Swarthyard Posted March 11, 2003 Report Posted March 11, 2003 ljudi zar se vi bas ne mozete suzdrzati gluposti??? Quote
Miu?! Posted March 11, 2003 Report Posted March 11, 2003 Ama, o cemu mi ovde uopste govorimo ??? A ko si uopste ti? :? Ma on i njegov bend su najveci pozeri Quote
Apeiron Posted March 11, 2003 Author Report Posted March 11, 2003 Ama, o cemu mi ovde uopste govorimo ??? A ko si uopste ti? :? Ma on i njegov bend su najveci pozeri Tacno, pozercine najvece. Bas kao i nase dve predsednice fan cluba tu u BGu Quote
Invictus Posted March 11, 2003 Report Posted March 11, 2003 ljudi zar se vi bas ne mozete suzdrzati gluposti??? Ama ko si ti uopste? :? Quote
shtrumpheta Posted March 11, 2003 Report Posted March 11, 2003 ljudi zar se vi bas ne mozete suzdrzati gluposti??? Ama ko si ti uopste? :? ja mislim da bi obojica trebali da kazete par rijeci o sebi Quote
carcass Posted March 11, 2003 Report Posted March 11, 2003 O cemu vi ovdje uopste govorite :? :? :? :? :? Quote
Swarthyard Posted March 12, 2003 Report Posted March 12, 2003 ljudi zar se vi bas ne mozete suzdrzati gluposti??? Ama ko si ti uopste? :? :roll: :roll: Quote
LordHypnos Posted March 14, 2003 Report Posted March 14, 2003 Cestitke za prvi album od benda Moondive! Ipak, ja vise volim vase koncerte, tako se vidi pravi kvalitet i jacina!! Samo napred! I steta je sto ne svirate na HN'H festivalu...Nece biti isto bez vas. Quote
Preacher Posted March 14, 2003 Report Posted March 14, 2003 Ljudi kad ce vec jednom da izadje taj album? Quote
Apeiron Posted March 15, 2003 Author Report Posted March 15, 2003 Cestitke za prvi album od benda Moondive!Ipak, ja vise volim vase koncerte, tako se vidi pravi kvalitet i jacina!! Samo napred! I steta je sto ne svirate na HN'H festivalu...Nece biti isto bez vas. Hvala na cestitkama !!! Naravno, uzvracamo sa istima Jebi ga, bice jos prilike da se svira, i pored ovog festa... A album... to cemo da ganjamo u predstojecem periodu... Quote
azal Posted March 15, 2003 Report Posted March 15, 2003 bilo bih iskreno da mi neko posalje ovo preko bare Quote
Apeiron Posted March 15, 2003 Author Report Posted March 15, 2003 bilo bih iskreno da mi neko posalje ovo preko bare Moze, ali ako ces umnoziti i poslati na par adresa izdavackih kuca tamo u USA (dostavio bih ti adrese) Quote
azal Posted March 16, 2003 Report Posted March 16, 2003 naravno...to bez pitanja ...sve za bracu Quote
Apeiron Posted April 7, 2003 Author Report Posted April 7, 2003 Molim godove da ovom ludaku promene nick, koji je ukrao od lakija Hahaha, evo, upravo sam preoteo svoj nick nazad Pozdrav prijatelju ! Quote
Gothic Angel Posted April 7, 2003 Report Posted April 7, 2003 Molim godove da ovom ludaku promene nick, koji je ukrao od lakija Hahaha, evo, upravo sam preoteo svoj nick nazad Pozdrav prijatelju ! Napokon...poceo sam vec da brinem Aloha Quote
Astral Posted April 9, 2003 Report Posted April 9, 2003 sve pohvale za mother serbiu !!!!!!!!!!!!!! vreme je da srpski metal postane vladajuci na balkanu. mada, one dve ostale pesme su mi nekako previse spore... malo vise duha, i mutnije produkcije i bice dobro pozdrav ! Quote
Apeiron Posted April 9, 2003 Author Report Posted April 9, 2003 sve pohvale za mother serbiu !!!!!!!!!!!!!! vreme je da srpski metal postane vladajuci na balkanu. mada, one dve ostale pesme su mi nekako previse spore... malo vise duha, i mutnije produkcije i bice dobro pozdrav ! hvala hvala Ma ne moze brze... jurimo 30 !!! Quote
RNA Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 Naravno da ne može brže, kad je blesavi gitarista raskant'o mašinu! Quote
Invictus Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 Sta ces, nije podnijela Hyperdrive. :roll: SVA I JEDINA NADA LEZI U BRZINI!!! Quote
Galvatron Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 Pusta prica. Prespori ste. Ima duha, zanimljivo je, ali ako ista mislite sa tim mora to brze. I kakvi su to zenski vokali??? To nije metal. A i ta produkcija je daleko od svetskog nivoa. Za takvu muziku morala bi da bude kao na Ravishing Grimness. Atmosfera se mora u startu osetiti. Ajd da ne ispadne da samo kudim, posto ste ipak jedini Srbi iz RS koji sviraju to. Samo nprijed. Quote
Helena Posted April 11, 2003 Report Posted April 11, 2003 pozdrav pozerima, ako takvi uopste postoje! sta piju picke i kad nam dolazite? Quote
Apeiron Posted April 11, 2003 Author Report Posted April 11, 2003 pozdrav pozerima, ako takvi uopste postoje! sta piju picke i kad nam dolazite? hm da... ovaj put stvarno: a ko si ti uopste? Vidim da imas veze sa Demonicom, pa je to garant neko iz onog nebuloznog stana Quote
Helena Posted April 11, 2003 Report Posted April 11, 2003 pozdrav pozerima, ako takvi uopste postoje! sta piju picke i kad nam dolazite? hm da... ovaj put stvarno: a ko si ti uopste? Vidim da imas veze sa Demonicom, pa je to garant neko iz onog nebuloznog stana e ovo je bilo totalno neiskreno Quote
Recommended Posts