scissors Posted August 24, 2003 Report Posted August 24, 2003 pojak omot i u pravo vrijeme! taman napisah recenziju i htjedoh da pitam knorkku hoće li biti gotov omot ovog milenija Quote
blondie Posted August 24, 2003 Report Posted August 24, 2003 O.K.Naslovna strana omota za prvi full-lenght INTERFECTORa ce izgledati otprilike kao ispod. Za omot je zaduzen Vladimir Lalic, poznatiji kao Plemic, ili kao vokal/basista Abonosa. Radi se na kompletnom bookletu, svaka strana ce imati drugaciju sliku. Ali o tom po tom. Pa, kako vam se cini? wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! izgleda svjetski!!!!! a: a: a: a: svaka cast! Quote
Swarthyard Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 cover ubija a: vi stvarno zasluzujete svjetsku slavu a: steta sto niko na zapadu nece da vam objavi album... Quote
fiction Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 Vrhunski omot.jel se javila koja strana diskografska kuca? Quote
Will-O-The-Wisp Posted August 26, 2003 Report Posted August 26, 2003 Omot je zvek! Nadam se da ce unikatni zvuk Interfectora doci do usiju zapadne Evrope... Quote
Veles Posted September 3, 2003 Report Posted September 3, 2003 Omot je perfektan mada mislim da bi trebali da promijenite font kojim je napisano "The Force Within" izgleda ko da ste neki doom/gothic band (bez uvrede za bandove ovog podžanra metala!). a: Quote
Angele Posted September 3, 2003 Report Posted September 3, 2003 Plemstvo zasluzuje samo pohvale! Quote
azal Posted September 3, 2003 Report Posted September 3, 2003 ja sam mu se vec zahvalio na svoj nacin..... slava plemstvu!!! Quote
vudun Posted September 4, 2003 Report Posted September 4, 2003 A shta ste to radili na ovoj slici, je li ? :? ______________ Uxor contenta est,quae bona est uno viro! Femineo nunquam de sexu prava loquaris Quote
Galvatron Posted September 7, 2003 Report Posted September 7, 2003 Muzika je malo preblaga ze moj ukus, ali svaka cast za zastavu. Nadam se da cete ih jos uspesno spaliti. a: Quote
Hamsun Posted September 7, 2003 Report Posted September 7, 2003 Raspitacu se negdje da li se mogu preko net-a naruciti albanske zastave...Mozda dobijemo i koju besplatno...znas ono-kupis 4,dobijes 5 Quote
Hamsun Posted September 7, 2003 Report Posted September 7, 2003 I to na potpuno edukativnoj bazi Quote
Apeiron Posted September 7, 2003 Author Report Posted September 7, 2003 Heh prijatelju, avatar ti je bas gadan Quote
:={MaYa}=: Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Muzika je malo preblaga ze moj ukus koji si ti onda bolesnik 8O uh definitivno svako ima svoje afinitete! Quote
Miu?! Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Raspitacu se negdje da li se mogu preko net-a naruciti albanske zastave...Mozda dobijemo i koju besplatno...znas ono-kupis 4,dobijes 5 Ma daj, kakav net...otici cemo u Tuzi i nabavicemo barem 10tak zastava za neki dzab-dzabaluk . Mechi me me dek :? Quote
Veles Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Heh prijatelju, avatar ti je bas gadan troo hateful avatar Quote
fiction Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Raspitacu se negdje da li se mogu preko net-a naruciti albanske zastave...Mozda dobijemo i koju besplatno...znas ono-kupis 4,dobijes 5 Ma daj, kakav net...otici cemo u Tuzi i nabavicemo barem 10tak zastava za neki dzab-dzabaluk . Mechi me me dek :? u Tuzi ima sigurno li mislim da su jeftinije u Ulcinju Quote
Hamsun Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Heh prijatelju, avatar ti je bas gadan Ja sam samo svoj! Quote
Hamsun Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Raspitacu se negdje da li se mogu preko net-a naruciti albanske zastave...Mozda dobijemo i koju besplatno...znas ono-kupis 4,dobijes 5 Ma daj, kakav net...otici cemo u Tuzi i nabavicemo barem 10tak zastava za neki dzab-dzabaluk . Mechi me me dek :? I kako mislis da izadjemo iz onog mravinjaka zivi & zdravi? Quote
Gothic Angel Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Muzika je malo preblaga ze moj ukus koji si ti onda bolesnik 8O uh definitivno svako ima svoje afinitete! a: a: a: a: 8O Quote
Recommended Posts