Lou Posted April 23, 2012 Report Posted April 23, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=TzKfiYGIPkY Quote
LazaGNR Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Па, ту се окупљамо, а после већ идемо негде, а где год да одемо имаће радња. Sta da se okupljamo ovde,pa onde,daj predlozite neko mesto gde da pijemo Lazi treba gorivo za dalje. Samo da ne bude ko na predhodnom koncertu Metallica-e - bukvalno su me 2 lika unela unutra,na stadion...nisam mogao da hodam Jebi ga... 1 1 Quote
Lou Posted April 25, 2012 Report Posted April 25, 2012 Priče o tvojoj netoleranciji alkohola su već legendarne. Quote
Night's Blood Posted April 25, 2012 Author Report Posted April 25, 2012 (edited) Mani ga, mozda pocne da peva Mejdene na koncertu Metallice. Najbolje je da se nadjemo na Uscu, neka neko ko poznaje lokaciju kaze gde tacno. Da ne lutamo puno po gradu, ionako sve dosta rano pocinje. Edited April 25, 2012 by Night's Blood Quote
LazaGNR Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 Priče o tvojoj netoleranciji alkohola su već legendarne. @Night's Blood:nadjemo se kod neke radnje i gotovo. Quote
Havočka Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 nadjemo se ispred rode u podzemnom prolazu ispod terazija randomness at it's best pa 'de ces radnju ako ne na autobuskoj jebenoj stanici Quote
Night's Blood Posted April 29, 2012 Author Report Posted April 29, 2012 nadjemo se ispred rode u podzemnom prolazu ispod terazija randomness at it's best Jeste, ako si iz Beograda. Sad cu ja bas da lutam i trazim neke podzemne prolaze. Quote
Lunar Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Jel sama dolazis? Mozemo lako da se dogovorimo da neko ovde sa yuma te saceka na stanici. Isto bi bilo fino da se najave svako ko misli i zeli da dodje na okup, cisto da se zna okvirno ko ce doci da ne bi bilo nepotrebnog cekanja ili sta god. Evo naprimer ja siguro dolazim na taj okup. I jos jedna stvar, neko mi je rekao danas da postoji sanasa da Gojira pocne oko 6, sto znaci da ja i svako ko oce njih da uvati mora otprilike vec oko 5:30 da bude kod Usaca, to znaci ako pravite neki okup pre koncerta on mora biti bas malo ranije. Quote
Lou Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Nije to šansa, nego tako piše na plakatima. Quote
Night's Blood Posted April 29, 2012 Author Report Posted April 29, 2012 Jel sama dolazis? Mozemo lako da se dogovorimo da neko ovde sa yuma te saceka na stanici. Dolazimo nas tri. Ma treba samo da se dogovorimo da li ce to biti na Uscu ili negde oko stanice. Cisto da znam gde da izadjem iz prevoza. Quote
Havočka Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Na Uscu ce biti prevelika guzva, jebeno je tamo naci se sa nekim, pogotovo ako si nekoga video malo puta ili samo na slikama... Quote
Lou Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Snajka treba da sašije YUMETAL zastavu, da se nađemo pod barjakom superiornosti. Quote
Night's Blood Posted April 29, 2012 Author Report Posted April 29, 2012 @Lou @Havo Zato i pitam vas iz BG-a sta je najbolja opcija. Quote
kuruz Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 најбоља опција ти је да дођеш возом и сиђеш код Арене Quote
Маузер Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 @Nights: Ma mogu vas ja sacekati i ovako nemam sta pametno da radim u ovom trulom Beogradu. Jel Drobac dolazi? Quote
Night's Blood Posted April 29, 2012 Author Report Posted April 29, 2012 @Nights: Ma mogu vas ja sacekati i ovako nemam sta pametno da radim u ovom trulom Beogradu. Jel Drobac dolazi? Aj dogovoricemo se, ujedinjenje Mitrovice i Rume. Ne dolazi gospodin, ne zanima ga koncert. најбоља опција ти је да дођеш возом и сиђеш код Арене Ma taxi moze da me ostavi kod Sava centra. Nije meni problem da se snadjem, samo da se dogovorimo gde cemo se svi naci. Quote
Маузер Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Ujedinjenje nikada. Ali moze primirje. Quote
Night's Blood Posted April 29, 2012 Author Report Posted April 29, 2012 Nadam se da cemo se dogovoriti do 8. gde i kad. Quote
lemmy sixx Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Za sitne pare je dobio kartu i nekoliko trenutaka sa 130 kila čistih mišića. Sa sve Everlast rukavicama? Quote
lemmy sixx Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Znaci Cvele,imas srece sto si ostao ziv...da ne slusas Baju Malog Knindzu,najebao bi. Nego,bice od ovoga skupa nesto? Quote
kuruz Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 skupite se kod Lenija, on će se videti iz svakog dela grada Quote
Grobodan Posted April 29, 2012 Report Posted April 29, 2012 Kuruze ti nas vikni ako dođeš ipak. Quote
Recommended Posts