Sinstrel Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 No shi'? E pa odlican post za 2000-ti. http://so-eristic.tripod.com/sitebuilderco...ows_dave_1_.jpg http://so-eristic.tripod.com/sitebuilderco...ows_dave_2_.jpg Quote
Uros Posted April 20, 2006 Report Posted April 20, 2006 ovde neko mora da je glup... i to prilicno... Quote
Angele Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 ne radi ti link al je dobar dechko! zheljko Quote
Rob Swire Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Pitas Urosa jel? Grozan si...al' svejedno, jer je fora vrh Neka neko Dragani da link, molim... Quote
Sinstrel Posted April 21, 2006 Report Posted April 21, 2006 Dacu joj ja samo ako mi obeca da ce mi pridrzavati glavu dok budem cedio zeludac. Quote
Dragana Posted April 22, 2006 Report Posted April 22, 2006 hmmm...... sad mi udarate na radoznalost ... ccc Dacu joj ja samo ako mi obeca da ce mi pridrzavati glavu dok budem cedio zeludac. dogovoreno Quote
Branislav Stankovic Posted April 23, 2006 Report Posted April 23, 2006 Opet sam neshto - ...Iz opravdanih razloga...Shto je ql jer sam vecj uspeo da nparavim neke grozne stvari za Draconic .. Juche smo snimali neke klavijature za Opaque...Grozne su, buchne i iritantne..TO! Kontam da cje vam se svideti .... Odoh ja da tWeAkuJeM Nord dalje! Noise making...mhmmmmm... poz! Quote
Dragana Posted April 24, 2006 Report Posted April 24, 2006 'ocu i ja.... mnogo toga... pa ne moze Quote
Rob Swire Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Jos jedna vrh proba juce. kapiram da se sve ono objektivnom posmatracu iza linije izolacije cini kao mitraljeska paljba...kum bio nadrkan zbog neke cave, pa je shibao bubanj k'o Crnogorac zenu... Kad Draconic konacno izadje na stage,retko ko ce moci da se nosi sa njima...kako idejno, tako i sviracki... Quote
Buddha Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 to stoji.. samo da ih onstage ne drmne trema Quote
Rob Swire Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 'ocu i ja.... mnogo toga... pa ne moze jedva se suzdrzavam... Quote
markomrki Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Ja ne mogu ni da zamislim shta ce onda bit, ali takodje se pitam i kada ce to da bude. Vreme prolazi jebe kevu, a koliko se ja secam meni je receno da je drakonik trebao da svira josh u Januaru? Quote
Rob Swire Posted April 27, 2006 Report Posted April 27, 2006 Nemoj nista da se brines...album se ne izdaje po svaku cenu i sto pre,ne svira se svuda i po svaku cenu, nego se prvo sve spremi da bude perfektno, pa onda i u nebulozno zajebanim deonicama NEMA ispadanja, NEMA gresaka...A sta ce biti, to znamo mi koji smo blagosiljani da prisustvujemo probama... Quote
azal Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Lex je od sad pa nadalje nas menedzer i promoter. A odlucili smo da ce Cvele (SHAKA U PIZDU!) Cimer (SHIJO MI GA DJURA!) ili Deki Metalac (PICKO!!) voziti kombi na svirke. Quote
Apeiron Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 Ko je od prisutnih na CKM party-u proverio zadnji broj? Evo slike, dvojicu cete prepoznati (a gde smo mi u to vreme, nemam pojma, zakleo bih se da smo na metar bili udaljeni). I gde je dodjavola Jeqy u prvom redu??? Quote
azal Posted April 28, 2006 Report Posted April 28, 2006 nadjite baje iz consecration-a na urbanoj promociji novog E-Play-a. Quote
Recommended Posts