carcass Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Tzak ga bash spamuje gadno Po zakonu odrzanja mase (osnove fizike) masa benda bi morala da ostane ista tako da ce se i to uzeti u obzir pri izboru novog gitariste Quote
dilolu Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 daj ljudi....pa pomirite se nekako .......nije secer u vodu,oprostite jedni drugima ....ne zaboravite sve zajednicke akcije,i lijepe dane zajednistva .......tri puta mjerite jednom sjecite ......sto je brzo to je i kuso .......mislite i na nas vase vjerne fanove,koji smo vas zbog vaseg jedinstva i zajednistva pratili na svim kocertima i kupili sve vase albume ,cak i onaj best off.. ....nemojte se sada rastajati,bas smo na vas bend ovde navikli,u svakodnevnim raspravama,i saznavajuci ovde ko kakve carape nosi i sta ko jede u bendu ...aperion,kaktus i invictus sveto trojstvo,nije to bio bilo kakav faktor nego interfactor razmislite jos malo ,dajte jedni drugima sansu samo sloga srbina spasava Quote
solicitor Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 Ma sve je to OK. Kao u nekoj vezi, gde zbog raznih razloga ne moze da traje, ali ako se mirno razidju, ostanu dobri drugari, a povremeno padne i kres shema u ime starih dobrih dana, i svi budu srecni i zadovoljni Quote
Uros Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 izvinjavam se na spamu ali Soli ne prestaje da me odusevljava! Quote
azal Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 ako je Bane mrshav, ja sam Miles Davis. Quote
carcass Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 nisi Miles Davis mada volis poduvati i nesto jace od saxofona Bane se definitivno trudi da nadoknadi manjak ukupne mase benda sad kad smo ostali bez Invictusa, tako da mozemo potraziti i "lakseg" gitaristu Quote
Apeiron Posted March 30, 2006 Author Report Posted March 30, 2006 Vidim ja da je najbolje ovu temu sastaviti sa onom starom... Stari put je jedini. Krenulo se ovde starim proverenim (elite nekro kvlt) stazama spam-a... Quote
Apeiron Posted March 30, 2006 Author Report Posted March 30, 2006 (edited) daj ljudi....pa pomirite se nekako Pre svega, veliko hvala na podrsci i recima koje si napisala/napisao. Veruj da ono sto se desilo, nije odluka donesena na brzinu (kao sto je i napisano u prvim postovima na ovoj temi). Sve sto smo prosli zajedno nece izbrisati ovaj dogadjaj. Bice pijanki i koncerata, to sigurno. Samo sto nas nece biti na istoj bini u isto vreme. EDIT: samo sloga srbina spasava Heh. Znas vec kakvi su Srbi. Istorija nas je naucila tome... Pozdrav! Edited March 30, 2006 by Apeiron Quote
Apeiron Posted March 30, 2006 Author Report Posted March 30, 2006 OK. Stara tema je otvorena, sastavljena je sa onom privremenom i to je to. Ovo ostaje oficijelna tema benda do daljnjeg. Sve informacije, mozete ovde da dobijete ako iste trazite, ili na PP, ili na www.interfector.net [email protected] Poz! Quote
Aurora Calerva Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 A da možda ne bi bilo interesantnije da uopšte ne tražite zamenu za Olija, već da batalite metal i počnete da radite neki electro ili tako nešto? Samo ideja ... Quote
Swarthyard Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Ljudi bio bi duh pitati Toni Svarca da vam se pridruzi!!! Quote
azal Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 to je prava odluka. GLOBVS mada mozda i Wenzek-a. Quote
Apeiron Posted March 30, 2006 Author Report Posted March 30, 2006 pa, koliko dosad imate ponuda? Zainteresovanih ima. Ali nikakva nagadjanja i prognoze nece biti iznosene. Onog momenta kad se potvrdi gitarista, bice javljeno. Quote
Aurora Calerva Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Padate.. Ponovo.. Polako... Ma bitno je da meni Laki dolazi u BG za 2 nedelje Quote
dilolu Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 ma ljudi vratite invictusa on je bog,demfa najbrze i najtacnije iz zatrke moze preskociti stojadina moze popiti sedam piva da se ne napije neku balinkuru je guzio kazu u aginom selu 4 puta bez vadjenja moze svirati smoke on the water iza ledja pa vi sad vidite ,kakvog asa gubite a kazu da mu je accept ponudio ugovor sa vise para,nego arsenal zigicu aperion i kaktus urazumite se,i molie ga da se vrati Quote
Zen Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 Dilolu, mislim da je Invictus rekao svoje. On nastavlja putem hevije istine, koliko vidim.. A sto se tice elektronike.. Jewdino ako pustite Baneta da se eksponira , ali nema potrebe i ovako je bilo ok. Dokle god Interfector i Draconic imaju potpuno razliciti zvuk verovacu da je Bane dobar. A za tezinu..... Moracete ili naci neku masnu goticarku da ga ganja lkako bi bezao i malo reguilisao kilazu, ili da nadjete manjeg gitaristu, sta da vam kazem Quote
