Telcontar Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 Samo da vam kazem da se gledamo na koncertu za noc vjestica Laki u sta ces da se maskiras ? Quote
Apeiron Posted October 25, 2005 Author Report Posted October 25, 2005 Razmisljam jos, majku mu... imam razne ideje, ali gledam da to bude nesto u cemu cu moci svirati, a ne da se znojim k'o budala u nekoj uniformi Quote
Swarthyard Posted October 25, 2005 Report Posted October 25, 2005 (edited) Razmisljam jos, majku mu... imam razne ideje, ali gledam da to bude nesto u cemu cu moci svirati, a ne da se znojim k'o budala u nekoj uniformi Bilo bi najiskrenije kada bi se ti pjavio u shorcu i podkoshlji, Oly sa ljubicastim lenonkama, sa cvjetom u kosi i psihodelichnom majicom... A Karki bi trebo na binu da dodje sa Harley Davidsonom i obucen u kozu ako nemozete da nabavite Harley onda nadjite neki Tomos ili poni... Bit ce iskrenije Znaci: Laky as Lars (ljevoruki ) Oly as Dzon Lenon (usto iz mrthvih 10 godina mladji ) Carcass as Rob Halford (promukli jr ) eh to bi bio udarac Ima da se svi klinci ukenjaju u gace Edited October 25, 2005 by Swarthyard Quote
Aurora Calerva Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 (edited) Ja prilazem opremu za Carcassa Edited October 26, 2005 by Aurora Calerva Quote
Apeiron Posted October 26, 2005 Author Report Posted October 26, 2005 Bilo bi najiskrenije kada bi se ti pjavio u shorcu i podkoshlji, Oly sa ljubicastim lenonkama, sa cvjetom u kosi i psihodelichnom majicom... A Karki bi trebo na binu da dodje sa Harley Davidsonom i obucen u kozu ako nemozete da nabavite Harley onda nadjite neki Tomos ili poni... Bit ce iskrenije Znaci: Laky as Lars (ljevoruki ) Oly as Dzon Lenon (usto iz mrthvih 10 godina mladji ) Carcass as Rob Halford (promukli jr ) eh to bi bio udarac Ima da se svi klinci ukenjaju u gace Hahahaha, odlicna ideja Swarty... mozda realizujemo ovo Quote
Shamandalie Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Kao sto znate, ja posedujem Oliverove slike iz backstagea, pod naznakom "samo za devojke", mislim da njemu odeca uopste nije potrebna. Quote
Apeiron Posted October 26, 2005 Author Report Posted October 26, 2005 Znaci, da on izadje bez odece... To bi bilo neocekivano maskiranje Quote
Shamandalie Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Da, da, sto vise toga treba ovom narodu! Pusti maske, bez njih je bolje, bolje se pokazati, nego skrivati! Quote
Swarthyard Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Kao sto znate, ja posedujem Oliverove slike iz backstagea, pod naznakom "samo za devojke", mislim da njemu odeca uopste nije potrebna. pa to jos bolje i Lenon se skido gol u javnosti Ali cvijet u kosi i ljubicaste Lenonke moraju biti na njemu!!! Ipak se okrece Quote
imaginos Posted October 26, 2005 Report Posted October 26, 2005 Znaci, da on izadje bez odece... To bi bilo neocekivano maskiranje stari stratokaster bi jos i mogao nesto da maskira, ali ovaj flying V ima izrez na nezgodnom mestu, tako da se plasim... znas kako, ni mladje osobe nisu imune na srcani udar. Quote
Apeiron Posted October 27, 2005 Author Report Posted October 27, 2005 stari stratokaster bi jos i mogao nesto da maskira, ali ovaj flying V ima izrez na nezgodnom mestu, tako da se plasim... znas kako, ni mladje osobe nisu imune na srcani udar. Istina, istina. Nego, evo plakata za Halloween u BGu: Quote
Telcontar Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Uf, to bi bio udarac... svaka cast Swarty. na ideji ! Quote
carcass Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 Ja prilazem opremu za Carcassa uzimam i paunovo pero OBAVEZNO!!!! Quote
Aurora Calerva Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 (edited) DEAL!!! Carcasse, kako ti se svidja spot? Edit: Ono paunovo pero je noseno samo one veceri u Domu Omladine i od tada ukrasava ogledalo u mojoj sobi i dodaje na onom Moulin Rouge vibe-u u tom kutku sobe... Pogotovo od kada sam eliminisala onaj bespotrebni AF poster! Edited October 27, 2005 by Aurora Calerva Quote
carcass Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 moram i zvanicno da kazem SPOT JE ODLICAN!!!!!!!!!!! aj Quote
Vladan Posted October 27, 2005 Report Posted October 27, 2005 moram i zvanicno da kazem SPOT JE ODLICAN!!!!!!!!!!! aj Ne da se hvalis sto si u bendu, ali spot je odlican? Jesi li na to mislio... Nego kad ce biti spota za skinuti sa neta...? Quote
Aurora Calerva Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Nego kad ce biti spota za skinuti sa neta...? Imam ja najbitniji deo spota Quote
Invictus Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 I Ja sam razmisljao da izadjem bez odjece. To bi bio go kvalitet. No, neki bi rekli da kopiramo RHCP. Stoga cu izaci sa flasom viskija i kopirati neke druge... Quote
Zen Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Hajd' onda ako cemo nesto menjati da sva TROJICA dodjete kod mene u office u nedelju/ponedeljak/utorak i da se to zavrsi vec jednom Quote
azal Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 (edited) deda, na prvoj stranici sajta treba da pise "choose" your language, ne "chose" Edited October 28, 2005 by azal Quote
azal Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 polozio politicke sistema i postao faca Quote
Apeiron Posted October 28, 2005 Author Report Posted October 28, 2005 Uopste ne znam o cemu govorite, nema tamo nikakve greske na prvoj stranici... Quote
Recommended Posts