Aurora Calerva Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 Ma uvek Bethor nikad Interfector.................... (E moj schwarz Laki, to je zato sto mi se nisi javio a postovao si danas!) Quote
Apeiron Posted October 9, 2004 Author Report Posted October 9, 2004 Ma uvek Bethor nikad Interfector.................... (E moj schwarz Laki, to je zato sto mi se nisi javio a postovao si danas!) Ccc... kakav detektiv... Evo, sad ti odgovaram, a povuci ono sto je receno! Quote
Swarthyard Posted October 11, 2004 Report Posted October 11, 2004 Ma uvek Bethor nikad Interfector.................... (E moj schwarz Laki, to je zato sto mi se nisi javio a postovao si danas!) Nego sta nego lordus Bethordus!!! Interfector su laznjaci i kradljivci cak su i ime benda ukrali pozz Quote
carcass Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 stara pijanico ne pogani po bendu otvoreno na forumu inace ce te stici zasluzena kazna od Misha&Pacova izazvacemo na okrsaj i tebe i Betmena i Robina (da Supermen nije umro bio bi na nasoj strani ) pa da vidimo ko kosi a ko vodu nosi a do tada uzivaj na hladnom sjeveru i leeetiiiiiiiii Quote
Swarthyard Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 stara pijanico ne pogani po bendu otvoreno na forumu inace ce te stici zasluzena kazna od Misha&Pacova izazvacemo na okrsaj i tebe i Betmena i Robina (da Supermen nije umro bio bi na nasoj strani ) pa da vidimo ko kosi a ko vodu nosi a do tada uzivaj na hladnom sjeveru i leeetiiiiiiiii Kakav Mish&Pacov? Kakv Supermen? Kakv dvoboj? Sada cemo jos imati religiski rat jeli? Nemamo mi Betmenovi svjedoci nisata sa laznim religijama poput Misa&Pacova!!! Mi smo miroljubivi ljudi i prinosimo zrtvu Betmenu barem jednom sedmicno!!! Osim toga, kako mogu Mis&Pacov biti bozanstvo kada su to samo obicne zivotinje? Betmen je nesto nadnaravno, on je Demon svoje vrste!!! Spidermen je budala koja zivi od paukova, Supermen je MRTAV!!! Betmenovi svjedoci se spremaju za krstaske pohode!!! Sva nada je u letenju na sljepo bez padobrana!!! Betmen je dobar, on pazi na djecu (svoje sljedbenike) skaal! Quote
carcass Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 (edited) Kakav Mish&Pacov? Kakv Supermen? Kakv dvoboj? Sada cemo jos imati religiski rat jeli? Nemamo mi Betmenovi svjedoci nisata sa laznim religijama poput Misa&Pacova!!! Mi smo miroljubivi ljudi i prinosimo zrtvu Betmenu barem jednom sedmicno!!! Osim toga, kako mogu Mis&Pacov biti bozanstvo kada su to samo obicne zivotinje? Betmen je nesto nadnaravno, on je Demon svoje vrste!!! Spidermen je budala koja zivi od paukova, Supermen je MRTAV!!! Betmenovi svjedoci se spremaju za krstaske pohode!!! Sva nada je u letenju na sljepo bez padobrana!!! Betmen je dobar, on pazi na djecu (svoje sljedbenike) skaal! znaci hriscani Edited October 12, 2004 by carcass Quote
agent_orange Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 eh, kad se religija otvoreno uplete u muziku tu se odmah pojavi i anti- (dopuni po zelji).... Quote
Hamsun Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 eh, kad se religija otvoreno uplete u muziku tu se odmah pojavi i anti- (dopuni po zelji).... antiSWOS. Quote
Swarthyard Posted October 12, 2004 Report Posted October 12, 2004 znaci hriscani Hrsanstvo, Islam i slicne religije su SRANJE!!! Betmenovi svjedoci su paganska religija, a krstaske pohode sam upotrjebio kao termin Kako mozemo biti hrscani kada se krshimo, u NO su kod hrscana opijati zabranjeni Ali mi se nedamo, opet kazem, sva nada je u Betmenovim svjedocima!!! BETMEN VAS VOLI BETMEN JE VAS JEDINI PRIJATELJ!!! NADA I SPAS!!! IZLAZ IZ STVARNOST!!! A ti Carcass bi mogao ozbiljno da razmislis o uclanjenju u Betmenove svjedoke, neces pozalit!!! Kada dodje sudnje dan Betmen ce te nagradit vjecitim letenjem kroz svemir pa ti sada vidi!!! Quote
carcass Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 samo mi daj toga na cemu ste vi i moze daleko si otisao betmene nego hocete li praviti reflektor aj pa kad dodje betmen zovi Quote
Swarthyard Posted October 13, 2004 Report Posted October 13, 2004 (edited) Pa ovako, svaki od nas popije po 2 x 6 x pack piva obicno su nas 3-4 i onda napravimo malu pauzu prije nego sto predjemo na zestu (sambuka ili tekila, mada sam ih u zadnje vrjeme napalio na Jack Daniel's ) uz par jjxa i onda stucemo bocu zeste i poslje toga opet par jjxa, pa na putu u grad opet par jjxa, i onda u gradu se opustamo uz pivo i jos jjxa... i tako ti je to samo jjxi ovde nisu vutra nego hslije pa tisada vidi I vec je nestasica jjxa, vec mjesec dana a mi smo stukli zalhe Jesi za? I sve to je zrtva Betmenu Bogu svih opijata ovog svemira Mislim religija nam je do jaja, kakv mish&pacov kave gluposti! BETMEN!!! Edited October 13, 2004 by Swarthyard Quote
