Out Of Time Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 matori, ako ce ti pomoci ikako idi cepi tepsiju bureka na moj račun... brdo ste super ekipa i ima da gitarate joshte kako... samo napred i navali stari! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Pravo kazes Dany boy. Nego jeste da je uvek cim kada moras da menjas clana i da se navikavas na neke nove ljude. Ljudi samo napred Rain Delay je uz vas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elldamar Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 SKANDAL! Shalim se...jbg...shta da vam kazem...sve najbolje u daljem radu...i vama i Oliveru ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu... Kad me sad slog nije strefio...pa sta to bi majku mu jebem ? I bendu i Oliveru sve najbolje ! Ali bice mi cudno da vas gledam bez njega... U svakom slucaju srecno... Ah da i ono najvaznije : PUT METALA JE PUT ISTINE ! METAL JE RAT ! SLAVA ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Najtuzniji moji dani bili su odlazak Adriana Smitha i z Maidena i Dave Lombarda iz Slayera .... ovaj dan cu zabeleziti crnim slovima uz vec pomenute .... ... Salim se naravno, dobri ste i razumni momci, elana i entuzijazma imate, nezamenljivih nema, tako da sami najbolje znate sta radite, a uveren sam da ce sve na dobro da izadje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tatyannahhh Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 eh...ajde sta je tu je... nastavite sa radom sto pre... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 mozda je tako i najiskrenije... Steta ja sam se nadao da ce Interfector kad tad sa nama na turneju... Mislim i to ce se sigurno destit, al nece sve biti isto bez Olyja i njegovih Jedajskih mantri Puno srece vama i njemu pozz n' skaal! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шöне Мики Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 (edited) Polako, polako, uskoro ce poceti da deluje onaj otrov sto sam Invictusu danas sipao u Pepsi hahahha...sad si se odao,nemoj zbog ovoga u roku od mesec dana preostali clanovi benda tarze bubnjara,jer je originalni na odluzenju zatvorske kazne zbog ubistva Edited March 27, 2006 by SlavoniC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Evo i mene da se oglasim... Jako je teshko bilo shta recji u ovakvoj situaciji...ono shto je sigurno, nedostajacje nam Oliver...Mi smo u bendu svi, pre svega, bili jako dobri prijatelji i ovaj rastanak mi teshko pada...Nadam se da cje se Oliver prinacji u svom buducjem radu, i ovom prilikom mu zhelim sve najbolje!!! Shto se tiche Interfectora - laki je lepo rekao... shta je - tu je - mi nastavljamo dalje! Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hungry Wolf Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 fuck! Oli je mnogo dobar chovek i muzichar, gubitak je to ipak... Hitno nadjite nekog ko ce moci da ga zameni pa u dalje gazhenje, nema druge!Ne vredi stajati! Sve najbolje Oliveru, lako ce on naci bend u kom ce biti srecan i gde ce praviti muziku koja mu odgovara (ima on neki projekat, ne?)!Nije bitno da li si u bendu ili ne, mi kad dodjemo do vas, opet cemo svi da lochemo zajedno! Laki, Dejan i Bane: u potagu i onda GAZHENJE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlaja Buraz Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
solicitor Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Potpuno razumem profesionalizam i zelju za ozbiljnim radom, ali ipak bi bilo super da u celu pricu udje neko s kim ste dobri prijatelji, a neko sasvim sa strane, mada ako je to u sluzbi muzike OK. Za ozbiljno bavljenje muzikom profesionalizam je iznad svega, pa tek onda druzenje To sam rekao jer me malo cudi da vec nemate nekog kandidata medju svojim sirim drustvom, jer po prirodi stvari poznajete jako mnogo muzicara ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Mislim da je josh uvek rano da se pricha o tome...razmatramo sve opcije...vidjecjemo shta cje biti...sve u svemu - budite uvereni da cjemo nacji odgovarajucjeg choveka za tu poziciju... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kent Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Nadam se da ovo nece uticati na ugovor sa Century Media-om o kome mi je Apeiron pricao pre neki dan!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Na nesrecju, izgleda da cjemo morati da izdamo za Nuclear Blast...tuzhno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herr_Wolf Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 (27.3.2006.) Kako simbolican datum btw. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invictus Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 I sad bih Ja trebao nesto da kazerm na sve? Hmmmm....pa ajd da onda ne filozofiram puno. Razloga za ovaj moj cin je vise i ne da mi se sada sve nabrajati, tako da sve sto mogu da kazem je: OVAKO JE NAJISKRENIJE! Zelim da radim nesto drugo i nisam u ovoj prici vise bio 100%. Bilo bi jako neiskreno ne dati sve od sebe i dopustiti da bend postane blijeda sjenka samih sebe. Odluka nije donesena preko noci, razmisljao sam o tome mjesecima i s obzirom u kakvom je stanju moj zivot, mislim da je ovako najbolje i za mene i za bend. Vjerujte da mi nije bilo nimalo lako da se odlucim na ovakav korak. Bendu sve najbolje, a i dvd cemo uskoro zavrsiti, nadam se. Sto se tice mog daljeg bavljenja muzikom, ono ce nastaviti i to vise nego ikad. Udarac slijedi uskoro. I tako to... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 I sad bih Ja trebao nesto da kazerm na sve? Hmmmm....pa ajd da onda ne filozofiram puno. Razloga za ovaj moj cin je vise i ne da mi se sada sve nabrajati, tako da sve sto mogu da kazem je: OVAKO JE NAJISKRENIJE! Zelim da radim nesto drugo i nisam u ovoj prici vise bio 100%. Bilo bi jako neiskreno ne dati sve od sebe i dopustiti da bend postane blijeda sjenka samih sebe. Odluka nije donesena preko noci, razmisljao sam o tome mjesecima i s obzirom u kakvom je stanju moj zivot, mislim da je ovako najbolje i za mene i za bend. Vjerujte da mi nije bilo nimalo lako da se odlucim na ovakav korak. Bendu sve najbolje, a i dvd cemo uskoro zavrsiti, nadam se. Sto se tice mog daljeg bavljenja muzikom, ono ce nastaviti i to vise nego ikad. Udarac slijedi uskoro. I tako to... samo napred i ti....bitno da ste ostali prijatelji! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sgt.Splatter Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 2006 - godina potresa medju bendovima Momci sve najbolje, vidim da ste sve skontali kako treba. Samo napred! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 samo hrabro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Starac ce verovatno nastaviti vodama Accepta i ostalih velikana - SAMO NAPRED!!!!! Bend... Eh... Steta ja ne znam da sviram gitaru... Ovako je najiskrenije. Ko su kandidati? Ne brinem se ja, ko god da upadne bice asimilovan!!!! Momci, divni ste, stvarno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Samo vi nastavite sa radom i zelim vam da sto pre nadjete dobru zamenu za Olivera Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Philosophem Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Ja sam nekako ocekivao da ce Bane Mracni popiti korpu a ne da ce Lord Invictus otici Pukoh na kladionici. Srecno ljudi! Kad ce album? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angele Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 Ja sam nekako ocekivao da ce Bane Mracni popiti korpu a ne da ce Lord Invictus otici Pukoh na kladionici. Srecno ljudi! Kad ce album? ne znam dal' je na mestu, al' ovo me poshteno nasmeja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 (edited) Kad li ce prestati dissing Baneta? Vise nema smisla. Bane, reaguj! Neki lik sa svojm devojkom na avataru te proziva... Oliveru sve najbolje sa novim bendom! Edited March 28, 2006 by NorthWind Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts