truliandedzombileš! Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 jumetal - gde admin spamuje. ima, sto kinti valjda.
azal Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 vidim da ce morati red bull votka da seva danas, kakav dan me ceka. odoh da im kupim banane vidimo se!
Angelystor Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 Jupiter's Ceremony Solaris Ultimate Astral Messengers New Song Stormillenium 4
ShinigamY Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 I tako, oba busa zadrzana na granici 8 sati, kasne sigurno do 10-11 sati nece poceti svirka. Nabijem te na kurac Srbijo.
azal Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 evo sad pokusavaju na kelebiji. jbg ako stignu svirace verovatno samo loch vostok i leprous. ja imam cir na zeludcu
Havočka Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 Daj da svira orkenkjott i izađi ispred ako smeš da ti pomerimo čir
Baal Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 (edited) Otkazano. Je l' zbog ata karneta? Glupo mi je da solim pamet, ali opštepoznato je da se zahteva ata karnet za Srbiju. Edited October 8, 2012 by trenje
Baal Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 Jebi ga, jesmo šupak od zemlje, ali mora se napomenuti bendovima da je OBAVEZAN ata karnet za Srbiju.
kuruz Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 a šta je to uopšte i koje još zemlje imaju isto pravilo? 1
Berliner Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 to primenjuju skoro sve evropske zemlje evropi i to je neki ugovoreni carinski aranzman za opremu za rad, npr ako kombijem dovozis sta ja znam u bugarsku alate da obavis neki rad da ne placas carinu za to
Lotus Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 Pa je li ovo propust organizatora ili samih bendova? Da li se to govno traži još u nekim zemljama osim u jebenoj Srbiji?
kuruz Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 Evo čitam o tome, vidim šta je u pitanju. Takođe, vidim da se primenjuje i u Francuskoj, Nemačkoj itd, pa mi nije jasno kako su krenuli na turneju bez toga.
[Nocturno] Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 Nije potreban (koliko ja znam) za zemlje clanice EU. Za pocetak u EU ne postoji granica gde ce ti to traziti. Problem je bio sto su oni zvali nasu ambasadu u Danskoj i pitali da li treba - receno im je da ne treba. Tu je sve krenulo nizbrdo. Kao sto je receno na eventu, od srede 10.10.2012 - na istom mestu gde ste i kupili kartu mozete traziti povracaj novca uz istu. Vidimo se na SInisteru!
Berliner Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 pa da, nije potrebno naravno ako se putuje unutar eu posto u eu nema carina ali ko god ulazi u vecinu zemalja eu treba. nebitno, nije ovo propust organizatora nego je ambasada u danskoj ujebala sve ocigledno.
[Nocturno] Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 Nije samo ambasada kriva vec i carina koju je bolela ona stvar da izadje u susret. Postoji i varijanta da se oprema popise na licu mesta i da se veze za jedan pasos i da se to isto proveri na izlazu iz zemlje. Toliko su bili nadrkani da su nas odjebali na prvu.
Descender Posted October 8, 2012 Report Posted October 8, 2012 Sjajan trip Vozio 140 km na koncert sa djevojkom, dosli oko 8.40, cujemo da nisu stigli, promuvamo se do 9 i okrenemo nazad jer oboje radimo ujutro, ponovo 140 km nazad, evo sad dosao kuci.
Recommended Posts