Vladan Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Jest Carcu drago, a i ti Svabo se ne zalis.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted November 8, 2005 Author Report Share Posted November 8, 2005 Neko od gnusnih moderatora mi je obrisao post! U kojem rekoh da Rock Star vodi samo najbolje! Kakvo brisanje postova? @ Invictus - rock star ti i nije neka maska. Pogotovo sto samo ti znas da si bio maskiran. A Caarc... jasno je sve na slici, njegova opredeljenost za muskarce i medicinu... hmmm... mozda se rodi novi KRV projekat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted November 8, 2005 Report Share Posted November 8, 2005 Mogao bi se ti, Lakicu, necime pametnijim baviti... Kao npr, da mi prosledis ceo spot! I da pakujes kofere i dovlacis guzu ovde!! Zar me pustas samu na Bauhaus sutra?!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruban Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 mozda se rodi novi KRV projekat. znaci ja jedino tako mogu dogurati do KP? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 gadni i nadasve odvratni fegeti. Nadam se da ce izdavac (KP, naravno) da bude nemilosrdan prema vama. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted November 9, 2005 Report Share Posted November 9, 2005 Znaci Interfector djeli istu sudbinu kao Priest, a to je gay? Anyway Invituse Rok Zvjezdo mogao bi se javit preko pp-a pozz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted November 9, 2005 Author Report Share Posted November 9, 2005 Znaci Interfector djeli istu sudbinu kao Priest, a to je gay? Anyway Invituse Rok Zvjezdo mogao bi se javit preko pp-a pozz Ej, javljam ti za onaj midi sample sto si mi poslao cim pre. Nesto sam zauzet ovih dana Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Metal Hammer!!! INTERFECTOU ULJE NA PLATNU, ILI SU IPAK VODENE BOJICE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted November 10, 2005 Author Report Share Posted November 10, 2005 Metal Hammer!!! INTERFECTOU ULJE NA PLATNU, ILI SU IPAK VODENE BOJICE! Najjeftiniji photoshop momenat preko slike... Ali zaista nema sta lose da se kaze za intervju, ispalo je super. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Bauhaus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Na zalost, ima sta lose da se kaze. Kakva jebena Bosna????!!!!! Mi smo bend iz REPUBLIKE SRPSKE! Osim tog detalja i ulja na platnu, to je to. Metal Hammer konacno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted November 10, 2005 Report Share Posted November 10, 2005 Na zalost, ima sta lose da se kaze. Kakva jebena Bosna????!!!!! Mi smo bend iz REPUBLIKE SRPSKE! Osim tog detalja i ulja na platnu, to je to. Metal Hammer konacno. Jedva cekam da procitam sta si pricao. Premijera onoga sto smo nas dvoje pricali na Noci vestica bice u subotu na Metropolisu u 23.00! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted November 12, 2005 Author Report Share Posted November 12, 2005 Sutra, tj. danas, ja sam u Belgradeu na Mizar koncertu! RUM!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aurora Calerva Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Al' smo bili trezni kada smo pisali ovo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 Ja sam ga ostavio u gradu sinoc raznesenog. Bio je malo dalji... Tako to pocinje, prvo rum, kasnije Running Wild tribute bend. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 @Invictus- procitala sam intervju. Mogao si da budes malo recitiji, odnosno, da je intervju malo duzi, ne sumnjam da imas mnogo toga da kazes...Videcu kako je ispao moj intervju s tobom, verujem da si sexy jer si te noci bio maskiran u rock zvezdu a ja u Britni Spirs! @Apeiron- vidimo se veceras, na zalost nece doci nasa draga drugarica sto te sminkala za Noc vestica, posto mora preko veze da sredjuje neka opravdanja za skolu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted November 12, 2005 Report Share Posted November 12, 2005 dobar vam je novi izgled sajta samo nastavite tako Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Hvala, trudimo se. Charmed lady, intervju jeste bio duzi. Ne sjeca, se tacno sta sam pisao, ali bar za jedan odgovor sam siguran da je skracen. No dobro, poenta price je i dalje tu. Nadam se da cu i taj video intervju sa Britankom vidjeti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shamandalie Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Nadam se da cu i taj video intervju sa Britankom vidjeti. Naravno, dobices specijalni dvd, za tebe sve! Sinoc sam propustila premijeru, ali veceras cu odgledati reprizu, pa ti javljam kako izgleda! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Ej, javljam ti za onaj midi sample sto si mi poslao cim pre. Nesto sam zauzet ovih dana Da, da jedva cekam taj februar kada ces ostavit rum Samo pozuri molim te samo sto nismo poceli snimat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Laki svega ti ne ostavljaj alkohol...ako ga vec ostavis, ja sam tu, daj ga meni ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted November 13, 2005 Author Report Share Posted November 13, 2005 Laki svega ti ne ostavljaj alkohol...ako ga vec ostavis, ja sam tu, daj ga meni ! Imam vremena do februara da razmislim o svemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted November 13, 2005 Author Report Share Posted November 13, 2005 Postavljen je intervju sa bendom na englesko-rumunsko-ko zna sta jos sve webzine ARCANA NOCTIS - http://www.arcana-noctis.tk Direktan link (sajt je u frejmovima, pa bolje prvo otvoriti naslovnu, tj. ovaj gore link, pa onda na intervjue): http://uk.geocities.com/arcananoctis/interfector.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted November 13, 2005 Report Share Posted November 13, 2005 Hej, Deduse, pogledaj, grof Osswald je uspeo! http://www.belavrana.org Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Nema sta, przi ga starac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts