soul reaper Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 e starci of Interfector,gledajte TV,reklama za svirku nam je na dve-tri TV stanice,onaj dario se bas potrudio oko organizacije,svaka mu cast P.S. 25.2. moramo da sjebemo M.Hall u komadice Quote
Vladan Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 (edited) e starci of Interfector,gledajte TV,reklama za svirku nam je na dve-tri TV stanice,onaj dario se bas potrudio oko organizacije,svaka mu cast P.S. 25.2. moramo da sjebemo M.Hall u komadice Poziraces u Holu sa svojom stomacinom pred gomilom curica, ajd ovo sam mogao ocekivati od momaka iz Interfectora, ali od tebe?! Izdao si underground! Pozdrav starkeljo! Edited February 17, 2005 by Vladan Quote
soul reaper Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Poziraces u Holu sa svojom stomacinom pred gomilom curica, ajd ovo sam mogao ocekivati od momaka iz Interfectora, ali od tebe?! Izdao si underground! Pozdrav starkeljo! budalo kakvo poziranje,SMRT JEBENIM POZERIMA,kad sviram nema poziranja,samo headbanging dok mi vrat ne pukne a to se nece uskoro desiti. znas dobro da nisam izdao underground,a to ces i da vidis 25. P.S. stomacina je veca nego ikad,jedva mogu hlace da zakopcam Quote
Apeiron Posted February 17, 2005 Author Report Posted February 17, 2005 Ja na ljeto Nego Laky? Kakvo je ovo sranje Vanilla Ninja Dobro, picemo po BGu, nema sta. Vanilla Ninja - total respect! Poz! Quote
Apeiron Posted February 17, 2005 Author Report Posted February 17, 2005 P.S. stomacina je veca nego ikad,jedva mogu hlace da zakopcam Pa jesi li thrash (ili trash ) metalac, ili ne? Stomacina mora da bude makar kao kod momaka iz Crowbar! Inace, ovde cert nije ni najavljen, pa evo da napisem i to: RS - BANJA LUKA 25.2.2005. Music Hall - 22:00h INTERFECTOR / progblackdeath metal MONUMENT / deathrash metal ANTIDOPE / metalcore HEARTBREAK RIDGE / heavy metal Poz! Quote
soul reaper Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 ja mislim da ANTIDOPE nece svirati,bubnjar im nece biti tu 25. Quote
Vladan Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 budalo kakvo poziranje,SMRT JEBENIM POZERIMA,kad sviram nema poziranja,samo headbanging dok mi vrat ne pukne a to se nece uskoro desiti. znas dobro da nisam izdao underground,a to ces i da vidis 25. P.S. stomacina je veca nego ikad,jedva mogu hlace da zakopcam Ozi te rekao ubiti zbog ovog poziranja po forumu, rekao je da ce do koncerta biti bolestan! Mogao bi ja prodavati diskove na koncertu! Dogovoricu se sa Lakijestnom da to radim! Poz Quote
Vladan Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Vojska, vojska! Danas sam bio sa lordom Oliverom, rekao je nikad vojsci! Quote
soul reaper Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Ozi te rekao ubiti zbog ovog poziranja po forumu, rekao je da ce do koncerta biti bolestan! Mogao bi ja prodavati diskove na koncertu! Dogovoricu se sa Lakijestnom da to radim! Poz bio sam danas sa njim,a i ja ne vidim zbog cega bi najava ili pricanje o koncertu bilo poziranje,poziranje je nesto drugo. pa sto ne bi mogao prodavati,samo to trebas pitati onog darija jer je on organizator,pitacu ga ja pa cu ti javiti jer se moram cuti sa njim zbog plakata Quote
Apeiron Posted February 17, 2005 Author Report Posted February 17, 2005 ja mislim da ANTIDOPE nece svirati,bubnjar im nece biti tu 25. Dobro, onda minus Antidope. Ne vidim problem Mada sam hteo cuti Bobija na Iron cobri... Poz! Quote
