Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

pa hoće li se moći piti piva na koncertu?? :o

EDIT - Šta i ja pitam, zar nije Lav sponzor koncerta? :D

zašto je netko gore napisao ''Uscu i oklini nece moci nikakv alkohol da se kupi (provereno kao i uvek).''?

Edited by Citizen0
Posted

pa moci ces da kupis NA koncertu, to i jeste njihova ideja, da kupis tamo a ne da loces ispred dragstora za male pare :)

jedino je dobro sto je pored usca stambeni blok, nema sanse sve prodavnice da ne prodaju alkohol

Posted

@Citizen:nije nesto mnogo daleko.Samo predjes preko mosta (Brankovog mosta) i tu je ispred tebe na 300 metara.

Od autobuske i zeleznicke najjednostavnije ti je da sednes u tramvaj (broj 7 ili 9) i izadjes na 2. stanici (ako si usao kod autobuske),tj. 3. (ako si usao kod zeleznicke).Usce ti onda dodje desno na 100-200 metara.

Nego,ja sam u slicnoj situaciji kao i Lemmy,tj. dolazim sa par njih,pa da ih ne vucem sve za sobom na taj okup...videcu kad cu i s'kim cu jos da dodjem tamo.Jedino mi je zao sto necu stici da se vidim sa Torture Killer-om,a planiram to vec mesecima :( Al mozda se on predomisli,pa ipak dodje da se pozdravimo.

Posted

hahahah

nikad slike

(mada, moj zajeb, grupna slika, al to je samo zbog Gage :))

sta hoces, to mozemo uvek ovako u parkicu u kraju sa jaretom koji jebe u pozadini :haha:

Posted (edited)

Како се не сети тога раније? Но, добро, веома успешно било, ко није дошао - пизда.

ЕДИТ: :haha: :haha: :haha:

Edited by Јарослав