kuruz Posted April 8, 2018 Report Posted April 8, 2018 koje smeće edit: pa ne mogu da izaberem da mi treba sličica koju već imam
obsessed by cruelty Posted April 8, 2018 Report Posted April 8, 2018 hoće, izaberi da tražiš tim, ne igrača i štikliraj allow duplicates
darkonet Posted April 8, 2018 Report Posted April 8, 2018 Momci, imam 168 duplikata kako da se menjamo, usao sam tamo u grupu
kuruz Posted April 8, 2018 Report Posted April 8, 2018 (edited) daj ovde šta imaš i šta ti treba, ako nisi kompletirao prvo mi kaži da li imaš Kristijana Edited April 8, 2018 by Underkuruz
darkonet Posted April 8, 2018 Report Posted April 8, 2018 Kristijana dobih sad za Mbapea, znaci pre 10min aj ispisacu pa se javljam, ima mnogo u pm
darkonet Posted April 8, 2018 Report Posted April 8, 2018 evo ovako fali mi Portugal - grb, Rui Patricio i Bernardo Silva Spanija - De Hea, Carvajal i Jordi Alba Maroko - Benatia i Boutaib Peru - grb Island - grb, Magnuson i Finbogason Brazil - Miranda, Marselo, Paulinjo i Renato Augusto Korea - Jinsu, Younggwon, Chungyong, Changhoon i Heungmin Poljska - Zielinski, Lewandovski Senegal - Ndaye, Mbodj, Wague, Sow i Mane Kolumbija - Mina i Cuadrado i navijaci kurcevi - Danska, Hrvatska, Srbija, Brazil i japan ovo su duplikati koje imam: Rusija - Vasin, Kuzjavzev, Samolov S. Arabia - Al Mayouf, hawsawi, Al Harbi 2. Omar Hawsawi, Al Shehri, Al Khaubri, Al Sahelawi Egipat - Hamed, Hassan Maroko - Bousouffa, Belhanda 2 Iran - grb, Ghafouni, Hajsafi, Ansarifard, Ghoochannejhad Francuska - Sidibe Australija - Milligan 3, Mooy, Cruse 2 Peru - Ramos, Advincula, Rodrigey, Tapia Danska - Kjaer, Cristinsen, Buelland 2, Larsen, Kvist, Delaney, Sisto, Jorgensen Island - Sigurdson, Gunarson Hrsvatska - Subasic, Vrsaljko, Lovren, Kalinic, Perisic Nigerija - Ezenwa, Abdullahi 2, Balogun 2, Obi Mikel, Moses Svajcarska - grb 2, Lihstajner, Rodrigez, Shar 2, Dzaka, Dzemaili, Saciri 3, Seferovic 2 Kostarika - Gonzales, Borges,Bolanos, Guzman Srbija - Mustafa, Rukavina, Tosic, Tadic, Sergej 2, Ljajic, Gudelj Nemacka - Ridiger Mexico - Moreno, Salsedo Svedska - Grankvist 2, Augustinson, Larson, Toivonen, Forsberg Korea - grb, Seunggyu, Taehvi 2, Hyunsoo, Yacheol, Heechan 2 Belgija - Vermalen, De Brujne Panama - Pendo 3, Murillo 2, Ovalle, Gomez 2, Barcenas 2, Perez Tunis - grb 2, Youssef 2, Sassi, Ben Amor, Khenessi 3 Engleska - Henderson 2, Dier Poljska - Berezinski 2, Grosicki Senegal - Kulibali 3, Sane 2, Idrisa Gaj 2 Kolumbija - Sanches 2, Aguilar 2, Bacca 2 Japan - Nishikawa, Morishege 5, Sakai, Yamaguchi 3, Usami, Haraguchi
kuruz Posted April 8, 2018 Report Posted April 8, 2018 eno ti Boutaib, Chungyong, Heungmin i Zielinski daj mi Al Haarbija, Usamija, Sakija i Haraguchija napravio sam team request
Мајор Гашпар Posted April 8, 2018 Report Posted April 8, 2018 Darkic daj Taehwia za Younggwona. Napravio.
darkonet Posted April 8, 2018 Report Posted April 8, 2018 momcici nemojte da se ljutite ja pojma nemam sta treba da radim
kuruz Posted April 8, 2018 Report Posted April 8, 2018 ideš na swap, pa napraviš team request, ne public request i onda označiš igrače koje smo naveli
darkonet Posted April 8, 2018 Report Posted April 8, 2018 eno poslao sam saljite kako da nabavim one kurceve navijace fale mi brazil, danska, japan, srbija i ustasija
Мајор Гашпар Posted April 8, 2018 Report Posted April 8, 2018 Kokija odradis 3 za 3, pa onda 1 za 1, a mene 1 za 1. Nabavices ih tokom razmena. Neko ti ponudi, recimo lihvara Levandovskog za Kolarova i dobijes fanove Srbije (cisti Srbi, Latinosi neki). Zavisi i koliko ti slicica fali za pojedine reprezentacije.
obsessed by cruelty Posted April 8, 2018 Report Posted April 8, 2018 swap da dobiješ igrače iz tih reprezentacija, ako si ih popunio moraš da tražiš duplikat, pisao sam kako na prošloj strani inače na neku hevi sam pijanku pa ćemo sutra swapove
Мајор Гашпар Posted April 8, 2018 Report Posted April 8, 2018 što tri za tri, može 4 za 4 odmah Mislio sam da samo 3 moze.
darkonet Posted April 8, 2018 Report Posted April 8, 2018 odradjeno sa Kuruzom, ti se cekas druze rojnice
Мајор Гашпар Posted April 8, 2018 Report Posted April 8, 2018 odradjeno sa Kuruzom, ti se cekas druze rojnice "Meni se zuri, rodjo", sto bi rekao Stjepan Spajic. Odradjeno.
