Apeiron Posted April 8, 2006 Author Report Posted April 8, 2006 Kako ne stoji? Pa, to je prva vest na vrhu, ja je vidim normalno. :: March, 27. 2006. Invictus has left the band Oliver Dejanovic - Invictus has left the band today. This was his decision, because he felt that he wasn't commited as he was before, and that he couldn't be there 100% for the band. INTERFECTOR will continue with its work as soon as we find the new guitarist. In the meantime we will finish the upcoming DVD together with Oliver. It is important to emphasize that we have parted friendly, without dispute, and that nothing has changed in our personal relationship. Interfector is band founded by three friends, and we will stay friends even after our cooperation ends. We wish all the best to Oliver in his future work and life as well. Carcass, Apeiron & Antares Quote
Aurora Calerva Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 na engleskoj verziji sajta,ne stoji novost...tj. da je Oliver otisao iz benda Ma to Laki krenuo da informiše ljude po staroj dobroj školi RTSa iz 90ih... Jedno za inostranstvo, a nešto totalno 5o za nas... Ja počinjem da sumnjam, da li se sve to dogodilo U svakom slučaju... Quote
Apeiron Posted April 9, 2006 Author Report Posted April 9, 2006 Pre ce biti da Vlajkova history lista u Exploreru ucitava stranice iz arhive Quote
dilolu Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 …….prodje reklama ovo ,ono,I novinari te ljute zvjeri pocese ispitivanje. I tada se vec suskalo da oliver odlazi iz benda,neki razlozi su spontano isplivavali,kao da je na koncertu u somboru izasao na stejdz naduvan zaboravivsi gitaru,pa da ostali clanovi ne smiju da puste kosu,bojeci se da ce im preci vaske ,koje su se zadnjih godina pravo odomacile u njegovoj kosi,ali sve ostade na rekla kazala…………….. Ipak svi crnogorski novinari nisu bili najupucenij u rad njegovog benda ,tako da poneki u fazonu nesto da kazu upitase jel mu oliver dragojevic sta familije I slicne nebuloze,ostali kao brinu za novi dvd ,jel istina da gostuju,Selma bajrami,maca I ostale bh javne licnosti Jedan od novinara upita ga za nikolu teslu I sta on misli o tom naucniku I njegovim otkricima.Oli ,ne bas vican u tim situacijama,rece da je teslino najvece dostignuce sto je Izumio visoki napon,a na pitanj novinara na sta misli pod tim,oli odgovori PA ON JE DIZAO PO KUCAMA UTICNICE NA METAR I PO DA DJECA NE MOGU DA STAVE KLIN U UTICNICU I DA SE NE OZLIJEDE A na pitanje dal jos uvijek ima nesto s gocom trzan,>>cujemo se ponekad<<,pa jel bilo bar prstenjaka>>ma,imala je neu ogrlicu I naruknicu,koliko se sjecam<< Nastavak slijedi Quote
Mrs Smith Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 Aloha, Laki!Nadam se da ces citati ovo, opet sam izgubila tvoj mail.Hvala ti sto si zatvorio teme one budale o Luki, zaista nije normalna, i mnogo mi ide na k.i mnogo nas smara.To se ne sme dozvoliti!Lepo je sto mi promovise decka, ali ne hvala! Quote
Vlaja Buraz Posted April 9, 2006 Report Posted April 9, 2006 …….prodje reklama ovo ,ono,I novinari te ljute zvjeri pocese ispitivanje. I tada se vec suskalo da oliver odlazi iz benda,neki razlozi su spontano isplivavali,kao da je na koncertu u somboru izasao na stejdz naduvan zaboravivsi gitaru,pa da ostali clanovi ne smiju da puste kosu,bojeci se da ce im preci vaske ,koje su se zadnjih godina pravo odomacile u njegovoj kosi,ali sve ostade na rekla kazala…………….. Ipak svi crnogorski novinari nisu bili najupucenij u rad njegovog benda ,tako da poneki u fazonu nesto da kazu upitase jel mu oliver dragojevic sta familije I slicne nebuloze,ostali kao brinu za novi dvd ,jel istina da gostuju,Selma bajrami,maca I ostale bh javne licnosti Jedan od novinara upita ga za nikolu teslu I sta on misli o tom naucniku I njegovim otkricima.Oli ,ne bas vican u tim situacijama,rece da je teslino najvece dostignuce sto je Izumio visoki napon,a na pitanj novinara na sta misli pod tim,oli odgovori PA ON JE DIZAO PO KUCAMA UTICNICE NA METAR I PO DA DJECA NE MOGU DA STAVE KLIN U UTICNICU I DA SE NE OZLIJEDE A na pitanje dal jos uvijek ima nesto s gocom trzan,>>cujemo se ponekad<<,pa jel bilo bar prstenjaka>>ma,imala je neu ogrlicu I naruknicu,koliko se sjecam<< Nastavak slijedi Quote
