Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Apeiron:Da li moze da se kupi vas CD u IPS-u, s obzirom da ne mogu uskoro da odem u BG ali cu biti u Nisu?

E zaista ne znam za IPS... Mordor, Felix u BGu, ali IPS...

Javi da li si uspela.

Pozdrav!

p.s. Morgana - thanks!!! icon_mrgreen.gif

Edited by Apeiron
Posted
mene nema??????hehe...pa skoro smo se videli.....ajde oprastam ti... orangelistening.gif

Ma, mislim nema te na mestima gde se pije! Sta da radimo kod Baneta na gajbi? KST je duh! icon_mrgreen.gif

Poz!

Posted

Baš držim u ruci Forces Of Anger kompilaciju. "Sa druge strane svjetla" je na vašem zadnjem albumu (koji nisam čuo, kao što je i očigledno) ili ste dali stariju stvar?

Posted
Baš držim u ruci Forces Of Anger kompilaciju. "Sa druge strane svjetla" je na vašem zadnjem albumu (koji nisam čuo, kao što je i očigledno) ili ste dali stariju stvar?

Da, pesma je sa zadnjeg, ujedno i prvog, dakle jedinog full-lenght albuma za sad, The Force Within icon_mrgreen.gif

Pozdrav!

Posted
E Laki, jel shaljete cd-ove pouzetjem u Austriju? icon_biggrin.gif

Haha, zanimljivo pitanje, ali to je neizvodljivo bojim se... Ma doci ces ti valjda u BG u dogledno vreme, pa cemo se dogovoriti nesto icon_mrgreen.gif

Poz!

pivopije.gif

Posted
Strashno slaba mantra sa vama!!! Pijel iko ista od vas? Ja sam odlucio bit cu fino djete od sada, barem mjesec dana icon_wink.gificon_da.gif Pozz...

Neeeeemoj!!! Kakav mi je to zivot bez alkohola?! Jeste da nemam pojma ko si (a i kako bih imala), ali nemoj da me razocaravas!

Posted
Neeeeemoj!!! Kakav mi je to zivot bez alkohola?! Jeste da nemam pojma ko si (a i kako bih imala), ali nemoj da me razocaravas!

Ama pusti ga... Taj ce prestati piti za Svetog Nikada.

pivopije.gifpivopije.gif

Posted

Aughhhrrrr!!!

Pa dobro ne znam ni ja ko si ti ali sada si me bas napalila da za Helloween odem sa ekipom na groblje i da se skrshimo, a konto sam ih bojkotovat... Mislim da cu i ja tamo icon_wink.gifpivopije.gif Bas sam najgore djete od sve djece icon_smile.gif Al tako je najiskrenija icon_da.gifpivopije.gif

Posted (edited)

Ama pusti ga... Taj ce prestati piti za Svetog Nikada.

pivopije.gif  pivopije.gif

Imo si pravo Norko icon_da.gif Sva nada je u Svetom Nikdanu icon_biggrin.gif Nego hajde da se kladimo u gajbu piva ko ce prije da prestane piti Invictus ili ja icon_smile.gif

pozz pivopije.gifpivopije.gif

Edited by Swarthyard
Posted

Dakle,Interfector je ubedljivo najtrazeniji domaci bend u mojoj emisiji."Mother Serbia" je cak i medju trazenijim pesmama uopste...sinoc su mi toliko trazili "Mother Serbia" da sam je morao pustiti van bloka predvidjenog za domace bendove.Slicno je u svakoj emisiji.

Posted
Aughhhrrrr!!!

Pa dobro ne znam ni ja ko si ti ali sada si me bas napalila da za Helloween odem sa ekipom na groblje i da se skrshimo, a konto sam ih bojkotovat... Mislim da cu i ja tamo icon_wink.gifpivopije.gif Bas sam najgore djete od sve djece icon_smile.gif Al tako je najiskrenija icon_da.gifpivopije.gif

Ih tako te volim!!! icon_wink.gif Ako je tajna u Svetom Nikdanu onda cemo se okupiti na taj dan da kolektivno ostavimo alkohol! pivopije.gif

Posted
e , davno niste svirali u BGu.......jel' ce biti neke svirkice uskoro?

Pa, znas kako, moralo se malo ohladiti od BG koncerata, da ne bi doslo do zasicenja, jer smo bas cesto svirali. Sad radimo na prostoriji za probe (stavljamo kartone od jaja na zidove, sa lepilom, pa smo poprilicno drogirani svaki dan od toga icon_mrgreen.gif ), pa cemo da snimamo Bathory cover, ne secam se tacno za koju pesmu, treba uvezbati, a bice gotova do kraja novembra.

Koncert u BGu cim sa tim zavrsimo, i napravimo jos koju novu stvar, bas nismo dugo icon_mrgreen.gif

Big Pozdrav!

pivopije.gif

Posted
pa cemo da snimamo Bathory cover, ne secam se tacno za koju pesmu, treba uvezbati, a bice gotova do kraja novembra.

Do kraja Novembra? Hmmm, mozda i ne icon_smile.gif Predpostavljam da ce Invictus prvo mjesec dana da slavi reunion Accepta pa tek onda cete mozda da snimate icon_smile.gificon_da.gif

pozz pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

Posted
Do kraja Novembra? Hmmm, mozda i ne icon_smile.gif Predpostavljam da ce Invictus prvo mjesec dana da slavi reunion Accepta pa tek onda cete mozda da snimate icon_smile.gificon_da.gif

pozz pivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

Ko je uopste pominjao gitaru na snimku? icon_mad.gif

icon_mrgreen.gif

Poz!