Invictus Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 Docekace te rakija od muskatuna kad dodjes...hypersvemir... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 30, 2005 Author Report Share Posted March 30, 2005 (offtopic) - hipersvemir kao i sranja od ovih Topicevih filmova! Na cemu moras biti da ti se svidi Team America? O Chopper-u da ne pricam. A i ovaj BaseKateBall je blaga katastrofa. Jedino se Depp pokazao sa slepim misevima, mada je i to pritisak. Ajd! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 (offtopic too) - Laki brate ne spomini mi to sranje Team America ODVRATNO! Invictuse nikada ne idi na date trjezan! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted March 30, 2005 Report Share Posted March 30, 2005 (offtopic) - hipersvemir kao i sranja od ovih Topicevih filmova! Na cemu moras biti da ti se svidi Team America? O Chopper-u da ne pricam. A i ovaj BaseKateBall je blaga katastrofa. Jedino se Depp pokazao sa slepim misevima, mada je i to pritisak. Ajd! Poz! Znaci team america, je prejak. Ne znam laki u zadje vrjeme si poludio,nista ti nevalja i stalno si nervozan. Djina bise muze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Stvarno sam promenio misljenje o ovoj grupi. Ne znam u pocetku mi se uopste nisu svidjali ali onda sam prosto iz zezanja pre 3 meseca kupio njihov album i odusevio sam se. Na albumu mi se prosto sve pesme svidjaju i stvarno po meni imaju evropski potencijal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 31, 2005 Author Report Share Posted March 31, 2005 (edited) Stvarno sam promenio misljenje o ovoj grupi. Ne znam u pocetku mi se uopste nisu svidjali ali onda sam prosto iz zezanja pre 3 meseca kupio njihov album i odusevio sam se. Na albumu mi se prosto sve pesme svidjaju i stvarno po meni imaju evropski potencijal Thanks! @ Manga - vise da je obrnuta situacija, nekako si mi ti pod pritiskom Poz! Edited March 31, 2005 by Apeiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Apeirone samo da ti kazem da ste fantasticno svirali na koncertu na kraljevskom i da vam je dobra ona nova pesma . I da kad ce vam izaci novi album posto ste The force within snimili 2002 a objavili tek 2004 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 31, 2005 Author Report Share Posted March 31, 2005 Apeirone samo da ti kazem da ste fantasticno svirali na koncertu na kraljevskom i da vam je dobra ona nova pesma . I da kad ce vam izaci novi album posto ste The force within snimili 2002 a objavili tek 2004 Hvala za komentar za svirku! Sto se albuma tice, odlicno pitanje. Nadam se da ce do kraja godine pesme biti spremne, a da ce tad i snimanje da usledi. Nova pesma bi trebala biti naznaka kuda ce se sa bendom dalje ici. Ali videce se vec. Tu smo, i ne idemo nikuda (mislim kao bend da cemo jos dosta da sviramo, dok ja kuci nisam nikad ). Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 @ Manga - vise da je obrnuta situacija, nekako si mi ti pod pritiskom Poz! Pa mozda jesam malo. Treba mi zena. Nevena me otkacila ali bas. MOram da nadjem sebi zensko. POZDRAV! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Samo naprijed starac, nadam se da ces prikupiti dosta inspiracije (ili konspiracije ) na predstojecem koncertu Pere Deformere..... Album, uz moja najiskrenija nadanja bice gotov (mislim i izdat) do kraja 2006. Poz i lijepo se provedi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignjastrasni Posted March 31, 2005 Report Share Posted March 31, 2005 Nikad novi albubm, samo neki demo snimci, naravno iz neke polusrusene garaze!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted April 1, 2005 Report Share Posted April 1, 2005 kad smo vec u OFFTOPIC fazonu,samo 2 rijeci....DARK WATER!!! Przi ga deda!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlavicForest Posted April 2, 2005 Report Share Posted April 2, 2005 Stvarno sam promenio misljenje o ovoj grupi. Ne znam u pocetku mi se uopste nisu svidjali ali onda sam prosto iz zezanja pre 3 meseca kupio njihov album i odusevio sam se. Na albumu mi se prosto sve pesme svidjaju i stvarno po meni imaju evropski potencijal E, brate, sa mnom je isto tako bilo. Ako si ih prvi put cuo, kao i ja, u Domu omladine, nije ni cudo sto ti se nije svidjalo. Ma uvek treba preslusati album, pa onda suditi o bendu (a kad nesto cujes u Domu omladine ili na 202-kinim koncertima, onda su dodatne informacije neophodne!). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 Morate se uclanit u Green Peace da shvatite sta je zelenilo... skaaaaaaaaaaal! Ovde krsenje nikada nece prestat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted April 4, 2005 Author Report Share Posted April 4, 2005 Nece ni ovde gde sam ja sad. Sutra ToDieFor, veceras... bojim se! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitja Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 E Interfectorovci gdje u Banjoj Luci se moze kupiti vas cd, osim u " KEC"-u(ako se i tamo moze kupiti)???? Molim da mi neko danas odgovori posto sutra idem u BL, pa sam konto kupit vas cd i jos neki metal cd-ova .Gdje je najveci izbor metal cd-ova uopste??? Vita jela, zelen bor molim brzi odgovor!! xexexxaxa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 4, 2005 Report Share Posted April 4, 2005 E Interfectorovci gdje u Banjoj Luci se moze kupiti vas cd, osim u " KEC"-u(ako se i tamo moze kupiti)???? Molim da mi neko danas odgovori posto sutra idem u BL, pa sam konto kupit vas cd i jos neki metal cd-ova .Gdje je najveci izbor metal cd-ova uopste??? Vita jela, zelen bor molim brzi odgovor!! xexexxaxa disku u ilegali...moze da se nadje trenutno samo kod carcass-a....na broj 065-220-752 Zovi taj broj jer nema nigde drugo, ako i kod njegas uopste ima. Apeiron u ilegali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 veceras su u emisiji "true belief" na novosadskom radiju skakavac pustili "temple of desire" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted April 5, 2005 Report Share Posted April 5, 2005 negro! negro! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted April 6, 2005 Author Report Share Posted April 6, 2005 negro! negro! Ne negro, nego NECRO budalo! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manga Posted April 6, 2005 Report Share Posted April 6, 2005 Ma negro kao crncuga! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 E Interfectorovci gdje u Banjoj Luci se moze kupiti vas cd, osim u " KEC"-u(ako se i tamo moze kupiti)???? Molim da mi neko danas odgovori posto sutra idem u BL, pa sam konto kupit vas cd i jos neki metal cd-ova .Gdje je najveci izbor metal cd-ova uopste??? Vita jela, zelen bor molim brzi odgovor!! xexexxaxa Mozes i kod mene kuoiti CD-ove, ali originale.... U BL! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Zagrlio sam Telkontara. poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dushan S Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 Zagrlio sam Telkontara. poz Trošiš kredit za džabe. Ipak je to bilo za otvaranje posebne teme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted April 7, 2005 Report Share Posted April 7, 2005 (edited) Ma nemam ja blage o čemu vi ovde pričate... Anyway Invictus-e da ovo je moja gadna i skršena njuška pozz Edited April 7, 2005 by Swarthyard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts