Apeiron Posted July 28, 2005 Author Report Share Posted July 28, 2005 (edited) Samo da cestitam velikom, najvecem, najstarijem, INVICTUSU, 34. rodjendan, uz sve najbolje zene, ovaj zelje , mnogo maloletnica, alkohola, nauljenih heavy metalaca, U.D.O.-e u toplesu, i da dozivi bar jos toliko vekova. Edited July 28, 2005 by Apeiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 ALL HAIL FAT UNCLE!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imaginos Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 srecan rodjendan nepobedivom, i sve najbolje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 prestar! sve najbolje to the chubby gay! *plumper in glasses and retro shirt, itd* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Even further beyond the limits of human age. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Chicha nek ti je ovaj Treci vijek sa srecom! Ipak, malo je tako starih metalaca, mogao bi cak i u Ginisa?! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 Zelim ti da pobijedis na narodnjackim karaokama i da prosetas putem crvenog itisona. Zivjeli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted August 1, 2005 Report Share Posted August 1, 2005 Nema sta iskreno, mada mi je malo cudno sta ovoliko ljudi sa gerijatrije ima sa nekim mladcem kao Ja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlad Posted August 2, 2005 Report Share Posted August 2, 2005 Majmune, sta bi za Accept? Ima da me izvjestis obavezno! Ajd pa kad se vidimo ovo koji dan! Bas si zajeban na onoj slicici! Vlado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 pridruzujem se zeljama .. srecan ti rodjendan!! kako ono beshe? viteze? ispala sam iz svih mogucih metal tokova ... shta se deshava sa vama? bss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted August 3, 2005 Report Share Posted August 3, 2005 Samo da cestitam velikom, najvecem, najstarijem, INVICTUSU, 34. rodjendan, uz sve najbolje zene, ovaj zelje , mnogo maloletnica, alkohola, nauljenih heavy metalaca, U.D.O.-e u toplesu, i da dozivi bar jos toliko vekova. jaoooooo zakasnih majku mu da cestitam rodj sve najbolje matoriiiiiii..ziv bio 100 godina!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soul reaper Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Samo da cestitam velikom, najvecem, najstarijem, INVICTUSU, 34. rodjendan, uz sve najbolje zene, ovaj zelje , mnogo maloletnica, alkohola, nauljenih heavy metalaca, U.D.O.-e u toplesu, i da dozivi bar jos toliko vekova. nema sta deda,bas si ga cestitao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AntiDope Posted August 5, 2005 Report Share Posted August 5, 2005 Ehehej, pa cestitam i ja rodjendan. Samo brzo si mi nesto ostario, da nije od sexa i droge? Smanji malo sex a pojacaj drogu, pa da se vratis u staro godiste. Inace, Invictus mi je veoma draga licnost u BL i veoma cijenjena. Mnogo je laznjaka i pokusaja da se bude cool, ali jedan je Invictus. Invictuse, ziv i zdrav bio sto godina! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tzak Tzak Posted August 6, 2005 Report Share Posted August 6, 2005 Ljudi, dokag ce te upucivati saucesca Ivictusu. Desilo se pa sta, nije on najstariji deda na planeti (valjda)!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Interfector je moj dobar drugar.... kako napreduju nove stvari? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted August 7, 2005 Author Report Share Posted August 7, 2005 Frula + balalajka dovele su do strasnih rezultata. Bojim se za sledeci album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 frula zakon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted August 7, 2005 Author Report Share Posted August 7, 2005 pridruzujem se zeljama .. srecan ti rodjendan!! kako ono beshe? viteze? ispala sam iz svih mogucih metal tokova ... shta se deshava sa vama? bss Eeee, nisam ni primetio ovaj post!! A ti, ziva li si? U kojoj si drzavi, i da li si uopste na ovoj planeti? Long time no see, zaista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted August 7, 2005 Report Share Posted August 7, 2005 Nacuh ideju na balalajci, fino bogami!!! Nego Laki sta je tvoj posao u uvodu, sviras li ti bubnjeve? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mai Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Eeee, nisam ni primetio ovaj post!! A ti, ziva li si? U kojoj si drzavi, i da li si uopste na ovoj planeti? Long time no see, zaista. a ver.. 1- jesam .. i nisam.. 2- tu sam .. i tamo sam .. 3- za sada sam na istoj planeti .. ma, vratila se iz madrida pre nedelju dana i samo razmisljam o povratku.. sad bi trebalo da se bacim na uchenje ali... nego, da ne spamujem vishe...vidimo se u belgrado-u kiss Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted August 8, 2005 Author Report Share Posted August 8, 2005 a ver.. 1- jesam .. i nisam.. 2- tu sam .. i tamo sam .. 3- za sada sam na istoj planeti .. ma, vratila se iz madrida pre nedelju dana i samo razmisljam o povratku.. sad bi trebalo da se bacim na uchenje ali... nego, da ne spamujem vishe...vidimo se u belgrado-u kiss OK onda Vidimo se uskoro, a menjaj potpis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignjastrasni Posted August 8, 2005 Report Share Posted August 8, 2005 Ljudi, dokag ce te upucivati saucesca Ivictusu. Desilo se pa sta, nije on najstariji deda na planeti (valjda)!!! Cak-cak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted August 9, 2005 Report Share Posted August 9, 2005 Vidimo se uskoro Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Kada? Nadam se da ćeš doći pre nego što ja odem, da se barem pozdravimo k'o ljudi................................ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts