15, 2004 @ Dodjavola!: Ocekuj pivo kad se vidimo. Castio jesam, ali nikad nije kasno za jos Ironija za BL, slazem se... Mozes svugde svirati, ali ne u ovom prokletom gradu... onda smo se dogovorili!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 16, 2004 Author Report Share Posted July 16, 2004 Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted July 16, 2004 Report Share Posted July 16, 2004 Vidimo se na svirkama narode! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 E dolazim vam na svirku u Novi Sad!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 19, 2004 Author Report Share Posted July 19, 2004 E dolazim vam na svirku u Novi Sad!!!!!! Odlicno!!! To je pravi duh! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Odlicno!!! To je pravi duh! Poz! pa naravno!zar nisam divan fan?a?a?a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 Jesi. Nego, večeras me je blago pripit mladić u parkiću kod Sindija oslovio sa 'Oli'. Ako to nije razlog za zabrinutost, ne znam šta je... Koji je raspored za petak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 22, 2004 Author Report Share Posted July 22, 2004 Koncert ce poceti u 9 najverovatnije. Mora se ranije poceti... Muzika se pusta od 8. Antidope. Arise. Interfector. Muzika dok se klub ne zatvori. I to je to. Bice WALK Records distribucija tamo, originali CDovi, kasete... ... Sta vise? Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neithan Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 Srecno. . . Pa da bude dok se radnje ne zatvore. . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 shta vishe? hmm .. pa, jedino josh da maaaalo padne temperatura, poshto cete vi svakako da je dignete Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 Laki hocete svirati nesto sa vaseg izdanja "Tribute to Bethor" u Novom Sadu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 22, 2004 Author Report Share Posted July 22, 2004 Hahaha... nisam siguran. Videcemo, ako se Bethor licno pojavi, da nam gostuje... U NS stizemo oko 3 sata, pa nas sigurno mozete pronaci pred nekim dragstorom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted July 22, 2004 Report Share Posted July 22, 2004 Mozete da napravite photo session gore na tvrdjavi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 Koncert ce poceti u 9 najverovatnije. Mora se ranije poceti... Muzika se pusta od 8. Antidope. Arise. Interfector. Muzika dok se klub ne zatvori. I to je to. Bice WALK Records distribucija tamo, originali CDovi, kasete... ... Sta vise? Poz! Mane Černogoraca? Što se mene tiče... Vidimo se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 23, 2004 Author Report Share Posted July 23, 2004 (edited) Crnogorski pevac ima problema sa grlom, pa su otkazali i ovaj, i koncert u NSu dan posle. Ali mi smo tamo kako god, Carcass na srecu ne gubi glas (ali gubi kondiciju sa alkoholom ). Poz! Edited July 23, 2004 by Apeiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 U NS stizemo oko 3 sata, pa nas sigurno mozete pronaci pred nekim dragstorom. Tako je najiskrenije.... Srecno ljudi!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 Dodjavola,ti si napisala da dolazis na svirku u NS,pa ako je tako mozemo da se ubijemo od alkohola sa Lakijem i ekipom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 Crnogorski pevac ima problema sa grlom, pa su otkazali i ovaj, i koncert u NSu dan posle. Ali mi smo tamo kako god, Carcass na srecu ne gubi glas (ali gubi kondiciju sa alkoholom ). Poz! Pitao bih tebe da ne možeš da pričaš od krajnika. Znaš kako je, godine...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 Dodjavola,ti si napisala da dolazis na svirku u NS,pa ako je tako mozemo da se ubijemo od alkohola sa Lakijem i ekipom Ubicemo se od alkohola na sledecoj svirci u Bg-u jer ortak koji je trebao da nas vozi na svirku putuje na more taj dan...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 ako si iskren fan mozes doci i vozom ili busom.a za tu pijanku ne znam kada ce da bude,jedino ako neki veliki bend dodje u Bg... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Out Of Time Posted July 23, 2004 Report Share Posted July 23, 2004 ne plachi, poljubim te u avatar... jel to iz Sir Mix Allot spota Put Them On A Glass? pozdrav za Lakija... 'nash shto je ispao intervju... ko bonbona... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted July 24, 2004 Report Share Posted July 24, 2004 ako si iskren fan mozes doci i vozom ili busom. nema se bas nesto para za kartu a treba i ortaku da platim ispite tako da jebi ga....rekla sam ja Lakiju da ne dolazim tako da mi je obecao pivo kad se vidimo na nekoj svirci ovde.... Znaju oni da sam ja njihov verni fan!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 24, 2004 Author Report Share Posted July 24, 2004 ne plachi, poljubim te u avatar... jel to iz Sir Mix Allot spota Put Them On A Glass? pozdrav za Lakija... 'nash shto je ispao intervju... ko bonbona... 1) Avatar je savrsen 2) Bas divno za intervju... samo sto mi ga ne posla prvo da vidim...ccc... da ne bude da mi je nesto izletelo dok smo pricali o svemu i svacemu onda... 3) Upravo sam se vratio sa svirke ovde u BL... Oko 180 ljudi, atmosfera jaka, temperatura +100000000000000. Celo vreme sam istresao case vode na glavu. Katastrofa. 4) Novi Sad spremi se... krecemo za nekoliko sati. Nista od spavanja veceras Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts