Swarthyard Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 (edited) I Ja sam razmisljao da izadjem bez odjece. To bi bio go kvalitet. No, neki bi rekli da kopiramo RHCP. Stoga cu izaci sa flasom viskija i kopirati neke druge... Stari a da svima odkrijes pravo lice i pokazes koliko si star i ofarbas kosu u sjedo Djeci ce kose sjedit koliko ce se prestravit A pozeri nikada vise nece pozirati! Mislim, nije stos kopirati druge budi ono sto jesi Edited October 28, 2005 by Swarthyard Quote
Vladan Posted October 28, 2005 Report Posted October 28, 2005 Imam ja najbitniji deo spota Razumjem te Quote
Aurora Calerva Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Razumjem te Nadam se da mislimo na isto Quote
Vladan Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Nadam se da mislimo na isto Prvo da utvrdimo nisam PEDER, pa da mislim na vec znas koga, prema tome znamo da mislimo na istu stvar, odnosno dio spota... Quote
Apeiron Posted October 29, 2005 Author Report Posted October 29, 2005 A gde si ti to gledao spot? Quote
Swarthyard Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Jao ljudi ja se bojim sutrashnjice!!! Mnogo sam se skrshio i mnogo sam skrshem... Vratio sam se starim putevima istine,,, skrshuuuuu (P.S. Laki jaa bi te zvao da ti samo kazem da se ipak okrece i da velicam back sabbath, al ne mogu da nadjem +punjac pa ne mogu da te zovem ) A joj ova zenka na festi hoce da me bije... Kmeeeee, ja hocu neku drugu vrstu komunikacije kao na primer (vise dimenzijalnu komunikaciju zvanu sex, al ona hce samo da me bije) Kmeeeee zivot je usran, mi ljudi mora da se naucimo korsitit tp (toaletni papir, samo da se ideja Radovana 3-ceg ne bi ostvarila, i da ne plivamo u govnima do grla) SKAAAAAL Pozz Svarty Quote
Vlaja Buraz Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Prvo da utvrdimo nisam PEDER, pa da mislim na vec znas koga, prema tome znamo da mislimo na istu stvar, odnosno dio spota... Da nemam ovako dobar potpis, ova rečenica bi našla svoje mjesto. U njemu. Quote
gruban Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 spot je ako vas Laki sa onom kosuljom ne progura u Europu, stvarno ne znam Quote
Vladan Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Da nemam ovako dobar potpis, ova rečenica bi našla svoje mjesto. U njemu. Ha BORO.... Quote
Apeiron Posted October 29, 2005 Author Report Posted October 29, 2005 spot je ako vas Laki sa onom kosuljom ne progura u Europu, stvarno ne znam Eto vidis... da si mi dao onu svoju "who shot the red tiger?" kosulju, mozda bih u njoj ovekovecio spot... Quote
Vlaja Buraz Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Ha BORO.... Ha VLADAN.... Nego, kad ćeš ti meni poslati PP da ugovorimo neku razmjenu? Quote
Narsil Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Kupio sam album juce prekjuce na saajmu,na standu mordora tj.rexa i mogu reci da sam se prijatno iznenadio! Ne znam koliko sam zakasnio ali mogu reci da je album odlican! Vidim pominje se i neki spot ovde na forumu... Quote
gruban Posted October 29, 2005 Report Posted October 29, 2005 Eto vidis... da si mi dao onu svoju "who shot the red tiger?" kosulju, mozda bih u njoj ovekovecio spot... ako nista moja "KOJA SCENA" majica je sveprisutna... vazno da je Smoraca u spotu,a skoro niko od BL ekipe Quote
Apeiron Posted October 29, 2005 Author Report Posted October 29, 2005 Kupio sam album juce prekjuce na saajmu,na standu mordora tj.rexa i mogu reci da sam se prijatno iznenadio! Ne znam koliko sam zakasnio ali mogu reci da je album odlican! Vidim pominje se i neki spot ovde na forumu... Thanks! Nego, spot ce biti potpuno zavrsen u narednih 7 dana. Neke sitnice jos da se srede, i to je to. Bice dostupan za download, ali i u jos nekim verzijama, bice javljeno. Poz! Quote
Aurora Calerva Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Nego, spot ce biti potpuno zavrsen u narednih 7 dana. Neke sitnice jos da se srede, i to je to. Bice dostupan za download, ali i u jos nekim verzijama, bice javljeno. Necenzurisana verzija? O-o.... Quote
gruban Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 Neke sitnice jos da se srede, i to je to. neki ljudi da se ubace, neki da se izbace... Quote
Belaj Lama Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 laky,izbacis li moj rep i ruksak iz spota prebicu te... Quote
Vladan Posted October 30, 2005 Report Posted October 30, 2005 neki ljudi da se ubace, neki da se izbace... Preporucujem ti ne izazivaj.... Quote
Aurora Calerva Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 E, nemojte da vam je palo na pamet da izbacite onaj deo sa striptizetama u blatu kako cepaju americku zastavu!!!!!!!!! Quote
Angele Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 E, nemojte da vam je palo na pamet da izbacite onaj deo sa striptizetama u blatu kako cepaju americku zastavu!!!!!!!!! e jedva cekam da vidim spot... Quote
Telcontar Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Ovaj, dali su mi ideju da se za vecerasnji maskenbal maskiram u bubnjara Interfectora Quote
Narsil Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Ovaj, dali su mi ideju da se za vecerasnji maskenbal maskiram u bubnjara Interfectora Quote
gruban Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 Ovaj, dali su mi ideju da se za vecerasnji maskenbal maskiram u bubnjara Interfectora pa nije GAY maskenbal! Quote
Belaj Lama Posted October 31, 2005 Report Posted October 31, 2005 pa nije GAY maskenbal! jig,sve si mu rekao... Quote
Recommended Posts