Preacher Posted June 26, 2003 Report Posted June 26, 2003 A zasto neko iz benda ne proba da svira gusle? Mislim, bar meni deluje da to i nije mnogo tesko. Quote
Frankenchrist Posted June 27, 2003 Report Posted June 27, 2003 Mogao bi Laki da opici gusle, ionako zabusava na bubnjevima. Quote
... Posted June 27, 2003 Report Posted June 27, 2003 Мајка Србија рула, а и С друге стране свјетла је добра. Quote
Preacher Posted June 27, 2003 Report Posted June 27, 2003 Ekstremni black i gusle-bila bi to skroz iskrena kombinacija! Quote
carcass Posted July 4, 2003 Report Posted July 4, 2003 probavao sam ja svirati gusle zanimalo me i onako i zbog korijena i gadno je tesko je proizvesti tecan ton definitivno cemo se ipak dogovoriti sa guslarom da jednom odsvira sa nama na koncertu i to ce biti jako Quote
Veles Posted July 4, 2003 Report Posted July 4, 2003 ima ovamo u CG dosta dobrih guslčara koji bi vam 100 & pristali zasvirat al im treba dat love a: Quote
Cyber Posted July 4, 2003 Report Posted July 4, 2003 Sta kazes,love,a? Ja vjerujem da su oni puni i da ce platiti guslara Quote
Apeiron Posted July 4, 2003 Author Report Posted July 4, 2003 Da, da, nasi advokati i menadzeri ce da kontaktiraju par guslara, pa cemo da vidimo dalje... Quote
Apeiron Posted July 18, 2003 Author Report Posted July 18, 2003 E pa ovako, red je nesto reci o proteklom koncertu u KSTu. Sve u svemu, previse dobro najavljivan, sa strane opreme, ozvucenja, tonca, koncert je prosao kao i svaki drugi, znaci nista posebno. Jos gore sto smo mi ocekivali previse, a dobili jedva zadovoljavajuci prosek. Opet je sve kasnilo, sto je uzrokovalo da nismo imali ni tonsku probu, a na bini se nista nije culo, osim buke... Hvala vam svima za podrsku i lepe reci, i ne bih da budem pretenciozan, ali reci cu da ono nije bilo ni jedva 40% od nasih mogucnosti, ako mogu precenjivati po zvuku koji su imali prethodni bendovi. Nadam se da ce doci vreme da se na pravom mestu, i na pravom zvuku odradi prava svirka, sto zbog nas, to i zbog vas. Veliki pozdrav nasim domacinima i ljudima sa kojima smo se NEZABORAVNO proveli: Fan clubu na prvom mestu (Ana/Sonja), Azal, Vladmir, Bane, Angele, MaYa, (ne znam kako idu one zagrade ), Marko i ostala ekipa iz Moondive-a, legende ste!, Plemstvo Vladmir (po drugi put) i Milos Guardian of the Blind (hvala za aparat !!!), Martha, Kole, Srdjan i horda ljudi iz Obliviona, ALISTERu !!!, 202-ci (Jetu i Olgi za dva gostovanja), KST DJu Slovencu (da li si ti ljudsko bice? ), Bogiju, Petru, Mrvi, Urosu, Dusanu, Draconic/Interfector - braca zauvek !!!!! Nini, Ani (gothsbl) i ekipi sa njom, Dasdarielu, Fikusu... ... Nekoga sam sigurno zaboravio, ali nece se ljutiti valjda Ne znam cemu ova zahvalnica, ali nadam se da ne smeta Vidimo se uskoro, pozdrav !!!!! Quote
Angele Posted July 18, 2003 Report Posted July 18, 2003 ne znam ni ja....lol.....al' ajde i ja da se vama zahvalim....ne znam za sta...ma, za super zezanje!!!! Vi ste stvarno odlicno svirali i odlicno zvucali, tu nema sta vise da se prica. Mogu samo setno da pogledam i da kazem "makar je bilo napolju i imali ste sest monitora!"... Al' ste dobri, BRE! Jednom recju: mishpacov. Quote
