Lou Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 To ovi fenseri znaju. Uruk i ja smo videli onu sa korsetom kojoj je Lunar objasnio stvari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimmjow86 Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Bila je i ova gospodja (zena Mileta Kitica). http://www.pulsonlin...?ver=1339321460 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoS Posted June 11, 2012 Report Share Posted June 11, 2012 Na konto ovih selebriti persona, Menson bi se odusevio nivoom dekadencije i raspadanja na ovom festivalu... Kad bi ga bilo briga xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Therion 1998, Izvini sta je falilo Therionovim koncertima u BGu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Ne znam što ljudi lažu sebe da je bilo odlično na koncertu, Nema tu nikakvog laganja sebe, ako je nekom bilo dobro na koncertu, onda mu je bilo dobro. Ionako je to stvar subjektivnosti i licnog ugodjaja i ukusa. Neko je po rodjenju sluhista, a jos pri tome i muzicar, pa obraca paznju na svaki detalj, svaki zvuk svakog instrumenta i onda moze da pravi zamjerke, a sa druge strane nekome je dovoljno malo da mu bude fino. Meni je bilo bas dobro na ovom koncertu. Nijedan od naših omiljenih bendova nismo gledali u Srbiji kada smo najviše hteli nego gledamo samo ofucane, potrošene izmorene verzije njih Sa ovim se vec slazem u velikoj mjeri. Doduse, neki od tih starih bendova su i danas dosta mocni na bini, a neki jesu ismoreni, ofucani i odvec milion puta "samoreciklirani", ali slazem se da bih volio da sam vecinu meni omiljenih bendova gledao prije 25 godina, a ne tokom prosle decenije, ali sta se moze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 (edited) Izvini sta je falilo Therionovim koncertima u BGu? Nisi shvatila šta je rekao, očigledno ne pratiš druga dva pomenuta benda. Naveo je u kom su periodu bili najbolji i na vrhuncu. Naravno da njihov nastup ovde nije bio ni blizu onoga kako su nekada svirali i imali elana. Išao sam na te koncerte, da se razumemo, ali svestan sam razlike između nekad i sad. Edited June 12, 2012 by Lou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 hahahahahaahahaha http://www.youtube.com/watch?v=de-7k4bHGog&feature=share Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Preminuo sam Zanima me da li se ubila na kraju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 danas sam pushtila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Ja nisam mogla da odgledam do kraja, nervira me. Jeb'o je Mejson. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanley Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Perry Mason. Sigurno je na njega mislila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metalpirat Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 necu da ispadnev odvratan, ali kao jedan veliki fan i neko ko je gledao nekoliko puta koncer MM-a mogu samo da kazaem da je ovo stvarno bilo lose. Uredu jeste MM dosta godina zaostao sto se same muzike tice i nista pametno nije izbacio tako da je i to nesto sto dovodi reputaciju njegovog imena. Koncert je puko, ljudima su delili karte besplatno kako bi dosli da gledaju. MM od 2000-te pa do danas nije imao ni jedan interesantan i jak koncert. Trebao je da ostane u tom nekom mracnom fazonu koji jednostavno plasi ljude i proziva crkvu i politiku. To je tada uspelo i imao je super nastup. Gledao sam ga 99-te i mogu da kazem da je meni to bilo nesto najbolje sto sam od njega video. On kao covek ok, manje vise video je da je prso i da od njega nema nista pa jednostavno se samo sprda sa publikom. Ostao je sam, nema vise ekipu za sobom, novi clanovi, malo ima i deja. Da je i dalje u saradnji sa starim clanovima i pomoc Trenta on bi sada daleko dogurao. On kao covek i nije muzicar, tako da sve sto ima dobro je ta scenska manifestacija koju jako dobro radi. Ostao je bez novca i vise nema sta da prestavlja i da placa. Kada sam ja gledao, predsednicka bina je izlazila is pozornice. On je imao mehanicko postolje koje se dizalo na kome je on stojao, a sada neka glupa inprovizacija gde se vide ljudi kako mu pomazu da se popne. Shminka i ceo taj nastup koj je tada imao je stvarno nesto drugo. Ovo sada je meni vise licilo kao neki tribute bend, a ne MM. Drugo zvuk je bio jako los. Pogledajte sta Trent radi sada i gde je dogurao, a MM kao bend je totalno prso. Twiggy Ramirez je dobar basista i veoma talentovan muzicar. Do skoro je radio sa Trentom, ali i on je puko. Cak je pokusao da bude i basista Metallice. Ljudi su ostali bez ideja i omatorili i vise nije to to. MM kako je krenu za jos koju godinu nece moci vise ni da se popne na binu, postao je debelo prase. Cuo sam moje dve omiljene pesme, ali mi je jako krivo sto nista od prvog albuma nije svirao. LUNCHBOX jedna od najboljih pesama koju je MM radio. Naravno drugi album legendarni ANTICHRIST SVPERSTAR!!!! - Cryptorchid po meni najbolja stvar. Marilyn Manson – all voices, guitar and pan flute Daisy Berkowitz – lead and rhythm guitar Twiggy Ramirez – lead and rhythm guitar, acoustic guitar, bass Madonna Wayne Gacy – all keyboards, loops, and other original pieces of 16-bit audio information Ginger Fish – live drums, programming Zim Zum – live guitar on the tour for Antichrist Supersta kada se ponovo okupi ova ekipa i prikljuci TRENT sve ce ponovo da krene uzbrdo. Ovako novi album je dosta bled. Dobar je ali mu fale elementi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 Samo što ga je pola od te ekipe tužilo a sa drugom polovinom ne komunicira Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metalpirat Posted June 12, 2012 Report Share Posted June 12, 2012 zato seo je gospodin MM kreten od coveka. Bez te ekipe nije niko i nista. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Captain Spaulding Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 (edited) Evo vam ova na koju ste svi zinuli Edited June 15, 2012 by Captain Spaulding 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 F U J ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted June 15, 2012 Author Report Share Posted June 15, 2012 realno, sta je sa kukom, strukom i... pa svim ostalim? :S posle metalke nisu splavarke haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 4. mesec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted June 15, 2012 Author Report Share Posted June 15, 2012 doslo bi u obzir da joj se preko pupka ne previja salo, to je (kol'ko znam) znak ne-trudnoce nego debelosti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 realno, sta je sa mozgom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 doslo bi u obzir da joj se preko pupka ne previja salo, to je (kol'ko znam) znak ne-trudnoce nego debelosti Ma zajebavam se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Havočka Posted June 15, 2012 Author Report Share Posted June 15, 2012 ma znam, to sam i ja prvo pomislila al' sam onda uocila da...ne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night's Blood Posted June 15, 2012 Report Share Posted June 15, 2012 Da ne bude off, evo par losih slika. Fotkala sam samo u toku jedne nove pesme koju ne znam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucifer je moj drug Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Evo vam ova na koju ste svi zinuli HHAHAAHAHAHA, Nensila Pirocanka! Ovu debelu ne poznajem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lou Posted June 16, 2012 Report Share Posted June 16, 2012 Ne mogu da odlučim koja je bolja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts