Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ne radi, na isti nacin na koji ni onaj prvi nije radio :da: Sve je denied i failed, Hellions i tako to :D Hvala u svakom slucaju :pivopije:

Ne znam da li je moguce downgrade-ovati firmware or something...

Edited by MissionVao
Posted

Da streamuješ neki video? Recimo Dice Player + ES File Explorer, podesišu LAN ip tvog računara kao i username i password na računaru, nađeš file preko ES File Exa, pritisneš na njega i on ti ponudi više plejera kojim možeš da pogledaš video, ti izabereš Dice Player i to je to.

Posted

ma muziku oću da streamujem, tipa gde god da sam da mogu da pustim bilo šta iz library-ja na računaru, ako je tako nešto moguće naravno :)

Posted

Ma 100% može root, ja imam .62 i rootovao bez problema. Ne znam gde ti zabada, ne mogu ovako napamet. :)

Pa ne znam, pun Google istog problema i niko ga nije resio :)

Posted (edited)

jel pametno da cackam telefon (samsung i7500) i stavljam mu custom 2.2? nikad to nisam radio,a i ne bih se usudjivao ako je nesto komplikovano..vidim na jutjubu da radi bolje nego moj sadasnji 1.6 ali niko da prikaze kako radi gps ili kamera..

Edited by dimmu1
Posted

PlayerPro, ima super ekvilajzer, bas kontrola, moze da se odvrne zvuk skroz do daske i sl. Mada na tabletu se neces bas usreciti zvukom sta god da koristis ako nemas kvalitetnije slusalice.

Posted

Imam PP ali mi nije dovoljno...basovi su mutni a zvuk nedovoljno izrazen, a nije do sluski, imam neke senhajzerice koje su na obicnoj nokiji 6303 kidale. Nasao sam neki volume+ pa cu da se pozabavim stelovanjem.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Jel moze neki program za hotspot (tethering) preko fona a da ne zahteva root? nasao sam onaj clockwork Mode tether ali me jebe sto nema drajvera za moj fon (huawei u8650):(

Edited by Ozziris
Posted

jel neko probao neki android softver za waklie-talkie preko wi-fi, ali tako sto se podigne hot spot na jednom od android telefona?

Posted

i btw, jel ima neko kompletno resenje (sw + karte) za GPS navigaciju na Desire-u?

iGo, je i dalje najbojli pretpostavljam?

Posted

što se tiče walke-talkie-ja, ja sam jedino koristio blip.me, ali nešto malo, s tim što nema veze sa wifi-jem...

a za navigaciju nema boljeg od iGO-a

Posted

nesto nece da mi otvori, ne znam zasto...

jel to ovaj link?

http://thepiratebay.se/torrent/7119702/%5BANDROID%5D_iGO_8.4___Europe_Maps_2012

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...