markomrki Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Shta mu je rekla keva? I jel ima kiku lil jebeno ne? I Uroshe sva podrshka od ovog izbushenog Mrkija, ja sam uvek tvrdio da je svaka promena dobra. Quote
Rob Swire Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Shta mu je rekla keva? I jel ima kiku lil jebeno ne? I Uroshe sva podrshka od ovog izbushenog Mrkija, ja sam uvek tvrdio da je svaka promena dobra. da, samo sto je to u tvom slucaju apsurdna izjava... Quote
Ω Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 jedva sam danas na faxu prepoznao urosa u novom izdanju Quote
Aurora Calerva Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Da vidim Zeljka sa suprotne strane ulice, presao bih na njegovu... Ahm, kašljuc, kašljuc.... Ja ne delim moje mesto pored Željka na toj strani ulice ni sa kim... Koliko god debilno ovo zvučalo Quote
Angele Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Aj sad tako...danas mi je gay dan, sta ja mogu... neko o tome samo pricha, neko tjuti i prima. Quote
Sinstrel Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Imam samo jedno da izjavim za pojedine komentare odozgo: Jizzus! Quote
Rob Swire Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Nemoj tako Zhex, pa nashi smo, majku mu... Quote
Apeiron Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Nemoj tako Zhex, pa nashi smo, majku mu... To je ona kvltna recenica iz Perverznog Deda Mraza? Znas znanje Quote
Branislav Stankovic Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 to! Zakon fotke! Usput, moramo sledecji put pre probe da maznemo onaj znak za istovar! Quote
Rob Swire Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Bane, daj info kad i gde se nalazimo, kad vec ne mogu da te najurim na icq, Boga mu poljubim... 'Zvinte za spam... Quote
Dragana Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Da vidim Zeljka sa suprotne strane ulice, presao bih na njegovu... e, koji si ti? mislim, kako se zoves, posto smo se sigurno upoznali a ja nemam pojma jedva sam danas na faxu prepoznao urosa u novom izdanju ides na FON? jel' ja onda i tebe znam I jel ima kiku lil jebeno ne? Quote
Rob Swire Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 e, koji si ti? mislim, kako se zoves, posto smo se sigurno upoznali a ja nemam pojma Koji sam? Mamin.Elem, zovem se Pavle i nemam pojma ko si ti. Quote
Dragana Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 opusteno ni ja se ne secam da sam upoznala lika koji se zove pavle... zaboravi da sam pitala... Quote
Sinstrel Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Al' si zato drzala glavu nekima da se ne zakucaju u kofu! Quote
Rob Swire Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Al' si zato drzala glavu nekima da se ne zakucaju u kofu! Ja mislim da sada znam ko je Dragana Quote
Rob Swire Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Najjaci momenat je bio dok je Sandra dekorisala kofu i trosed(licno namirisao kasnije, don' ask how), Imenjak je, 'ladan k'o spricer, tresao pepeo i gasio cigare u "sadrzaj".:D Quote
Uros Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 uhh... evo, ja nekako procitah sve.... 1. najbolja je Lex-ova izjava da je dobra zurka sa puno penisa...!!! kako to sada smesno zvuci!!!! je8es penise! bolje da ima i neka cica jer na gomili svakako zavrsavamo!! 2. Zaljo, kada si me slikao u sudoperi?!?! Koliko je sati bilo?! ja se toga ne secam... Zasto, koji ku**c sedim u sudoperi?!? 3. mrzi me da qvotujem! 4. meni je bilo vrh! tako da cu poruciti Peri Rodjaku da ce se "armagedon party" tradicija nastaviti!!! 5. nema, Bude i Ajshe da se jave...? 6. ja takodje ne mogu da otvorim ta dens... 7. pozdrav Mrkiju!! 8. omega je ili Suicide Pony noji se prerusio drugim nikom ili ja nemam pojma ko je! 9. ... Quote
Rob Swire Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 1. najbolja je Lex-ova izjava da je dobra zurka sa puno penisa...!!! kako to sada smesno zvuci!!!! je8es penise! bolje da ima i neka cica jer na gomili svakako zavrsavamo!! Jebi ga, tako mi delovalo na pocetku...sta da kazem. Zadovoljn k'o zec u kupusishtu:) Quote
Sinstrel Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 2. Zaljo, kada si me slikao u sudoperi?!?! Koliko je sati bilo?! ja se toga ne secam... Zasto, koji ku**c sedim u sudoperi?!? 6. ja takodje ne mogu da otvorim ta dens... 9. ... 2. Pitao sam te da li mogu da te slikam! Sedeo si na sudoperi jer je WC bio zauzet. Salim se, ne znam. 6.Treba ti quicktime ili mozes cak i preko winampa da pusitsh ali extenziju preimenuj u .mpeg. 9. Vaistinu Quote
Recommended Posts