Jump to content

Recommended Posts

Guest Abbath_zlica_od_opaka
Posted

p.s. Eto, sinoc smo gostovali na drzavnoj RT RS, i pljunuli po celoj nazovi sceni u BL, nepostojanju klubova, dogadjaja... bas se mrzelo sa TVa icon_mrgreen.gif

kurac!!!

nisam bio tu da gledam

Posted
kako to da hit bude i u petak i u nedelju.Nemam nista protiv ali mi je cudno

actually, koliko sam ja shvatio Olgu, samo u petak je hit, u nedelju su banjalucke igre...

Posted

MIA takve komentare smo  od tebe i ocekivali , ali opet hvala

c c c .. sinoc sam tek saznala da je ovo bilo upuceno meni .. tj. bar si ti to mislio icon_smile.gif sram te bilo da ne znas koji mi je nick no.gificon_wink.gif zar toliko ne lichim na sebe na avataru? icon_confused.giforangelistening.gif

• 2 weeks later...
Posted

Malo vesti...

Sinoc smo imali live ukljucenje u Visoki Napon radio show (Subotica), i time kroz kratak intervju, moja malenkost predstavila bend i u tom gradu. Pozdrav i hvala Lemmy Six-u!

Grupa je kupila novi bubanj (Tama Swingstar, hehe icon_rockdevil.gif ), probe ce da uslede nakon zavrsavanja sopstvene prostorije za iste. Posle toga sledi priprema za obradu Bathory klasika, kojeg - to jos ne znamo.

A i tema je prenisko pala icon_mrgreen.gif

Poz!

Posted (edited)

u jednom od txt-ova(nedavno sam kupio disk,a mrzi me sad da gledam kojem) sam primjetio abys...........invocat,to je naziv diska GARWALl-a,tako da mi je to bas bzwz...

Kuppio si Garwall MCD? icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Eh...izgleda da se moji diskovi sad i prodaju icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Ko ti je dao to?

Al' nema veze...jebes GARWALL i BALROG! evotigana.gif

Ko hoce Balrogovo pismo? Momak ima jebeno uzasan rukopis icon_smile.gif

ps - Ako mislis na onaj dio pjesme "Buried Memories", gdje ide: "Abyssus Abyssum Invocat"...sta ima cudno ako su to stavili? Izmislio je to neko daavno prije francuskog Garwalla... icon_wink.gif

Edited by <K.i.[N.e.T].i.C>
  • 2 weeks later...
Posted

Stvarno je doslo vrjeme da prodate duse djavolu za rock n roll!!! I da pocnete vjerovati u Betmena!!! Kanite se misa i pacova, to je samo bad trip, kao sto je Zagor... Kao sto je led iz visikija samo voda icon_smile.gif

Pozz icon_wink.gif

Posted (edited)

Hehe, u zadnje vrjeme je bilo bas interesantnih skrsheva, odlucili smo malo krast od metal brace sa balkana icon_wink.gif pa nisu Mis i Pacov, nego su Betmen i Robin icon_smile.gif Moramo biti malo sofiticiraniji od vas icon_wink.gif Samo mi smo startali sektu, prinosimu zrtvu Betmenu Bogu svih opijata ovog svemeria, a to su zgasjj i bocu nekog alkohola icon_wink.gif I ne sumnjam da ste obavjesteni dole... A Oliver bi mogao malo pripazit sta prica icon_da.gif

Edited by Swarthyard