Мајор Гашпар Posted April 9, 2018 Report Posted April 9, 2018 Новитети болдовани. Miranchuk, Kuzyayev (Rusija) Hawsawi (S.Arab) Umtiti (Francuska) Otamendi (Argentina) Ahmed Hassan (Egipat) Karim El Ahmadi (Maroko) Ramin Rezaeian (Iran) Kvist i Jorgensen (2) (Danska) Gunnarsson i Sigurdsson, Bjarnason (Island) Brozovic I Lepi Mario Victor Moses (2), Echiejile (Nigerija) Umana (Kostarika) Karleusa (2) I Matic Guardado, Ochoa, Jonathan dos Santos (Meksiko) Augustinsson, Lustig (Svedska) Vertonghen, Hazard, Lukaku (Belgija) Changhoon, Heechan (J.Kor) Henderson (Eng) Meriah iz Tunisa, komada 2 Blaszczykowski, Zielinski i Linetty, Levandovski iz pogane drzave Salif Sane, Sow (Senegal) Morishige, Sakai (Japan) Rui Patricio Grb Spanije Grizman, Mbappe Aguero Dani Alves, Neymar, Gabriel Jesus gospodin Kros, Kedira
darkonet Posted April 9, 2018 Report Posted April 9, 2018 evo ovako fali mi Portugal - grb, Rui Patricio i Bernardo Silva Spanija - De Hea, Carvajal i Jordi Alba Maroko - Benatia i Boutaib Peru - grb Island - grb, Magnuson i Finbogason Brazil - Miranda, Marselo, Paulinjo i Renato Augusto Korea - Jinsu, Younggwon, Chungyong, Changhoon i Heungmin Poljska - Zielinski, Lewandovski Senegal - Ndaye, Mbodj, Wague, Sow i Mane Kolumbija - Mina i Cuadrado i navijaci kurcevi - Danska, Hrvatska, Srbija, Brazil i japan ovo su duplikati koje imam: Rusija - Vasin, Kuzjavzev, Samolov S. Arabia - Al Mayouf, hawsawi, Al Harbi 2. Omar Hawsawi, Al Shehri, Al Khaubri, Al Sahelawi Egipat - Hamed, Hassan Maroko - Bousouffa, Belhanda 2 Iran - grb, Ghafouni, Hajsafi, Ansarifard, Ghoochannejhad Francuska - Sidibe Australija - Milligan 3, Mooy, Cruse 2 Peru - Ramos, Advincula, Rodrigey, Tapia Danska - Kjaer, Cristinsen, Buelland 2, Larsen, Kvist, Delaney, Sisto, Jorgensen Island - Sigurdson, Gunarson Hrsvatska - Subasic, Vrsaljko, Lovren, Kalinic, Perisic Nigerija - Ezenwa, Abdullahi 2, Balogun 2, Obi Mikel, Moses Svajcarska - grb 2, Lihstajner, Rodrigez, Shar 2, Dzaka, Dzemaili, Saciri 3, Seferovic 2 Kostarika - Gonzales, Borges,Bolanos, Guzman Srbija - Mustafa, Rukavina, Tosic, Tadic, Sergej 2, Ljajic, Gudelj Nemacka - Ridiger Mexico - Moreno, Salsedo Svedska - Grankvist 2, Augustinson, Larson, Toivonen, Forsberg Korea - grb, Seunggyu, Taehvi 2, Hyunsoo, Yacheol, Heechan 2 Belgija - Vermalen, De Brujne Panama - Pendo 3, Murillo 2, Ovalle, Gomez 2, Barcenas 2, Perez Tunis - grb 2, Youssef 2, Sassi, Ben Amor, Khenessi 3 Engleska - Henderson 2, Dier Poljska - Berezinski 2, Grosicki Senegal - Kulibali 3, Sane 2, Idrisa Gaj 2 Kolumbija - Sanches 2, Aguilar 2, Bacca 2 Japan - Nishikawa, Morishege 5, Sakai, Yamaguchi 3, Usami, Haraguchi da dodam na spisak duplikata Rusija - Akinfejev 2 S. Arabija - Al Zori Egipat - Sobhe, Sad Urugvaj - Muslera Spanija - Buskets Maroko - Bouatib Iran - Pouraligane Francuska - grb, Varan Australija - Wright, Rogic Hrvatska - Strinic Brazil - Alison Kostarika - Navas Nemacka - Humels, Kros Korea - grb, Changhoon Tunis - Ben Youssuf Poljska - Blascikovski fale gore boldovani
kuruz Posted April 9, 2018 Report Posted April 9, 2018 e jebeš ga, malopre ode Marselo imam višak Danaca, Japanaca, Hrvata i naših, oćeš da ti dam to da bi dobio sličice reprezentacija za fan album? stigao najlepši konačno
kuruz Posted April 9, 2018 Report Posted April 9, 2018 (edited) ideš na request for collectors group, u my wants klikneš prvo allow duplicates, pa ideš na add team i onda obeležiš Dansku, Japan i Srbiju u my offers stavi Sancheza (Kolumbija), Kvista (Danska), Morena (Meksiko) ipak nemam Hrvate, pa zato samo tri Edited April 9, 2018 by Underkuruz
darkonet Posted April 9, 2018 Report Posted April 9, 2018 odradjeno Kuruze, ziv bio trebaju mi jos Ustase od navijaca pa kome treba nesto neka se javi
Recommended Posts