carcass Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 najgori od svih skrsheva, bivsi zastupnice Misha&Pacova za sjever dosta je vise tvog prolupavanja Ako napises jos koju poruku zakrcices sve svojim signatureom koji je btw odlican ziv bio i pozdravi Robina Quote
Swarthyard Posted October 15, 2004 Report Posted October 15, 2004 (edited) Nije to najgori skrsh!!! Ne ovde!!! U NO je nagori moguci skrsh kada se probudis pored neke zenke i kad skontas da ona nije tako dobra i nesjecas se nicega! Onda hoces da pobjegenes (zato sto ne zelis da docekas jutro sa njom) i ne mozes da nadjes hlace i gace! Jer je ona sakrila, ali nikada opijatima jer Betmen je dobar i on pazi na djecu... On nam daje dobre opijate i nikada se ne predoziramo U najgorem slucaju mozemo se samo odjavit al i tu ima duha jer onda utripamo da se kotrljamo naprjed i nazad na strunjaci Danas je 15ti oktobar... Da, da i danas gledam Slayer!!! A popljuvat cemo nistarije Slipknot jer su oni sljedbenici Spidermena koji je gay!!! Pozdravit ces mi Olyja i reci ces mu da je sva nada u Jokeru Nikad Nicklebacku i Spidermanu!!! Pozz!!! Edited October 15, 2004 by Swarthyard Quote
Apeiron Posted October 16, 2004 Author Report Posted October 16, 2004 Kakvo gadno spamovanje po temi... Imate srece sto nisam kuci, koristite priliku dok mozete Poz! Quote
Fantomni Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Nije to najgori skrsh!!! Ne ovde!!! U NO je nagori moguci skrsh kada se probudis pored neke zenke i kad skontas da ona nije tako dobra i nesjecas se nicega! Onda hoces da pobjegenes (zato sto ne zelis da docekas jutro sa njom) i ne mozes da nadjes hlace i gace! Jer je ona sakrila, ali nikada opijatima jer Betmen je dobar i on pazi na djecu... On nam daje dobre opijate i nikada se ne predoziramo U najgorem slucaju mozemo se samo odjavit al i tu ima duha jer onda utripamo da se kotrljamo naprjed i nazad na strunjaci Danas je 15ti oktobar... Da, da i danas gledam Slayer!!! A popljuvat cemo nistarije Slipknot jer su oni sljedbenici Spidermena koji je gay!!! Pozdravit ces mi Olyja i reci ces mu da je sva nada u Jokeru Nikad Nicklebacku i Spidermanu!!! Pozz!!! Popljuvati nego shta!!! Nishtarije bijedne.... Quote
Tatyannahhh Posted October 16, 2004 Report Posted October 16, 2004 Kakvo gadno spamovanje po temi... Imate srece sto nisam kuci, koristite priliku dok mozete Poz! hehe Laki ne daj se! ne casti me ti ono pivo......kad smo vec kod toga.... Quote
carcass Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 hehe Laki ne daj se! ne casti me ti ono pivo......kad smo vec kod toga.... a ovo nije spamovanje a? ja sam bar u bendu pa mogu da poganim sa pijanicama po temi ponekad (bar dok Knorkkus Bruthalni ne dodje kuci) Quote
azal Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Laki je otisao u Cacak na hit. dokonash. Quote
Tatyannahhh Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 a ovo nije spamovanje a? ja sam bar u bendu pa mogu da poganim sa pijanicama po temi ponekad (bar dok Knorkkus Bruthalni ne dodje kuci) Quote
Swarthyard Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 a ovo nije spamovanje a? ja sam bar u bendu pa mogu da poganim sa pijanicama po temi ponekad (bar dok Knorkkus Bruthalni ne dodje kuci) Ko su pijanaci? Quote
Apeiron Posted October 20, 2004 Author Report Posted October 20, 2004 hehe Laki ne daj se! ne casti me ti ono pivo......kad smo vec kod toga.... O, pa kad te nigde nema... Ali racunaj da ti jos dugujem, eto Evo vratih se kuci napokon, jaka je to putesestvija bila... Pogotovo gostovanje na TV MEtropolis jutros u 9, a pre toga nisam spavao citavu noc (Out of Time, Azal & CO lomili smo kao nikad!). Idem da spavam Quote
Nestvarna Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 Apeiron:Da li moze da se kupi vas CD u IPS-u, s obzirom da ne mogu uskoro da odem u BG ali cu biti u Nisu? Quote
SlavicForest Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 46 strana! To je mnogo da bih ja sad citala! Ali hocu da kazem rec-dve obendu. Sjajno! Odusevljena sam! Posle jednog koncera u Domu omladine bila sam razocarana, ali onda sam se potrudila da cujem sve sto se tada moglo, pa sam onda nabavila album i bukvalno se zaljubila! Momci, samo tako!!! Quote
Recommended Posts