dilolu Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 jest on rekao svoje,ali hocu i ja nesto da kazem ne izgleda sve tako bas kao sto se vidi na prvi pogled,ja sam malo vise upoznat od tebe o radu benda,pa mozda mogu i nesto vise i da kazem ti sigurno dosta toga ne znas, a sigurno ne znas da on moze da svira 13 sati bez prekida,da izroni 100 metara,da izdrzi pod vodom 7 minuta,a on nije takav da se hvali prosle godine kad je dolazio u herceg novi,docekase ga dvije djevojke u narodnim nosnjama,desetine ljudi sa transparentima"dobro nam dosao brate invictuse",posluzise ga odma tu kod autobuske stanice ribom i vinom neki ga dvometrasi ubacise u crni x5 dzip,vozase par minuta,i rekose da izadje i da ima pres konf u radio herceg-novi udje invictus,jos uvijek ne shvatajuci kolika je zvijezda,i rece ljudima unutra da mu treba par minuta da se sabere,da je umoran,da je noc prije cjelu noc proveo na kastelu duvajuci sumljivu travu i rokajuci neku rakijetinu no problem ,rekose,pusticemo reklame po sata o dps i referendumu (nije svjestan koliko je pomogao djukanovicu),i uvedose ga u neku prostoriju,upalise svjetlo a ono sve njegovi posteri ma sta ja vama da pricam kad ne vjerujete,dok se ne javi troje bar da vjeruje ne nastavljam s pricom ajd u zdravlje Quote
Aurora Calerva Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 (edited) Brate, pa ne mogu ga oni puškom vraćati nazad. Meni su oni bili fenomenalni kao ekipa i kapiram da bez Olija to neće biti to, ali šta je tu je... I vidi sad šta si uradio! Naterao si me da napravim prvi ozbiljni post na ovoj temi... Edited March 30, 2006 by Aurora Calerva Quote
Vlaja Buraz Posted March 30, 2006 Report Posted March 30, 2006 jest on rekao svoje,ali hocu i ja nesto da kazem ne izgleda sve tako bas kao sto se vidi na prvi pogled,ja sam malo vise upoznat od tebe o radu benda,pa mozda mogu i nesto vise i da kazem ti sigurno dosta toga ne znas, a sigurno ne znas da on moze da svira 13 sati bez prekida,da izroni 100 metara,da izdrzi pod vodom 7 minuta,a on nije takav da se hvali prosle godine kad je dolazio u herceg novi,docekase ga dvije djevojke u narodnim nosnjama,desetine ljudi sa transparentima"dobro nam dosao brate invictuse",posluzise ga odma tu kod autobuske stanice ribom i vinom neki ga dvometrasi ubacise u crni x5 dzip,vozase par minuta,i rekose da izadje i da ima pres konf u radio herceg-novi udje invictus,jos uvijek ne shvatajuci kolika je zvijezda,i rece ljudima unutra da mu treba par minuta da se sabere,da je umoran,da je noc prije cjelu noc proveo na kastelu duvajuci sumljivu travu i rokajuci neku rakijetinu no problem ,rekose,pusticemo reklame po sata o dps i referendumu (nije svjestan koliko je pomogao djukanovicu),i uvedose ga u neku prostoriju,upalise svjetlo a ono sve njegovi posteri ma sta ja vama da pricam kad ne vjerujete,dok se ne javi troje bar da vjeruje ne nastavljam s pricom ajd u zdravlje Ja, brate, vjerujem. Sad ću naći još dva svjedoka pa nastavljaj. Quote
Apeiron Posted March 30, 2006 Author Report Posted March 30, 2006 (edited) Ko god da je iza dilolu nicka, bilo bi lepo da se predstavi. Ili da iskulira malo. Lepo je sve to i ima duha nacin na koji pise, ali nije vreme za tako nesto. ja sam malo vise upoznat od tebe o radu benda,pa mozda mogu i nesto vise i da kazem E pa divno. Tim vise razlog da kazes ko si. Edited March 30, 2006 by Apeiron Quote
dilolu Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 .............hm eto boro ne da gazda da se malo opustimo,ja necu da me istjeruju,banuju,....etc nema nikakve potrebe da ja ovde pretvaram diskusiju u licnu promociju vazno je da se ljudi malo zabave a vi gazda,s obzirom da ste javna licnost i zvezda,moracete da se pomirite s tim i naviknete da popularnost donosi i negativne stvari,ja vam samo pomazem da naucite da se borite s njima ajd u zdravlje p.s. boro ,oni tvoji svjedoci zaglavili negdje,a bez njih nema price ..........tj nastavka Quote
Dowla Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 preko 5000 poseta na sajtu Najbolje bi bilo da dovedete Kizu iz apartmana,on i Oliver su ista generacija i obojica obozavaju matori heavy Quote
Apeiron Posted March 31, 2006 Author Report Posted March 31, 2006 nema nikakve potrebe da ja ovde pretvaram diskusiju u licnu promociju vazno je da se ljudi malo zabave Pa, pretvaras je u licnu promociju, ako koristis recenice tipa: ja znam mnogo vise o bendu nego vi itd. itd. Lepo ako znas, respect. Lepo i da se ljudi zabave. Ali nema smisla sve to sto pises, sada. Quote
Recommended Posts