Apeiron Posted January 14, 2005 Author Report Posted January 14, 2005 pisu se recenzije i dangubi na forumu, ne mere to tako knorkko! A sta mislis kako da saznam ista o XZWY bendovima koje treba da recenziram i koji dolaze iz ZXYW zemalja, bez koristenja interneta, a urednice? Ovde sam samo usput Poz! Quote
Invictus Posted January 14, 2005 Report Posted January 14, 2005 Prezivih i sinocnje vece. Ova godina je pocela malo preextremno. Nadam se da ce nam i nove pjesme biti takve... Quote
Apeiron Posted January 14, 2005 Author Report Posted January 14, 2005 Prezivih i sinocnje vece. Ova godina je pocela malo preextremno. Nadam se da ce nam i nove pjesme biti takve... Jesi li ikad sa poda presao na krevet? Ja kad sam otisao, ti si blago pajkio na podu. Pregadno vece! A probudio sam se u 8 poslepodne...ccc... Poz! Quote
Vladan Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 Prezivih i sinocnje vece. Ova godina je pocela malo preextremno. Nadam se da ce nam i nove pjesme biti takve... Sve sam cuo sve znam!!! Laki stara lisica!!! Invictuse jos tebi nisam cestitao, e pa sretna ti ova nasa serbska nova!!! Quote
Invictus Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 Presao sam sa poda na krevet. Ustao sam u pet poslije podne, povratio dusu, a onda su Nechastivi i The Dark One dosli kod mene...Enterprise... Quote
Apeiron Posted January 15, 2005 Author Report Posted January 15, 2005 Presao sam sa poda na krevet. Ustao sam u pet poslije podne, povratio dusu, a onda su Nechastivi i The Dark One dosli kod mene...Enterprise... Enterprise, kako drugacije? Zato ja sad u 4:30 AM postujem po YU metalu ne mogu da spavam Ovaj januar tesko da cu preziveti... Poz! Quote
soul reaper Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 nema sta deda pozira se u tudjoj majici (soilwork) po yu metalu,nulerdo!!! Quote
Telcontar Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 Srecna vam nova... Mora da je bio mnogo dobar docek.... gadno dobar Quote
Vladan Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 nema sta deda pozira se u tudjoj majici (soilwork) po yu metalu,nulerdo!!! Quote
Tatyannahhh Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 nema sta deda pozira se u tudjoj majici (soilwork) po yu metalu,nulerdo!!! /me umire od smeha! Quote
Apeiron Posted January 16, 2005 Author Report Posted January 16, 2005 /me umire od smeha! Ne slusaj ove nistavne likove koji se prijavljuju. Ja za pocetak ne znam ni ko je on, a nisam nikad ni nosio nikakvu soilwork majicu, stoga... Poz! Quote
Telcontar Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 I nikada nisi bio ni na kakvoj zurci u Beogradu za novu godinu... u potpunosti te razumem... Ja te uopste nisam nikada video u "Soilwork" majci... mora da je neka fotomontaza... Quote
Tatyannahhh Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 neko se predstavlja koao Laki izgleda... Quote
Invictus Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Znao sam da mi je nekako sumnjiv cim sam ga ugledao. Quote
Vladan Posted January 16, 2005 Report Posted January 16, 2005 Ma da niti sam ja vidio tu majicu na nekom u Banjaluci (jer ko je iz Banjaluci isao na koncert Machinehead i kupio majicu!) Nema takvih ovdje! A da li je ono prava djevojka ili lutka, nesto je sumnjiva? Quote
Apeiron Posted January 17, 2005 Author Report Posted January 17, 2005 A da li je ono prava djevojka ili lutka, nesto je sumnjiva? Ne znam, meni jeste malo poznata od nekuda, ali ne znam ko ju je montirao i zasto na istu montiranu sliku gde sam ja. Poz! Quote
Vladan Posted January 17, 2005 Report Posted January 17, 2005 Ne znam, meni jeste malo poznata od nekuda, ali ne znam ko ju je montirao i zasto na istu montiranu sliku gde sam ja. Poz! Znaci doktor konstatovao amneziju pod nekim cudnim okolnostima! Ali ostaje jos uvijek mogucnost montaze! Poz Quote
Invictus Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Demencija... No, nije to tako strasno. Ja se ne sjecam pola svoga zivota, pa sam opet ziv i zdrav. Quote
la strega Lucia Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Demencija... No, nije to tako strasno. Ja se ne sjecam pola svoga zivota, pa sam opet ziv i zdrav. Blago tebi! Gadno je kad vise pamtis kad si pijan nego kad si trezan (moj slucaj), pa umesto da upamtis svetle trenutke svog nebuloznog zivota, popamtis sve same nepodobnosti. Pa jos kad si vise pijan nego trezan eto ti nevolje. Quote
Vladan Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 Demencija... No, nije to tako strasno. Ja se ne sjecam pola svoga zivota, pa sam opet ziv i zdrav. Stomak, pivo, hladan burek svako jutro....to je taj zivot! Pozdrav deda! Quote
Vladan Posted January 18, 2005 Report Posted January 18, 2005 (edited) Jebiga zajebo sam se! Ja nemam bas srece jer pamtim sve sto sam rekao kad sam bio pijan, a to i ne valja! Poz Edited January 18, 2005 by Vladan Quote
Invictus Posted January 19, 2005 Report Posted January 19, 2005 Blago tebi! Gadno je kad vise pamtis kad si pijan nego kad si trezan (moj slucaj), pa umesto da upamtis svetle trenutke svog nebuloznog zivota, popamtis sve same nepodobnosti. Pa jos kad si vise pijan nego trezan eto ti nevolje. He, he, Ja se srecom uglavnom ne sjecam losih stvari. A da mi je zivot nebulozan - nebulozan je. No, tako je najiskrenije!!! Quote
Recommended Posts