Dowla Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Pre ce biti da Vlajkova history lista u Exploreru ucitava stranice iz arhive pozdravila te je MEGGY Rekla je da bi zelela da ti sviras gusle na njenoj i Borisovoj svadbi krajem godine Quote
Apeiron Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 Pozdravi i ti nju, a nadam se da je ovo za svadbu sala Kakva crna svadba, nikad! p.s. mada, i ako je istina, ima da pijem k'o nikad, pa i gusle da zasviram, sto da ne Quote
dilolu Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 a jedan novinar,aludirajuci na njegovu maicu "udo "rece,jel to kod vas u banja luci fazon da se izostavlja slovo m na pocetku rijeci Quote
Apeiron Posted April 10, 2006 Author Report Posted April 10, 2006 Jes te nasli gitaristu??? Zainteresovanih ima. Nakon sto se srede neke stvari, i kad se gitarista potvrdi, bice oglaseno na sve strane, ovde, na nasem sajtu itd. Pozdrav Quote
Zen Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Da se potvrdi? Mislis onaj cuveni test sa serpom 'ladne sarme, 2 gajbe piva i rumom? Uh... Drzim mu fige Quote
Apeiron Posted April 11, 2006 Author Report Posted April 11, 2006 Da se potvrdi? Mislis onaj cuveni test sa serpom 'ladne sarme, 2 gajbe piva i rumom? Uh... Drzim mu fige Ma, necemo biti toliko strogi... ... osim za rum mozda Quote
Aurora Calerva Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 A šta bi sa onim da je rum prošlost? Ah ne ne.. Ne mogu ja da pustim moje dete da se vucara sa gomilom probisveta... Quote
Apeiron Posted April 11, 2006 Author Report Posted April 11, 2006 A šta bi sa onim da je rum prošlost? Jeste proslost, moja. Carcassova sigurno nije, niti ima pokazatelja da ce ikad biti. Isto vazi i za buduceg axemana Quote
Sgt.Splatter Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 'Ajd pa sa srecom !!! Nego na ovo sam otkinuo: Auu jebote ! HAHAHAHA Quote
Demonic_Alliance Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Ali covjek ne bi bio covjek kada ne bi isao glavom kroz zid i radio na vlastitu stetu. To sa glavom kroz zid... jel istina ona prica sa vikendicom, nemackim slemom i pizza boy-em? (koji nemaju nikakve veze sem sto se pojavljuju u istoj prici) Quote
Aurora Calerva Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 (edited) Jeste proslost, moja. Dokaži... Edited April 11, 2006 by Aurora Calerva Quote
Apeiron Posted April 11, 2006 Author Report Posted April 11, 2006 To sa glavom kroz zid... jel istina ona prica sa vikendicom, nemackim slemom i pizza boy-em? (koji nemaju nikakve veze sem sto se pojavljuju u istoj prici) Par propusta: Nije vikendica, nego gajba od Oliverovog dede. Nije pizza boy, nego cevapi boy Sve ostalo je 100% istina. Quote
carcass Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Da se potvrdi? Mislis onaj cuveni test sa serpom 'ladne sarme, 2 gajbe piva i rumom? Uh... Drzim mu fige ovaj put cemo testirati sviracke mogucnosti, a taj dio sa sarmom cemo izostaviti posto se pokazalo da je to bilo sve sto bivsi gitarista umije Quote
carcass Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 To sa glavom kroz zid... jel istina ona prica sa vikendicom, nemackim slemom i pizza boy-em? (koji nemaju nikakve veze sem sto se pojavljuju u istoj prici) sljem je bio partizanski Quote
Zen Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 Opet sirim dezinformacije... Mada kakava sam bila kada ste mi pricu ispricali... Nije ni cudo Quote
carcass Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 INVICTUSE mislim da bi trebao JAVNO pojasniti ove tvoje izjave objavljene u Glasu, da nas ljudi ne startaju na ulici sa nekim nebuloznim pitanjima na koja nemamo odgovor. Quote
Recommended Posts