Vladan Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Ja sam kao i Nedjo brucos! Mladi smo mi za tebe Boro! Quote
Шöне Мики Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Ja cu ici da gledam,apartman sam vec gledao,a sada hocu da cujem Interfector uzivo. Poz Quote
Vladan Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Hm...Kod vokala ti fali tamburica, dobro zvuce u zivo, samo je primjetno da im je potrebno jos dosta vjezbe, posebno gitaristi! Oli nemoj me shvatiti pogresn!? Poz Quote
Swarthyard Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Starci vratio sam se na jumetal!!! Imali kakvih interesantnih krsheva? ovde nikad interesantniji S K A A L ! ! ! Quote
Invictus Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 (edited) Nista posebno, sinoc sam otisao na neku zurku, na kojoj sam samo razmisljao kako cu kad popijem pivo koje trenutno drzim u ruci otici kuci i raspalit StarTrek:Armada. Imao sam neke nerazjasnjene poslove sa Borgom, medjutim, volja Sile je bila drugacija. Oko 2:00 (pola sata gore dole) sam objasnio nekoj curi da je otpor uzaludan, te sam je asimilirao uz Moment of Glory. Kuci sam dosao oko 9:30 upalio Easy Rider da gledam, skontao da sam pomalo dalek te sam se ipak odlucio da malo odremam. Poslije tri sata spvavke, probudio me je sudski izvrsitelj. Rijesivsi ga se, nastavio sam obracun sa Borgom, a kad mi je i to dosadilio sazvao sam ekipu, te smo uz pivo slusali ploce i pogledali prvi dio Supermana. Kvlt! A, da, novi flying v mi je kupljeni stize za tri dana. Napolju je napadao bijeli strumpf, nestalo mi je piva i trenutno razmisljam da bih se mozda mogao i odjaviti za danas. A, mozda i ne. Kapije Sto'Vo'Kora ocekuju... Edited January 24, 2005 by Invictus Quote
Vladan Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Sudski izvjestaj ili poziv za vojsku? A napokon da flying stize, ajd da se malo mrzi i pozira za Apartman! Hahaha Quote
Invictus Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Neplacena stanarina za '88-u. 14 stotina i nesto maraka, koje cu naravno izbojkotovati. Mrznja je nikad jaca i pozeraj ce biti na tom tragu. Rat!!! Quote
Angele Posted January 24, 2005 Report Posted January 24, 2005 Posto se ja ovako s vremena na vreme konktujem, prosto pozeleh da vas pozdravim. Mozda ste i u Bg-u? Svejedno, ja trenutno nisam, pa eto... Ljubim vas!! Quote
Vlaja Buraz Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Ja sam kao i Nedjo brucos! Mladi smo mi za tebe Boro! To nije razlog da budeš mulac. Marta 5. idemo sa Brkom da vidimo kako on ganja gotičarke. Nema druge. Quote
Tatyannahhh Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 boro fenomenalan si kao i uvek! Quote
Tatyannahhh Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 ne smem nista da ti odgovorim...izvalices neku foru! Quote
Vlaja Buraz Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 'Ajde jednu lošu, pa da ne spamujem više na Brkinoj temi... Bolje i foru nego štok. Quote
carcass Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 a ja vas gadno prolupavate studenti nego ovo je ozbiljno sad trazim tamburicu ili primu da kupim (naravno neku povoljnu) ovdje u BL ponuda je malo tanka (ima ih po 500-600 KM) ali posto nemam tolike pare za to prolupavanje a ni ne planiram postati novi Janika Balas ili Zvonko Bogdan dajte ako znate koga javite mi na pp SLAVA! Quote
Apeiron Posted January 25, 2005 Author Report Posted January 25, 2005 (edited) A ove budale Pojavi se nakon milion godina na forumu, i gle sta trazi da kupi - tamburicu Poz! p.s. Boro - GUBI SE! Edited January 25, 2005 by Apeiron Quote
Invictus Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Udarac ce biti silovit i pogan. Otpor asimilaciji ce, kao sto je i uvijek bio, biti uzaludan. Quote
SlavicForest Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 To nije razlog da budeš mulac. Marta 5. idemo sa Brkom da vidimo kako on ganja gotičarke. Nema druge. Smo vas gledam i pitam se dokle cete! Kakve, bre, goticarke?! Sta ce vam to u zivotu?! Kad ti blekerka zacini juhu to ti je jelo do bola! Quote
la strega Lucia Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 He, he, javlja se blekerka! Nemoj da ti goticarka odmeri po nosu!!! Salim se, samo ti meni dodji na svirku, pa nek ide zivot! Quote
Apeiron Posted January 25, 2005 Author Report Posted January 25, 2005 Ne vidim gde je problem, obe ste dobrodosle Blackerke, gothicarke... whatever Poz! Quote
Telcontar Posted January 25, 2005 Report Posted January 25, 2005 Ma cuti vidish da se pozerishu... gledaju koja ce koga iz benda da dovati.. Quote
Recommended Posts