SlavicForest Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Mi volimo Interfector........Mi volimo Interfector........Mi volimo Interfector........Mi volimo Interfector........Mi volimo Interfector............................................................. Ajme meni!!! Kolika kolicina ljubavi na jednom mestu! Nista ja ne verujem! DOKAZITE!!! Quote
Manga Posted March 1, 2005 Report Posted March 1, 2005 Ja volim zene. A interfekator poslusam nekad.... Quote
Shores Of Antartica Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 (edited) Hmmm... ne secam se da sam se slikao sa vama... Poz! Cega se ti secash? "PRICHA O EKSERIMA"Otvori svoju postu.Poslao sam ti animiranu pricu 120 kb. Edited March 2, 2005 by (Independor) Quote
Swarthyard Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Snus jos nije stigao, nadam se da ce doci prije nego sto krenem za BG. "Nasljednici", jos se morate mnogo truditi. Mnogo. Hmmm... sada se pocinjem brinut jel jos kradu pakete u vasim postama? Quote
Manga Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 Izbor za pjesmu evrovizije u SCG. Pobjednicka pjesma ove godine je. Kozo moja! Quote
Manga Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 Kos crkni. I gori u paklu s ovom gadurom. Quote
Apeiron Posted March 3, 2005 Author Report Posted March 3, 2005 Prekini vise sa spamovanjem, i stavljanjem bezveznih slika na sve strane! Poz! Quote
Tatyannahhh Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 treba me tuci..znam..ovakav vas fan da se ne pojavi na svirci pa to je zaista sramota..neiskreno totalno...nikakvi izgovori ne vrede... bitno je da sam vas videla kasnije Quote
KRANG Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 (edited) odlična svirka.. koliko sam se oduševio na interfectoru, toliko me je posle k.a. ubio u pojam. Edited March 6, 2005 by KRANG Quote
Manga Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 odlična svirka.. koliko sam se oduševio na interfectoru, toliko me je posle k.a. ubio u pojam. Znaci bilo je dobro? Quote
StRatO Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 interfector.. definitivno przi... savaka cast momci..!!!!!! Quote
Vladan Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Svirka je bila odlicna, nisu ispadali, osim Baneta na jednom dijelu....sve ostalo je savrseno! Uskoro i linkovi za slike! Przite ga starci! Quote
Manga Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Svirka je bila odlicna, nisu ispadali, osim Baneta na jednom dijelu....sve ostalo je savrseno! Uskoro i linkovi za slike! Przite ga starci! A noc vjestica jesul oni ispadali? Quote
Vlaja Buraz Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Rukometna bitango, jesi se ti već vratio? Quote
Vladan Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Vratio se nego sta, imam ja obaveze i u ovom gradu, nema kod trenera vise izgovora, dosta je da sam propustio dva treninga.... Sto ti nisi isao? A sto se tice Helloween-a, ja nisam obracao paznju na to toliko, ali Laki rece da je bubnjar ispao par puta. Quote
Vladan Posted March 6, 2005 Report Posted March 6, 2005 Hladno. Daj nemoj zajebavati jest da je bilo hladno, ali gdje su te naslage...., pa imao si i kod koga spavati, a svirka je btw bila odlicna, objesicu uskoro slike! Poz Quote
Vlaja Buraz Posted March 7, 2005 Report Posted March 7, 2005 Pa i da sam išao ne bi to bilo zbog svirke. Koliko je bilo ljudi? P.S. Usput, skini sebi novi zvanični Boro wallpaper. Quote
Recommended Posts