soul reaper Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 Pa jesi li thrash (ili trash ) metalac, ili ne? Stomacina mora da bude makar kao kod momaka iz Crowbar! Inace, ovde cert nije ni najavljen, pa evo da napisem i to: RS - BANJA LUKA 25.2.2005. Music Hall - 22:00h INTERFECTOR / progblackdeath metal MONUMENT / deathrash metal ANTIDOPE / metalcore HEARTBREAK RIDGE / heavy metal Poz! nikad onolika stomacina kao kod onih iz crowbar-a deda,mozda u dubokoj starosti on ide u Grac 24.,tako mi je Roga rekao Quote
Vladan Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 nikad onolika stomacina kao kod onih iz crowbar-a deda,mozda u dubokoj starosti Hm...ti stvarno ciljas da ces docekati duboku starost.... Ako ovako nastavis i tebi ce stomak pocinjati od vrata, kako manga rece! A uz to Manga se za sve sto je rekao samo salio, zar njega neko moze shatiti ozbiljno, ali vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.....sve je na bendovima! Quote
Apeiron Posted February 17, 2005 Author Report Posted February 17, 2005 Hm...ti stvarno ciljas da ces docekati duboku starost.... Ako ovako nastavis i tebi ce stomak pocinjati od vrata, kako manga rece! A uz to Manga se za sve sto je rekao samo salio, zar njega neko moze shatiti ozbiljno, ali vrijeme ce pokazati ko je bio u pravu.....sve je na bendovima! Prekini da spamujes ovuda, i prekini sa usklicnicima! Poz! Quote
Manga Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 starce hvala na razumjevanju...........a ti ujace ako uopste znas ko je manga............satirem se sada raunchyem... pozdravljam sve starce........... Quote
Manga Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 (edited) Prekini da spamujes ovuda, i prekini sa usklicnicima! Poz! I ti prekini sa usklicima! Usklicnik? to je Hrvatska rijec, zar ne? U jebote, ja sam na Manginom nalogu! Vladan P.S. jel ti odgovara avatar? Starac Edited February 17, 2005 by Manga Quote
Vladan Posted February 17, 2005 Report Posted February 17, 2005 U jebote, ja sam na Manginom nalogu! Vladan P.S. jel ti odgovara avatar? Starac Jebiga! Postavljao sam Mangu avatar! Poz! Quote
Vlaja Buraz Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...ndpost&p=703538 Quote
Manga Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Laki mogao bi bubnjati s antidop cisto da neko ko zna bubanj svirati upadne u ta jbend........... ti ili brmtata.........kos nemoj da ti manga da po ..... Quote
Dowla Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 http://www.yumetal.net/forum/index.php?sho...ndpost&p=703538 Quote
Manga Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 ej macola klikni na mene i pogledaj sliku marije sestic............................... Quote
Manga Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 EJ MACO LA KLIKNI NA MANGA I POGLEDAJ SLIKU .................. Quote
Apeiron Posted February 18, 2005 Author Report Posted February 18, 2005 (edited) ej macola klikni na mene i pogledaj sliku marije sestic............................... Haha Marija nego sta Poz! p.s. A ti Kos, ovo ti je zadnje upozorenje da se gubis sa ove teme! Edited February 20, 2005 by Apeiron Quote
Vlaja Buraz Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Samo nek' je Marija, i, malo starija, da je zbarim ja Eto Laki, počni pisati pjesme, dajem ti materije za početak. Nego, koliko će biti karta za Kraljevski? Quote
Tatyannahhh Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 ..nisam u toku i mrzi me da citam unazad 5 strana... laki ipak mi ponesi Fozzy i castim te pivom!!! Quote
Shores Of Antartica Posted February 18, 2005 Report Posted February 18, 2005 Laki,izdajemo split CD-e with Nocna Sahrana za ZOG records Quote
Recommended Posts