Aurora Calerva Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 OK je sve to ali ti se prodaješ za snimak MOG momenta sa Scabiom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Pa Lakicu,ti si covece moderator a tema o tvom sopstvenom bendu se raspada od spama...Calerva te unisti...pa gde bree to ide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 15, 2005 Author Report Share Posted July 15, 2005 Pa Lakicu,ti si covece moderator a tema o tvom sopstvenom bendu se raspada od spama...Calerva te unisti...pa gde bree to ide Apsolutno si u pravu. Ovde stoji ono "pametniji popusta", a nikako da neko popusti Ma, bice to OK. Cim odrzimo probu Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 (edited) a ka' ce drugi album...mislim,prilicno je proslo...evo snima alister pa red je i vi... Edited July 15, 2005 by Heavy jerk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 Apsolutno si u pravu. Ovde stoji ono "pametniji popusta", a nikako da neko popusti Ma, bice to OK. Cim odrzimo probu Poz! OK, ovo prvo.... Ma mi se samo puno puno puno vojimo! I mi smo dva maja idiota i niko nece popustiti!! A ovo drugo... WTF????????? Kakva proba? Kakva je to izdaja undergrounda? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dowla Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 a da obradite neku matoru heavy pesmu za Oliverovu dusu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted July 17, 2005 Report Share Posted July 17, 2005 Ma, bice to OK. Cim odrzimo probu Nema probe dok ne napravite majice, prvo majice, pa onda proba! Morate ko bjeckidjecki! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hungry Wolf Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Laki brate,cuh da su i Dejan i Oliver bili na Slayeru,pa gde si ti?A,da,nisi ti neki tresher....Mogli bi neku svirku krajem avgusta organizovati,da odrzimo neku tradiciju,sta kazete??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 Da, da, Oliver je u Sili i Slavi ispostovao Slayere, a taj august je odlicna ideja. Cucemo se oko detalja. Pozdrav Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 18, 2005 Author Report Share Posted July 18, 2005 Laki brate,cuh da su i Dejan i Oliver bili na Slayeru,pa gde si ti?A,da,nisi ti neki tresher....Mogli bi neku svirku krajem avgusta organizovati,da odrzimo neku tradiciju,sta kazete??? Haha, ja bas ostvarih slicnu poruku (za koncert) na vasoj temi, ovo ni ne videh JA sam eto, kao ne-thrash metalac, ipak krenuo na fest u Zadar (Rage/Therion/Amon Amarth/Brainstorm...) i od svega, video samo Amon Amarth (svi ostali otkazali), plus gomilu hr bendova, i odlicnu Noctiferiu iz Slovenije. Bilo je solidno sve u svemu, mada da sam bio vidovit po pitanju koncerta, bio bih na Exitu sigurno. Jeb'ga... WH+Interfector u avgustu i u NSu i u Banja Luci, naravno! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 kad ce novi album jer ste snimili barem neku novu pesmu osim immortal pride Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 18, 2005 Report Share Posted July 18, 2005 kakav cigan ovaj prestari oliver, bio na exitu a nije se javio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 19, 2005 Author Report Share Posted July 19, 2005 kad ce novi album jer ste snimili barem neku novu pesmu osim immortal pride Sprema se materijal, sprema. Eto, i jedna uspesna proba je danas odrzana... napravili smo 3 minute novog materijala, bice zanimljivo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Eto, i jedna uspesna proba je danas odrzana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted July 20, 2005 Report Share Posted July 20, 2005 Eto, i jedna uspesna proba je danas odrzana... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 20, 2005 Author Report Share Posted July 20, 2005 Sto se smejes toliko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 WH+Interfector u avgustu i u NSu i u Banja Luci, naravno! hoce biti te svirke u BL?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 100% mozda. A, ti gadni starce Azale, nisam te ni sreo, kao ni milion drugih ljudi. Doduse, sreo sam nekoliko litara vina, iste kolicine sangrije, bocu gorkog lista te poprilicno piva... A, da i prosetao sam se reggae stageom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 Sto se smejes toliko? Ma onako.... Malo... A da li je ta proba bila uspešna zato što se ti nisi pojavio ili...? Ma, sta se odmah tutis? Ti znaš da ja tebe mnogo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted July 21, 2005 Report Share Posted July 21, 2005 bocu gorkog lista tzak-tzak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 22, 2005 Author Report Share Posted July 22, 2005 Ti znaš da ja tebe mnogo Ma i ja tebe (nego, morao sam ostaviti post u 6:30 AM, nikad u to doba nisam to izveo. Bila je to gadna zurka, a sad kreveeeeeet). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 zasto vam ne radi sajt a i kad ce svirka u bg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 Ma i ja tebe Jooooooooooooooj, jedva cekam da mi dođes, pa da te zaglim... Da ti sav vazduh izbijem iz pluća!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted July 22, 2005 Report Share Posted July 22, 2005 zasto vam ne radi sajt a i kad ce svirka u bg Valjda im istekao domen, pa trebaju uplatiti nekih 80-ak KM.....Ako sam dobro razumio lakijestinu! Btw. Ovdje spam preuzeo sve konce..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 23, 2005 Author Report Share Posted July 23, 2005 Ma, sta ne radi? Sajt radi kao lud! Jeste istekao domen, ali je produzen vec neko vreme... Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts