Vlaja Buraz Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Čega 20? P.S. Brko, ne laprdaj. Quote
Shores Of Antartica Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Čega 20? P.S. Brko, ne laprdaj. Korisnika! Laki Vanillia Ninja Quote
Shores Of Antartica Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Vanilla Ninja Poz! Jesu dobre ribe,nema sumnje,ali muzika nije onaj ukus. Sviras u black metal bendu a slusas progressive ( i to josh Vanillia Ninja) Quote
Swarthyard Posted February 4, 2005 Report Posted February 4, 2005 Jesu dobre ribe,nema sumnje,ali muzika nije onaj ukus. Sviras u black metal bendu a slusas progressive ( i to josh Vanillia Ninja) Ma nemoj mu zamjert on je mnogo star Quote
Apeiron Posted February 4, 2005 Author Report Posted February 4, 2005 ' date='4. 2. 2005, 13:06'] da, one su chisti progressive. Nego? Jel' cujes ti te aranzmane? Poz! OPEN-MINDED! Quote
Shores Of Antartica Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Nego? Jel' cujes ti te aranzmane? Poz! OPEN-MINDED! Stavi index svog benda pobogu. Quote
Denethor Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Jedini domaci bend koji volim je Kramp. Quote
Telcontar Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Vanilla Ninja... zat se to SLUSA ???? Hahaha... pa vidi, one jesu progresive... stvorile su potpuno novi pravac u metalu.... Quote
Shores Of Antartica Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Vanilla Ninja... zat se to SLUSA ???? Hahaha... pa vidi, one jesu progresive... stvorile su potpuno novi pravac u metalu.... Vanillia Ninja nece dobro uticati na Interfector Quote
Invictus Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Vixen je svojevremeno veoma dobro uticao na nas. Ove ce da nastave gdje je Vixen stao. Kvlt! Quote
Shores Of Antartica Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Vixen je svojevremeno veoma dobro uticao na nas. Ove ce da nastave gdje je Vixen stao. Kvlt! Ha,pa onda ce vam vokal pevati riba. Posle zaludjivanja za Vinillia Ninja Carcass je prepustio vokale Marti iz Abonosa Quote
Buddha Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 Vixen je svojevremeno veoma dobro uticao na nas. Ove ce da nastave gdje je Vixen stao. Kvlt! skinucete postere vixena i zameniti ih sa posterima vanille? btw, kakav je snus debeli? Quote
Apeiron Posted February 6, 2005 Author Report Posted February 6, 2005 skinucete postere vixena i zameniti ih sa posterima vanille? btw, kakav je snus debeli? NIKAD! Ima mesta na zidovima i za jedno i za drugo! Snus, hm... ja to izgubio kad sam se vracao kuci, nestalo iz ranca Spremi im par komada za koncert 5og kad stignemo. p.s. Neko ovde treba da nam otpeva In The Army, mislim da Debeliot treba da se oglasi po tom pitanju Hahaha Poz! Quote
Vladan Posted February 6, 2005 Report Posted February 6, 2005 p.s. Neko ovde treba da nam otpeva In The Army, mislim da Debeliot treba da se oglasi po tom pitanju Hahaha Poz! Vrijeme mu je! Samo jedan dan doci ce dvojica u vojnim uniformama i odvesti ga na sisanja! Prestar je! Quote
Vlaja Buraz Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Kalendar Mali beli kalendar U novčaniku mom Križam ga, križam ga Hemi'skom olovkom Quote
Vladan Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Kalendar Mali beli kalendar U novčaniku mom Križam ga, križam ga Hemi'skom olovkom Boro - PUKO! Quote
Vlaja Buraz Posted February 7, 2005 Report Posted February 7, 2005 Al dani, dani brzo prolaze Proći će i to Služićemo jarančino Služićemo pošteno 333 SITNO! Ja sam vojnik mlad Quote
must be between Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 1....2.....3...Mi volomo Interfector Quote
Aurora Calerva Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 1....2.....3...Mi volomo Interfector Quote
Vlaja Buraz Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Kao što rekoh: Vjetar duva, vjetar duva Niz Beograd grad 333 SITNO! Ja sam vojnik mlad Quote
vudun Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Ček, pa tebe angažovali oko tekstova za sledeći album ? Quote
Shores Of Antartica Posted February 8, 2005 Report Posted February 8, 2005 Laki slusaj 10.2.2005 od 21.00-23.00 h RADIO BEOGRAD 202 mi (point zero) gostujemo. Quote
Recommended Posts