Swarthyard Posted November 7, 2004 Report Posted November 7, 2004 Da, da ipak vidim da nisi toliko hrabar kao sto se cini pozz Quote
rustik Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Dokaz da Interfector rastura: Pustio sam devojci koja ne slusa extremni metal (ali zato razvaljuje power i heavy) pesmu Mother Serbia i sad ne prestaje da je slusa! Interfecor je zakon! Jos kad bi uskoro dosli do Novog Sada ili Sombora Quote
Apeiron Posted November 12, 2004 Author Report Posted November 12, 2004 Dokaz da Interfector rastura: Pustio sam devojci koja ne slusa extremni metal (ali zato razvaljuje power i heavy) pesmu Mother Serbia i sad ne prestaje da je slusa! Interfecor je zakon! Jos kad bi uskoro dosli do Novog Sada ili Sombora Odlicno, haha Pozdrav i tebi i devojci! Inace, skoro smo svirali u NSu, za Sombor vec ne znam.... Prvi koncert u Srbiji nam je tamo bio, ali nema ko danas da to organizuje. Poz! Quote
Dowla Posted November 12, 2004 Report Posted November 12, 2004 Valjda je vas prvi koncert,u Banja Luci,bio prvi u Srbiji.Vas treci koncert je bio u Somboru, i to je Srbija naravno, a sad sto neki ne misle tako... Quote
rustik Posted November 13, 2004 Report Posted November 13, 2004 Sledeci put dolazim na svirku kad budete u Novom Sadu ( sa devojkom naravno ) Quote
Apeiron Posted November 13, 2004 Author Report Posted November 13, 2004 Valjda je vas prvi koncert,u Banja Luci,bio prvi u Srbiji.Vas treci koncert je bio u Somboru, i to je Srbija naravno, a sad sto neki ne misle tako... Mudro zboris! Malo sam se zbunio, ali srecom ispravio si me Sve je to Srbija, igrom slucaja tu su neke imaginarne granice, koje veze s vezom nemaju. @ Rustik - Vazi, pa cemo se i upoznati. Poz! Quote
Tatyannahhh Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 ajde ljudi uzelela sam se vase svirke! Quote
Apeiron Posted November 16, 2004 Author Report Posted November 16, 2004 ajde ljudi uzelela sam se vase svirke! Veruj, i ja sam se uzeleo... Pogotovo sto sam kupio novi bubanj, pa sad k'o lud lupam svaki dan, a koncerta nigde Mora se to sto pre sprovesti u delo, a naravno da je BG na prvom mestu (kako drugacije?). Cim bude moguce - eto nas! Poz! Quote
Hamsun Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 pusti Beograd, nego se baci na nove pjesme =) Quote
Tatyannahhh Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 mora se taj bubanj cuti kod nas! Quote
Apeiron Posted November 16, 2004 Author Report Posted November 16, 2004 ' date='16. 11. 2004, 20:07'] pusti Beograd, nego se baci na nove pjesme =) Haha, pa jeste ovo donekle tacno. Da se malo manje pilo po BGu, a vise radilo... Ali gde je onda tu duh? Sad ce Bathory obrada, pocinjemo snimati cim je uvezbamo. Poz! Quote
rustik Posted November 16, 2004 Report Posted November 16, 2004 Jel to snimate za neki tribute ili za drugi album? Quote
Apeiron Posted November 16, 2004 Author Report Posted November 16, 2004 Snimamo, za sta god Salim se, videcemo. Pesma se snima, pa posle cemo da vidimo sta cemo sa njom. Poz! Quote
Swarthyard Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 Pa prvo cete je valjda poslat meni anyway, ne pijem i ne duvam vec dvije sedmice!!! dishem punim plucima! bilo je dosta kurvanja i krshenja sada je doslo vrjeme da se malo odmorim od toga pozz Quote
Swarthyard Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 by the way vi cete mene morati tuzit! ja sam do sada preko 50 cdova The Force Within rasturio po NO Quote
Invictus Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 To za diskove cemo pohvaliti i shvatiti kao promociju. To za alkohol i duvku cemo kritikovati!!! Pod hitno da si se vratio starim putevima iskrenosti. Eto, kako sam se Ja lijepo probudio (bolje reci bio probudjen od strane neke ribe koja je rekal da je jutro i da ide kuci), ubio mamurluk sa 4-5 piva, kiflama i prsutom, skontao da mi je zadnje sjecanje da sam bio u Irish pubu i da je alkohol tekao potocima. Takodje sam skontao da ne znam gdje mi je skrsh od sinoc, valjda smo ga stukli i sad poganim zdrav, vedar, mlad i lud po Yumetalu, a i Zvjezdane staze pocinju na telki za par minuta... DUH!!! Quote
Swarthyard Posted November 18, 2004 Report Posted November 18, 2004 Starim putevima cu se vratit kada prodju ispit By the way Invictuse ti nisi normalan!!! Ne spominji mi tekilu molim te Quote
Telcontar Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 Deco, Lameri, i amateri, ucite od Invictusa... to je put istine svaka cast Quote
Kokopelli Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 (edited) Maknes "G" i stavis "R". Edited November 19, 2004 by Vampiria Quote
Kokopelli Posted November 19, 2004 Report Posted November 19, 2004 Veruj, i ja sam se uzeleo... Pogotovo sto sam kupio novi bubanj, pa sad k'o lud lupam svaki dan, a koncerta nigde Mora se to sto pre sprovesti u delo, a naravno da je BG na prvom mestu (kako drugacije?). Cim bude moguce - eto nas! Poz! maknesh "G" & stavis "R" da,da,da... Quote
Apeiron Posted November 19, 2004 Author Report Posted November 19, 2004 maknesh "G" & stavis "R" da,da,da... Haha, trebalo mi je malo da shvatim sta si htela reci, ali provalih ipak Tacno i u BR su bile dobre feste, ali BG je po tom pitanju nezaustavljiv. Dobro, provericemo mi to jos za BR, imacete priliku da pokusate da promenite taj nas stav, mada cete se morati pomuciti Pozdrav za CG ekipu! Quote
Recommended Posts