Telcontar Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 Ja nisam u BG-u od 3 do 20 avgusta... Sziget i posle sam u Knjazevcu i Zajecaru, ako je svirka posle, mozda se i dogovrimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 (edited) @Swarhyard: Oliver se toliko zarbio da je na pitanje gde je svirao to vece, odgovorio: Onassis. Sve je to super, samo sto je taj klub srusen pre godinu i po Znam bio sam tu kada je to rekao Ali ko god je srusio taj klub digo mu je i pristojan spomenik... Kolika zgrada... Hmmm, elektricni orgazam je mnogo iskreniji Edited July 27, 2004 by Swarthyard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted July 28, 2004 Report Share Posted July 28, 2004 Bilo je odlicno, s obzirom na nemoguce uslove i prije, a i za vrijeme svirke. Na +50 je stvarno malo komplikovano za svirati, pogotovo kad se uslijed nedostatka slave-a za monitore na bini samo cuje whooooooooooooooooo. Novi Sad je vec bio konkretniji, pogortovo onaj pasulj od basiste vucina. A sto se tice te glasine da sam poslije svirke spavao u parku i rekao da sam svirao u Onassisu, ja se toga uopste ne sjecam, a ako se ja ne sjecam, to znaci da se nije ni desilo. U svome rodnome gradu se ipak mora svirati makar jednom godisnje, zna se gdje smo poceli. Swarthyarde, gubi se u Norvesku, zbog tebe vec mjesec i po dana doruckujem alkohol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Ajde da se skrshimo i jednom za kraj Mislim necemo se vidjeti najmanje godinu dana... Sta mislis? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 Veceras u Kicu svira The Dark One, mislim da bi to bilo to, mada nam ni sinoc nije bilo mane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 gledat cu da naletim, mada nisam siguran... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crusifixation Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 SLAVA!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted July 29, 2004 Report Share Posted July 29, 2004 (edited) Ako se slucajno ne vidimo veceras u KIC-u zelim vam sve najbolje drzite se metala i nedajte se braco Ma sigurno cemo se cut tu i tamo! Pozdrav od mene! Bilo je nezaboravno ljeto (samo da mi je znati zasto se dva dana uopste ne sjecam ) i vidimo se sljedeceg ljeta, a mozda i na zimu Skaal!!! Edited July 29, 2004 by Swarthyard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 29, 2004 Author Report Share Posted July 29, 2004 Uh lazan si, ja te nisam sreo veceras... Trebali smo se bas ozbiljno zapiti za rastanak, nisam ni znao da ides sutra ili kad vec... Ajd, srecan ti put, pa bice prilike da se vidimo i cujemo sigurno! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markiz Lantenak Posted July 30, 2004 Report Share Posted July 30, 2004 ode ludi norvezanin!steta sto nismo svirali tamo da jos jednom se proba sambuka!!!!olivere ludace nastavljas dje smo stali kad odosmoja i veljko!!!kad dodjete u bar SKRSHHHHHHHHHH!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted July 31, 2004 Report Share Posted July 31, 2004 Ja imam rodjendansku zurku sutra. Jedno prase ce da bude sretni dobitnik saznanja ima li zivota poslije raznja. Poslije toga, odlucio sam da necu popiti ni kap alkohola mjesec dana. Isto vazi i za JJX. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 31, 2004 Author Report Share Posted July 31, 2004 BEzvezne li lazi.... A Metalcamp 21 i 22 avgust? Ne ides ili ne pijes? Amater... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted August 1, 2004 Report Share Posted August 1, 2004 kada dolazite u bgd? kada? kada? kada? rekla mi je ana sinoc da se odlaze onaj 18. .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted August 1, 2004 Report Share Posted August 1, 2004 Poslije toga, odlucio sam da necu popiti ni kap alkohola mjesec dana. Kakav pozer... skroz neiskreno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted August 1, 2004 Author Report Share Posted August 1, 2004 kada dolazite u bgd? kada? kada? kada? rekla mi je ana sinoc da se odlaze onaj 18. .. Uh, to se ne zna... Treba ici u Sloveniju na Metalcamp 21. i 22og avgusta, a za zemlju koja je sada u EU treba para Ma dobro, uvek mogu reci - uskoro. Ili - znace se na vreme Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 kada dolazite u bgd? kada? kada? kada? rekla mi je ana sinoc da se odlaze onaj 18. .. cekacemo ,cekacemo....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 Ma dobro, uvek mogu reci - uskoro. da...tako si meni rekao negde u martu ,a svirku ste odrzali pre nedelju dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted August 2, 2004 Author Report Share Posted August 2, 2004 Ah, tacno, za NS se oteglo... Ali u BG smo ipak extremno cesce. NS jeste super grad, ali BG je grad za koji se veze sve sto smo mi postigli sa bendom, i dusom smo odatle, a samo telom iz BL (bas sam pravi filozof) Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted August 2, 2004 Report Share Posted August 2, 2004 kako stvari stoje,Svirka ce biti negdje posle tog metalcampa, znaci posle 22.og.samo mi recite koliko vam para treba!!!!!!!!!!! HITNO!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IronMaiden666 Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 jedna je sveta, MAJKA SRBIJA! *gg* my favoriten Black Metal Band from Serbia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mia Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 danas sam kupila album - FENOMENALAN JE!!! Mother Serbia je predivna pesma ( iako ja bas i ne volim patriotske ova je izuzetak). Od tekstova mi se najvise svidja vec pomenute pesme i S Druge Strane Svjetla. Alienation mi je isto super,Temple Of Desire, Buried Memories... Ali to je sve na prvo slusanje... Bravo momci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted August 5, 2004 Report Share Posted August 5, 2004 Stigo sam u NO nakon 34 sata gnjezdenja po jebenom autobusu... Mada sam zamalo zakasnio na bus To bi bio duh... Uglavnom ma vidimo se sljedeceg ljeta definitivno a i cut cemo se tu i tamo... Jos jedan veliki pozdrav svima! Oly posto si me poducio nekim stvarima ja sam odlucio sam se sta zelim da budem mada sam to malo doradio Ja sam andjeo zavodjenja i moje vrjeme je definitivno doslo Samo ipak sva nada je u Glodarus von Kupusistus-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 Living after Glodar, nego sta! Preksinoc sam poslije tekme na Borcevom stadionu, samo prosetao do tamo i vratio se kuci u pola osam ujutro, Trijezan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 Trezan??? Nemoguce! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEGGY Posted August 9, 2004 Report Share Posted August 9, 2004 Alienation mi je isto super,Temple Of Desire, Buried Memories... Ali to je sve na prvo slusanje... OBAVEZNO obrati paznju na ' the dark one ' . moj favorit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts