trinity Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Ja sam vam rekla da je omot stvarno savrsen.Plemstvo je dalo sve od sebe da vam napravi omot kakav i zasluzujete.Sve pohvale njemu.I princeza LEA je upravo pogledala omot i takodje se odusevila. Veliki pozdrav Quote
Invictus Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Princeza Lea? Je li to ona sto glumi u sva tri dijela? Quote
trinity Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Da, da bas ta Puno vas pozdravlja. Quote
Invictus Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Hvala, ko go da je ona (ako takva uopste i postoji?!). Quote
Apeiron Posted September 8, 2003 Author Report Posted September 8, 2003 Da, da bas ta Puno vas pozdravlja. Otpozdravljam! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 Sine, Nergale, sta je znacilo ovo citiranje? Pitao sam DJ Baneta gde mogu da nabavim disk sem kod njega koji mi obecava jos odavno Quote
Ancient Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Raspitacu se negdje da li se mogu preko net-a naruciti albanske zastave...Mozda dobijemo i koju besplatno...znas ono-kupis 4,dobijes 5 Ma daj, kakav net...otici cemo u Tuzi i nabavicemo barem 10tak zastava za neki dzab-dzabaluk . Mechi me me dek :? I kako mislis da izadjemo iz onog mravinjaka zivi & zdravi? Ma dacu vam ja dzabe zastavu,da se ne cimate do tamo i..dacu vam i podmetace za case,naravno sa albanskim grbom All HAILS za ekipu iz Interfectora! Masu dobar omot Quote
Invictus Posted September 9, 2003 Report Posted September 9, 2003 Svaka donacija u neprijateljskim zastavama je dobrodosla. a: Quote
Miu?! Posted September 10, 2003 Report Posted September 10, 2003 Raspitacu se negdje da li se mogu preko net-a naruciti albanske zastave...Mozda dobijemo i koju besplatno...znas ono-kupis 4,dobijes 5 Ma daj, kakav net...otici cemo u Tuzi i nabavicemo barem 10tak zastava za neki dzab-dzabaluk . Mechi me me dek :? I kako mislis da izadjemo iz onog mravinjaka zivi & zdravi? Ma dacu vam ja dzabe zastavu,da se ne cimate do tamo i..dacu vam i podmetace za case,naravno sa albanskim grbom All HAILS za ekipu iz Interfectora! Masu dobar omot Problem rijesen + bonus podmetaci za case Quote
Angele Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 da ne spaliste tu zastavu sad biste bili zaboravljeni...nista ne valjate... pun pogodak...vidim svi digli neku frku heheh Quote
Apeiron Posted September 11, 2003 Author Report Posted September 11, 2003 Pa, znas kako se kaze - bend postoji dok se o njemu prica a: Quote
:={MaYa}=: Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 ja pricam,ja pricam,ja pricam..... Quote
Marko, Mon_a[MOR]e Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Princeza Lea? Je li to ona sto glumi u sva tri dijela? ne pokushavaj da ignorishes Episode I i II Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 Pozdravljam paljenje zastave ali opet pitanje za Olivera : Da li mislis da su svi amerikanci krivi za bombardovanje nase zemlje pa nas dragi Azal je amerikanac znaci i on je kriv? Quote
Invictus Posted September 11, 2003 Report Posted September 11, 2003 ja pricam,ja pricam,ja pricam..... I bolje ti je. a: A ti, Nergale, pazi 'vamo: Ja ne mislim da su svi amerikanci losi, ali ta zastava je simbol vlade koja zeli da nas pokori i koja je vec okupirala zemlju u kojuoj zivim. Mislim da je jasno. Quote
Apeiron Posted September 11, 2003 Author Report Posted September 11, 2003 Pozdravljam paljenje zastave ali opet pitanje za Olivera : Da li mislis da su svi amerikanci krivi za bombardovanje nase zemlje pa nas dragi Azal je amerikanac znaci i on je kriv? Eh, gresis prijatelju, Azal je nas brat, srbenda stara Quote
:={MaYa}=: Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 Lazar,sin srpskoga naroda.... a koliko ih je izginulo ccc,kako se sve zaboravi... Kada kazemo Amerikanci ja npr mislim samo na politicare. al ajde necemo o tome. Quote
Apeiron Posted September 12, 2003 Author Report Posted September 12, 2003 Ma tacno, obican glupi narod nema pojma ni ocemu, oni znaju samo ono sto vide na TVu, a zna se sta CNN i ostali masmediji tamo prikazuju... Quote
Grifon Posted September 14, 2003 Report Posted September 14, 2003 Ja tek sada cuo te tri stvari o kojima se prica:mrgreen: ovde bas i nema neki izbor nasih grupa :| ... SVAKA CAST LJUDI:da: Slava! Quote
Grifon Posted September 14, 2003 Report Posted September 14, 2003 Nabavicu vam ja jednu italijansku,sve to moze lepo da gori Jebote Toti debil je izjavio da je trebalo bombardovati Srbiju...skrnavi zabari :x Quote
Swarthyard Posted September 17, 2003 Report Posted September 17, 2003 Svaka donacija u neprijateljskim zastavama je dobrodosla. a: Hvis noen brenner Norsk flag! Skal jeg faen meg klikke!!! Skaal a: 8) Quote
Invictus Posted September 17, 2003 Report Posted September 17, 2003 Hmmm... mozda te ipak nisam trebao savjetovati da se vratis alkoholu. Quote
Swarthyard Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 opusteno 8) zadnje tri rijeci u prvoj recenici bi trebao skontati a: Nemoj da se salis da mi zapalis Norvesku zastavu Quote
Invictus Posted September 18, 2003 Report Posted September 18, 2003 Ma samo opusteo. Norsk flag nece goriti. Mada bi mogao da stavis i prevod onoga za manje upucene. Quote
Recommended Posts