Jump to content

2012.10.08. *Gun Club, Beograd* Leprous, Loch Vostok, Ørkenkjøtt, Persefone, Draconic - OTKAZANO

Recommended Posts

Posted

evo sad pokusavaju na kelebiji.

jbg ako stignu svirace verovatno samo loch vostok i leprous.

ja imam cir na zeludcu

Posted (edited)

Otkazano.

Je l' zbog ata karneta?

Glupo mi je da solim pamet, ali opštepoznato je da se zahteva ata karnet za Srbiju.

Edited by trenje
Posted

to primenjuju skoro sve evropske zemlje evropi i to je neki ugovoreni carinski aranzman za opremu za rad, npr ako kombijem dovozis sta ja znam u bugarsku alate da obavis neki rad da ne placas carinu za to

Posted

Pa je li ovo propust organizatora ili samih bendova? Da li se to govno traži još u nekim zemljama osim u jebenoj Srbiji?

Posted

Evo čitam o tome, vidim šta je u pitanju.

Takođe, vidim da se primenjuje i u Francuskoj, Nemačkoj itd, pa mi nije jasno kako su krenuli na turneju bez toga.

Posted

Nije potreban (koliko ja znam) za zemlje clanice EU. Za pocetak u EU ne postoji granica gde ce ti to traziti.

Problem je bio sto su oni zvali nasu ambasadu u Danskoj i pitali da li treba - receno im je da ne treba.

Tu je sve krenulo nizbrdo.

Kao sto je receno na eventu, od srede 10.10.2012 - na istom mestu gde ste i kupili kartu mozete traziti povracaj novca uz istu.

Vidimo se na SInisteru!

Posted

pa da, nije potrebno naravno ako se putuje unutar eu posto u eu nema carina ali ko god ulazi u vecinu zemalja eu treba.

nebitno, nije ovo propust organizatora nego je ambasada u danskoj ujebala sve ocigledno.

Posted

Nije samo ambasada kriva vec i carina koju je bolela ona stvar da izadje u susret.

Postoji i varijanta da se oprema popise na licu mesta i da se veze za jedan pasos i da se to isto proveri na izlazu iz zemlje. Toliko su bili nadrkani da su nas odjebali na prvu.

Posted

Sjajan trip :)

Vozio 140 km na koncert sa djevojkom, dosli oko 8.40, cujemo da nisu stigli, promuvamo se do 9 i okrenemo nazad jer oboje radimo ujutro, ponovo 140 km nazad, evo sad dosao kuci.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...