Arucard Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Manson ili ostao bez glasa ili ga boleo k da kida glasne žice za srpsku publiku ili je jednostavno propao kao što sam i čuo pre par godina. Jedina pozitivna stvar na koncertu je to što nisu svirali puno stvari sa najnovijeg albuma a inače se osim matrice ništa nije čulo. Nije mi jasno kako iko može da hvali ONAKAV nastup.
Grimmjow86 Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Kako se zove nova riba od Mansona, voleo bih da je vidim, primetio sam i ja da sedi celo vreme na bini. _____ Ja sam imao karte za parter ali smo usli na tribine, bilo je ok, ocekivao sam malo bolju setlistu a zadnja pesma mu je bila totalno sranje. Sto se tice Laibach jel moze neko da mi napise njihovu setlistu nisam ih do sada slusao iako sam odavno cuo za njih, svidelo mi se par pesama. A da video sam i trpanje u wc.
Talvi Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Drago mi je što ste svi jednoglasni u vezi Laibacha.
Arucard Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 (edited) Posmatrao sam izraz lica nekih matoraca koji su doveli svoju klinku na koncert dok je na video bimu išao felacio - priceless Edited June 10, 2012 by Arucard
Chicken Little 420 Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 dreddup standard dobar, mizar cool, ali mi se nesto oduzilo, block out takodje, laibach jebao kevu ali jbg, jedva sam cekao mansona tj. neku distorziju pre svega. jbg, metalac slabo je isla prodaja karata, jbg, videli ste da je bina bila skoro na trecini arene.. alo napisao da je bilo 12.000 ljudi
Lou Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Zvezda večeri nije bila zvezda večeri. Uz to, zvezda večeri je imala najgori zvuk. Predgrupe su bile dobre, svaka u svom domenu. Šteta je što Makedonci nisu dobili nikakvu dinamiku u osvetljenju, s' obzirom na prirodu muzike i nastupa. Šteta je što Beograđani nisu svirali duže ili napravili drugačiji izbor pesama. Drago mi je što ste svi jednoglasni u vezi Laibacha. SMEĆE trolol
Dr Alex Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Kako se zovu prve dve pesme koje su Laibach svirali?
Grobodan Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Meni bio dosadan Laibach, nisam bio sinoć raspoložen za tako nešto pa da ne komentarišem više. Menson i treba da se raspada, to i jeste poenta
oNe Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Ti ki izazivas je bila prva. Druga nisam siguran ali je 'Brat moj" bila jedna od te tri prve. Bile je jos Die Liebe tu negde pri pocetku. Nisam siguran.
Dr Alex Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Ne. Brat Moj je bila kasnije, a Die Liebe malo pre Tanz Mit Laibch.
Night's Blood Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Meni bio dosadan Laibach, nisam bio sinoć raspoložen za tako nešto pa da ne komentarišem više. Menson i treba da se raspada, to i jeste poenta Same here.
Dr Alex Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Prve dve od Laibach Mi Kujemo Bodočnost i Brat Moj [blow job pesma ]. Brat Moj je drugacija od stare verzije, da li postoji nova studijska verzija?
oNe Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 prva je bila ti ki izazivas. Posto imam ceo snimak anyway - evo najlepse pesme:
WoS Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Jedan simpatican izvestaj: http://www.metalserbia.com/izvestaji/iq-music-festival-ceremonija-doceka-necastivog-u-pravoslavnoj-srbiji 1
Night's Blood Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Simpatican. Da, činjenica je da jednostavno nikada nećemo videti Manson-a iz devedesetih i tu ne postoji ništa što možemo da učinimo. Da ponovimo - ne, ne postoji išta što bi i trebalo da učinimo jer je pažljivijem oku pojava Manson-a suštinski nepromenjena. Ovo ja apsolutna istina. Međutim, ta brojna publika, željna pevanja - mogla je biti malo glasnija za vreme pesama koje nisu bile Sweet Dreams i Personal Jesus. Dodala bih, prilicno sam iznenadjena nepoznavanjem pesme Antichrist Superstar. Bila sam ispred bine, delovala je mlako ispracena. Delovalo je da je zna 3 coveka. 1 1
Grobodan Posted June 10, 2012 Report Posted June 10, 2012 Baš dobar izveštaj, pogodio suštinu čovek, sve se slažem za Mansona. Ja sam ispratio Antihrista, jeste izvalili cepanje Biblije? I bacao sam middle fingers na Irresponsible hate anthem kao da je '96.
Night's Blood Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Ni ja. Trebala sam ja slikati golotinju ispred sebe, ćelava glava i dlakava leđa.
Captain Spaulding Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Ne znam što ljudi lažu sebe da je bilo odlično na koncertu, MM je jedna svinja na koksu i nikad neće zvučati kako je zvučao krajem 90ih. Nijedan od naših omiljenih bendova nismo gledali u Srbiji kada smo najviše hteli nego gledamo samo ofucane, potrošene izmorene verzije njih Type O Negative 1998 Therion 1998, Korn 1999 , eh...... Svima je jasno što tad nisu dolazili! SPS, oteo si mi detinjstvo! 1 3
Grobodan Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Jeste videli ovu ljepoticu na koncertu? http://www.mtv.rs/datastore/imagestore/original/1290166960andjelija02.jpg
oNe Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 evo jos par snimaka: http://www.youtube.com/watch?v=4dJkrGz0trM http://www.youtube.com/watch?v=xEDcQAIPt7o
hmhm Posted June 11, 2012 Report Posted June 11, 2012 Jeste videli ovu ljepoticu na koncertu? http://www.mtv.rs/da...andjelija02.jpg Uuu, niice, nisam znao da je bila. Video sam je jednom u Slayer majici, ali mislio sam da nosi jer je to in. A sad vidim na Mansonu nosila Sepultura majicu, i to Arise. 1
Recommended Posts