carcass Posted April 11, 2003 Report Posted April 11, 2003 pozdrav pozerima, ako takvi uopste postoje! sta piju picke i kad nam dolazite? hm da... ovaj put stvarno: a ko si ti uopste? Vidim da imas veze sa Demonicom, pa je to garant neko iz onog nebuloznog stana e ovo je bilo totalno neiskreno iskreno ili ne ja mislim da je vrijeme da nam svima kazes nesto vise o sebi dakle :? :? :? :? :? Quote
Frankenchrist Posted April 11, 2003 Report Posted April 11, 2003 Stvarno Laki, boga mu poljubim, bilduj malo!! Brze malo neka bude!! Ne, najozbiljnije, mozda ste stvarno trebali maaaaalo brze da odsvirate, i produkcija maaaalo bolja! Veoma originalno. a: Quote
Helena Posted April 12, 2003 Report Posted April 12, 2003 pozdrav pozerima, ako takvi uopste postoje! sta piju picke i kad nam dolazite? hm da... ovaj put stvarno: a ko si ti uopste? Vidim da imas veze sa Demonicom, pa je to garant neko iz onog nebuloznog stana e ovo je bilo totalno neiskreno iskreno ili ne ja mislim da je vrijeme da nam svima kazes nesto vise o sebi dakle :? :? :? :? :? reci sta te zanima Quote
gothsbl Posted April 17, 2003 Report Posted April 17, 2003 Pusta prica. Prespori ste. Ima duha' date=' zanimljivo je, ali ako ista mislite sa tim mora to brze. I kakvi su to zenski vokali??? To nije metal. A i ta produkcija je daleko od svetskog nivoa. Za takvu muziku morala bi da bude kao na Ravishing Grimness. Atmosfera se mora u startu osetiti.Ajd da ne ispadne da samo kudim, posto ste ipak jedini Srbi iz RS koji sviraju to. Samo nprijed.[/quote'] Zenski Vokali!!!! Sta si zeleo/la time da kazes?!?!?! To sto ti slusas samo ciste black metal bendove, pretpostavljam, to ne znaci da muzika gde se pojavljuje zenski vokal nije METAL!!!! 'S' druge strane svjetla' je bas super pesma... Quote
Apeiron Posted April 17, 2003 Author Report Posted April 17, 2003 Ma pusti, neki ljudi su vecno zatvoreni u svojim glavama... Kao sto sam jednom procitao u pravilu za "true" black metalce: never, NEVER be open-minded. To sve govori Quote
Preacher Posted April 18, 2003 Report Posted April 18, 2003 s druge strane svjetla je jedna od najboljih domacih pesama. Fenomenalna atmosfera, klavirske deonice i odlicno uklapanje Martinog glasa i Carcassovog rezanja A i sva je nekako doom. Ma super je. Quote
King Diamond Posted April 19, 2003 Report Posted April 19, 2003 e a koje izdavacke kuce jurite da vam izdaju album??? nemoj te da napravite istu gresku kao i tornado.... izdate album u USA a u YUGi ga niko nevidi :ne: i ajde malo pozurite sa tim izdavanjem!!! hocu da ga uzmem za vreme leta kad budem u YUGi!! najiskreniji pozdravi i cestiteke na albumu! p.s. svi hvale pesmu mother serbia e ja cu da hvalim S druge strane svijetla!!! TO JE PESMA Quote
Apeiron Posted April 19, 2003 Author Report Posted April 19, 2003 Pozdrav tebi prijatelju !!! Necemo mi ganjati Ameriku (osim jedno 5 kuca, na cije adrese nas stari Terry Armageddon ima da prosledi album ). Cuj se sa njim kad mu stigne, pa javi ukupno misljenje Kad dodjes - tad cemo da pijemo, a tu i tamo da slusamo muziku Quote
ba+a. Posted April 29, 2003 Report Posted April 29, 2003 'Jedna kao srce sto u grudima bije Jedna kao sunce sto sa istoka sija Jedna kao krv sto u meni vrije Jedna je sveta MAJKA SRBIJA ! ' METAL WILL NEVER DIE Quote
Raiden Posted April 29, 2003 Report Posted April 29, 2003 Hoćete li dolaziti u SBK ili u Sarajevo ikako? Quote
Apeiron Posted April 29, 2003 Author Report Posted April 29, 2003 Sta je SBK? U Sarajevu smo dva puta svirali, i mislim da je dosta od nas... Quote
Apeiron Posted May 18, 2003 Author Report Posted May 18, 2003 Kako god, vecina vas je upoznata, ali nije s goreg ponoviti: 5 i 6 juli, basta KSTa Beograd, dvodnevni metal fest, Interfector ce najverovatnije svirati prvo vece, ali bice potvrdjeno na vreme. Pa se vidimo tamo !!! Quote
Raiden Posted May 20, 2003 Report Posted May 20, 2003 SBK je SrednjBosanskiKanton i ne pravi se lud. A daj bre reci kako da dođem do vašeg famoznog cd-a, kada eto vidim da ti ne želiš da mi pokloniš jedan. Quote
Apeiron Posted May 20, 2003 Author Report Posted May 20, 2003 Prijatelju, polako. Ne vredi da ti govorim da ZAISTA pojma nemam da je to bila ta skracenica. Za pocetak, kod nas se ne praktikuju kantoni, a nikad ni nece, ali to nema mnogo veze, to stvarno nisam znao. A zasto da ti poklonim CD? Pa njega nemaju ni mnogi nasi odlicni prijatelji, jer album jos uvek nije objavljen. Skoro niko nije dobio kompletan materijal. A sto se promo CDa tice, mozes ga kompletnog downloadovati sa naseg sajta, bar dok ne objavimo album. I samo opusteno... Quote
Apeiron Posted May 20, 2003 Author Report Posted May 20, 2003 e jedva cekam taj jul! a: Bice to prejak mesec Quote
Angele Posted May 21, 2003 Report Posted May 21, 2003 Jos samo vi da dodjete i kompletna "julska ekipa"! Quote
Apeiron Posted May 21, 2003 Author Report Posted May 21, 2003 Da, da, mi nameravamo ostati (Invictus i ja, za ovog basistu/pevaca niko nije siguran, sve ga manje poznajemo ), 10ak dana, a mozda i vise... Vidjacemo se Quote
Invictus Posted May 22, 2003 Report Posted May 22, 2003 Taman mi je u julu i rodjendan, tako da ne namjeravam biti normalan. Quote
Cyber Posted May 22, 2003 Report Posted May 22, 2003 Jutros sam poslije dugo vremena preslusao snimak vaseg nastupa na H'N'H festivalu od prosle godine,jebo te,basista razvaljuje,svaka mu cast! Quote
Apeiron Posted May 22, 2003 Author Report Posted May 22, 2003 ODAKLE TI TO ????????????????????? Quote
varg14 Posted May 22, 2003 Report Posted May 22, 2003 A hoce li INTERFECTOR sigurno svirati na HELLHAMMER festu u Cacku?To mi je jedina sansa da ga ponovo cujem uzivo. Quote
Recommended Posts