Vlaja Buraz Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 Vladan ne pada daleko od stabla? Quote
Apeiron Posted October 21, 2005 Author Report Posted October 21, 2005 (edited) Ko drugom jamu kopa, Vladan u nju upada. p.s. Prekidajte sa spamom! EDIT: Shaving Ryan's - Private! Edited October 21, 2005 by Apeiron Quote
Aurora Calerva Posted October 21, 2005 Report Posted October 21, 2005 Onda nam reci nesto o spotu Quote
Swarthyard Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Samo se menjajte vi gnusni pirati... A meni niko nece da donese Judas Priest DVDe... Judas je gay!!! A ona dva manijaka... hmhmm Carcass i Oly bi mogli malo manje da duvaju i vise da piju, i da mi ne salju poruke u pet ujutro! P.S. smocio sam tlf negdje i sjebo ga nece da salje poruke Pozz i Skaal Quote
gruban Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Carcass i Oly bi mogli malo manje da duvaju i vise da piju, i da mi ne salju poruke u pet ujutro! dedica ga udari sinoc ko nikad! Quote
Apeiron Posted October 22, 2005 Author Report Posted October 22, 2005 Judas je gay!!! A ona dva manijaka... hmhmm Carcass i Oly bi mogli malo manje da duvaju i vise da piju, i da mi ne salju poruke u pet ujutro! P.S. smocio sam tlf negdje i sjebo ga nece da salje poruke Pozz i Skaal Hehe, I was there too Na moju ideju si dobio poruku, s obzirom na tvoje opste poznate navike da zoves postene ljude u 4 ujutro i pricas o velicini Black Sabbath dok isti ti posteni ljudi u tom trenutku ne znaju ni kako se zovu @ Aurora - postavicu kadar iz spota sa tvojim s... ovaj, deo gde se ti pojavljujes veceras Detaljan info oko spota cije snimanje je zavrseno, kao i kad ce biti dostupan, postavicu kad budem u stanju. Sad nisam. Poz! Quote
Swarthyard Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 (edited) Na tvoju ideju? Hmmm, znaci ova dvojica su toliko ostarila da urade sve sto im se kaze Sta je sljedece? "nananana vidi moju novu picamu sto je pepa" Anyway ja se izvinjavam sto sam uznemiravao "postene ljude", da budem iskren ja sam mislio da vise niko nije posten Shit sta je to sa mnom? Vec drugi vikend bez alkohola Cudna su ovo vremena... Edited October 22, 2005 by Swarthyard Quote
Shamandalie Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Jedva cekam da vidim spot...Mozda ces i ti ovog puta biti intervjuisan, pa ces me sledeci put staviti u BV medju metal novinarke. Quote
Aurora Calerva Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 Btw, ja zelim posedovati ceo spot! Skupljam miraz, za sada imam zahvalnicu kod Bethora i kod jednog poljskog benda, po nesto od mojih Portugalaca, jedan kalendar i jos po nesto, i sada ovaj spot.... Quote
Vladan Posted October 22, 2005 Report Posted October 22, 2005 reci Vladanu da je Tad Morose - Matters of the dark do jaja, i da mu treba na originalu. Dosta sranja i zajebancije na moj rac. Ovdje stvarno neko hoce batina, ali majke mi ne zajebavam se! A Bore za tebe sam uz razmjenu spremio sok od cvekle! Quote
Aurora Calerva Posted October 23, 2005 Report Posted October 23, 2005 Videla sam insert iz spota! Sad cekam ostatak Quote
Zen Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 To Aurora: Dopada ti se? To Apeiron: Da li nesto treba da se menja? Oliver je imao nekih ideja (doduse on uvek ima ideja) Nadam se da ne, narocito ako su neke sitnice u pitanju (razumi me, obelela sam radeci to), ali ako treba... kad se mora nije tesko. PS Nadam se da ti PDF fajl nije bio bas prestrasan. Quote
Aurora Calerva Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 To Aurora: Dopada ti se? Ko li je ona lepotica na pocetku spota? Inace, ali iskreno, stvarno mnogo dobro uradjen posao. Sa bidzetom, koliko sam uspela da vidim, izuzetan kvalitet. Odusevila sam se. Priznajem, nisam ocekivala da ce biti tako dobro....... Quote
Aurora Calerva Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Ups, sad tek videh...... lol * budzetom........... hehe........ Quote
Uros Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 ja kada god vidim ovu temu, poslednji post je aurorin?! Quote
Aurora Calerva Posted October 24, 2005 Report Posted October 24, 2005 Hehe, a ti si zaboravio svoj caps lock negde! Quote
Apeiron Posted October 25, 2005 Author Report Posted October 25, 2005 To Apeiron: Da li nesto treba da se menja? Oliver je imao nekih ideja (doduse on uvek ima ideja) Nadam se da ne, narocito ako su neke sitnice u pitanju (razumi me, obelela sam radeci to), ali ako treba... kad se mora nije tesko. PS Nadam se da ti PDF fajl nije bio bas prestrasan. Dogovoricemo se o svemu kad se vidimo i popijemo koju PDF fajl je odlican! Dobro je uradjen tekst, lepo si sve objasnila, i za black metal (na Roberta mi "mirisu" pojedine recenice ), a i objasnjenje oko snimanja spota... Cujemo/vidimo se uskoro! Quote
Apeiron Posted October 25, 2005 Author Report Posted October 25, 2005 dedice, kad stizes? Nedelja matori. Pa da ga lomimo! Quote
Zen Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Uzeleo si ga se, priznaj! OK Apeirone, vidimo se onda ovde. Quote
soul reaper Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 odlican je spot,sve pohvale! Quote
Apeiron Posted October 25, 2005 Author Report Posted October 25, 2005 Uzeleo si ga se, priznaj! Quote
Apeiron Posted October 25, 2005 Author Report Posted October 25, 2005 NOVA RECENZIJA Arcana Noctis Webzine - Rumunija/Engleska/Finska Direktan link: http://uk.geocities.com/arcananoctis/reviews-i.htm Ocena 95/100! UDARAC! p.s. to hell with bosnia & herzegovina u nasim recenzijama! Quote
Recommended Posts