Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dokaz da Interfector rastura:

Pustio sam devojci koja ne slusa extremni metal (ali zato razvaljuje power i heavy) pesmu Mother Serbia i sad ne prestaje da je slusa!

Interfecor je zakon!

Jos kad bi uskoro dosli do Novog Sada ili Sombora icon_rockdevil.gif

Posted
Dokaz da Interfector rastura:

Pustio sam devojci koja ne slusa extremni metal (ali zato razvaljuje power i heavy) pesmu Mother Serbia i sad ne prestaje da je slusa!

Interfecor je zakon!

Jos kad bi uskoro dosli do Novog Sada ili Sombora icon_rockdevil.gif

Odlicno, haha icon_mrgreen.gif

Pozdrav i tebi i devojci! pivopije.gif

Inace, skoro smo svirali u NSu, za Sombor vec ne znam.... Prvi koncert u Srbiji nam je tamo bio, ali nema ko danas da to organizuje.

Poz!

Posted
Valjda je vas prvi koncert,u Banja Luci,bio prvi u Srbiji.Vas treci koncert je bio u Somboru, i to je Srbija naravno, a sad sto neki ne misle tako... icon_cry.gif

Mudro zboris! Malo sam se zbunio, ali srecom ispravio si me icon_mrgreen.gif

Sve je to Srbija, igrom slucaja tu su neke imaginarne granice, koje veze s vezom nemaju.

@ Rustik - Vazi, pa cemo se i upoznati.

Poz!

icon_rockdevil.gifSrbija.gif

Posted
ajde ljudi uzelela sam se vase svirke! icon_da.gif

Veruj, i ja sam se uzeleo... Pogotovo sto sam kupio novi bubanj, pa sad k'o lud lupam svaki dan, a koncerta nigde icon_smile.gif Mora se to sto pre sprovesti u delo, a naravno da je BG na prvom mestu (kako drugacije?).

Cim bude moguce - eto nas!

Poz!

Posted
' date='16. 11. 2004, 20:07'] pusti Beograd, nego se baci na nove pjesme =)

orangelistening.gif

Haha, pa jeste ovo donekle tacno. Da se malo manje pilo po BGu, a vise radilo... Ali gde je onda tu duh?

Sad ce Bathory obrada, pocinjemo snimati cim je uvezbamo.

Poz!

Posted

Pa prvo cete je valjda poslat meni icon_wink.gif anyway, ne pijem i ne duvam vec dvije sedmice!!! dishem punim plucima! bilo je dosta kurvanja i krshenja sada je doslo vrjeme da se malo odmorim od toga icon_smile.gif pozz

Posted

To za diskove cemo pohvaliti i shvatiti kao promociju.

To za alkohol i duvku cemo kritikovati!!!

Pod hitno da si se vratio starim putevima iskrenosti. Eto, kako sam se Ja lijepo probudio (bolje reci bio probudjen od strane neke ribe koja je rekal da je jutro i da ide kuci), ubio mamurluk sa 4-5 piva, kiflama i prsutom, skontao da mi je zadnje sjecanje da sam bio u Irish pubu i da je alkohol tekao potocima. Takodje sam skontao da ne znam gdje mi je skrsh od sinoc, valjda smo ga stukli i sad poganim zdrav, vedar, mlad i lud po Yumetalu, a i Zvjezdane staze pocinju na telki za par minuta...

DUH!!!

Posted
Veruj, i ja sam se uzeleo... Pogotovo sto sam kupio novi bubanj, pa sad k'o lud lupam svaki dan, a koncerta nigde icon_smile.gif Mora se to sto pre sprovesti u delo, a naravno da je BG na prvom mestu (kako drugacije?).

Cim bude moguce - eto nas!

Poz!

maknesh "G" & stavis "R"

da,da,da...

icon_da.gif

Posted
maknesh "G" & stavis "R"

da,da,da...

icon_da.gif

Haha, trebalo mi je malo da shvatim sta si htela reci, ali provalih ipak icon_biggrin.gif

Tacno i u BR su bile dobre feste, ali BG je po tom pitanju nezaustavljiv. Dobro, provericemo mi to jos za BR, imacete priliku da pokusate da promenite taj nas stav, mada cete se morati pomuciti icon_mrgreen.gif

Pozdrav za CG ekipu!

pivopije.gificon_rockdevil.gif