Apeiron Posted July 18, 2003 Author Report Posted July 18, 2003 Haha, cinjenica, 6 monitora lepo izgleda, jos kad bi pored izgleda i radili, gde bi im kraj bio Quote
NIHILISTA Posted July 19, 2003 Report Posted July 19, 2003 Stvarno ste najbolje zvucali od svih na festivalu a: Ali KST je ipak- KST :x A za popularnost benda nema da se brinete-vec su poceli ljudi da vas obradjuju Quote
:={MaYa}=: Posted July 19, 2003 Report Posted July 19, 2003 hehe,ma da..... hvala na pozdravu,naravno da se radujemo ponovnom susretu,mish-pacovisanju i bar sto se mene tice-valcerisanju dudzi-dadzi necemo spominjati.... Inace,uprkos semu nabrojanom,zaista mislim da je doticni bend najbolje zvucao a: i pruzio najbolje ovom festivalu.U boljim okolnostima nadajmo se,do skorog vidjenja... big kiss & hugZ!:******* Quote
Angele Posted July 24, 2003 Report Posted July 24, 2003 A imali smo i monitore?! :? 8O Olivere, imali ste i pevaca, basistu, bubnjara i klavijaturistu...nesto si mi bio pospan...hmhmh.... Quote
Invictus Posted July 28, 2003 Report Posted July 28, 2003 Ma nisam bio pospan, bio sam personifikacija Sile, ali za monitore sam to napisao figurativno. Iz njih se nista nije culo, ja sam na momente morao da gledam u Carcassa sta svira da bih shvatio gdje smo stigli sa pjesmom. Nista se nije culo osim buke. Quote
Angele Posted July 28, 2003 Report Posted July 28, 2003 A Carcass je verovatno gledao u tebe...hehehe... Quote
fiction Posted July 30, 2003 Report Posted July 30, 2003 Slusao sam Mother serbia i mogu samo reci 8O svaka cast!Ja black ne podnosim(mislim da je to drndanje po instrumentima)ali vi ste bas dobri,melodicni...samo napred! Quote
vudun Posted July 30, 2003 Report Posted July 30, 2003 Dosta vishe taj KST,na glavu ste mi se popeli sa tim... Svratite nekad do NISH-a bre, na pravnom moze da se odrzi dobra svirka. Poozdrav nashim mladim nadama black scene! ___________ Uxor contenta est,quae bona est uno viro Quote
Invictus Posted July 30, 2003 Report Posted July 30, 2003 Pazi, sto se nas tice, spremni smo da sviramo i drugoj planeti AKO se nadje neko ko ce to da organizuje. Dakle, ako u Nishu (ili bilo gdje drugdje) znas nekoga ko se bavi organizacijom, neka nam se javi. Quote
Apeiron Posted July 31, 2003 Author Report Posted July 31, 2003 Definitivno... Nis je jedan od retkih vecih gradova koji su ostali, a da nismo svirali tamo... Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted July 31, 2003 Report Posted July 31, 2003 Svi bre imaju taj album a kako moze da se dodje do njega uopste? Quote
Apeiron Posted August 24, 2003 Author Report Posted August 24, 2003 O.K. Naslovna strana omota za prvi full-lenght INTERFECTORa ce izgledati otprilike kao ispod. Za omot je zaduzen Vladimir Lalic, poznatiji kao Plemic, ili kao vokal/basista Abonosa. Radi se na kompletnom bookletu, svaka strana ce imati drugaciju sliku. Ali o tom po tom. Pa, kako vam se cini? Quote
Invictus Posted August 24, 2003 Report Posted August 24, 2003 Inace ovo sexy tijelo koje se pod uticajem Sile pretvara u zvjer je niko drugi do Guardian of the Blind, tj. Plemicev brat. Quote
Recommended Posts