Apeiron Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 (edited) to je bila Karma! ako se dobro secam Kole je svirao klavijature?! Ne zaboravljajmo kvltnu postavu kvltnog ansambla Abodracofectora: Bane gavran - vokal, klavijature (u pesmama koje nije znao) Lale Plemic - vokal Marta - vokal Kole - klavijature (u pesmama koje nije znao) Oldschool Dusan - gitare, jos i ponajbolji Deda Lazar - bas, solidan Moja Malenkost - bubanj A pesme, ako se secam: Seek & Destroy, znatno ubrzanija Master of Puppets, Karma, Symphony X (koja ono bese, Of Sins and Shadows?), i bio je tu neki Iced Earth??? Ili nije? Ah, zlato dajem za taj snimak! Ja sam disk izgubio, pa ako ko ima, mislicu mnogo bolje o njemu/njoj ako mi to na neki nacin prosledi. Sledi nagrada Edited March 12, 2009 by Apeiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Sea of Lies je bio u pitanju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elderane Posted March 12, 2009 Report Share Posted March 12, 2009 Ne zaboravljajmo kvltnu postavu kvltnog ansambla Abodracofectora: Bane gavran - vokal, klavijature (u pesmama koje nije znao) Lale Plemic - vokal Marta - vokal Kole - klavijature (u pesmama koje nije znao) Oldschool Dusan - gitare, jos i ponajbolji Deda Lazar - bas, solidan Moja Malenkost - bubanj A pesme, ako se secam: Seek & Destroy, znatno ubrzanija Master of Puppets, Karma, Symphony X (koja ono bese, Of Sins and Shadows?), i bio je tu neki Iced Earth??? Ili nije? Ah, zlato dajem za taj snimak! Ja sam disk izgubio, pa ako ko ima, mislicu mnogo bolje o njemu/njoj ako mi to na neki nacin prosledi. Sledi nagrada Imam ja, sto ne kazes... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Imam ja, sto ne kazes... Gade, znas kad sam ti jos trazio! Sad salji iste sekunde, uploaduj negde, i daj link Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 Sta se desilo sa majcama, jel ih bilo, jesu bile iste kao i starei ako jesu kad ce nove sa drugacijim bojama, zeljan sam da potrosim pare koje nemam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 ima jos nekoliko majica ali u starom designu, sto vec imas. pravi izdavac iste majice u blue/brown varijanti, ali ce verovatno biti malo skuplje od njih. mi cemo sledece zip up hoodije mnogo dobre da pravimo. najverovatnije u maju/junu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted March 13, 2009 Report Share Posted March 13, 2009 kad bude neki novi merch cimni ovo ono pa da bacimo neke kockice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 nova stvar na myspace profilu, "Bleak Future Trauma" http://www.myspace.com/draconic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 nova stvar na myspace profilu, "Bleak Future Trauma" http://www.myspace.com/draconic U jbte, otkud pala odluka bas za tu pesmu? Dosta se razlikuje od ostalih, skroz je cudna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 pa da cuju ljudi da ima svega na albumu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted March 19, 2009 Report Share Posted March 19, 2009 pa da cuju ljudi da ima svega na albumu. U pravu si. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 poslati danas diskovi iz austrije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Haha, "what in Gods name is going on here?!". Dobra pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Haha, "what in Gods name is going on here?!". Dobra pesma. Isto kao i taj tvoj avatar Odlicno za diskove Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 udara sa avatarom, skoro koliko i ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Sea of Lies je bio u pitanju. I, kao sto je i red, napokon za šire mase, ultra rare, totalno UG orjentisan projekat Abodracofector: ABODRACOFECTOR - KRUŠEVAC LIVE (2003) Članovi bendova: Abonos, Draconic, Interfector Vladimir Lalić (Abonos) - vokali Marta Vlahović (Abonos) - vokali Branislav Stanković (Draconic) - vokali, klavijature Dušan Andrijašević (Draconic) - gitara Lazar Galić (Draconic) - bas gitara Milan Kostić (Draconic) - klavijature Nebojša Lakić (Interfector) - bubanj Tracklist: 1. Karma (Kamelot) - Master of Puppets (Metallica) 2. Seek & Destroy (Metallica) 3. Sea of Lies (Symphony X) DOWNLOAD LINK Verovatno najjaci live snimak ikada zabelezen u srpskom metalu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 xaxaxaax kako je pevac sjebao Karmu na najacem delu tj refrenu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 xaxaxaax kako je pevac sjebao Karmu na najacem delu tj refrenu :) Srecom pa je sve ostalo ok ispalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
:matija Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 hahahahahahahahaha ko je pevao ove back vokale na seek and destroy?!?!?!?!?! kao neki growl hahahaha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 hahahahahahahahaha ko je pevao ove back vokale na seek and destroy?!?!?!?!?! kao neki growl hahahaha ne to zvuci kao neka bakuta kojoj uvrcu sise :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Ha ha ha Znate kako... napredak u odnosu na to vreme je vidan te imate cime da se pohvalite. Presmeshno... hvala Laki! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 Biće da je to Bane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 (edited) Ali ova najava pred Sea of Lies: "evo samo jos jedna pesma, i obecavamo da idemo". Svesni svojih (ne)kvaliteta, ako nista Nadao sam se da je ovaj snimak zauvek izgubljen, ali kad mi ga je danas prebacio covek iz Trebinja (hvala Duki!), i kad je taj CD ipak nasao put nazad kuci, morao je i online da ide, nije bilo druge. Greskom snimljen, i sta covek da mu radi sada EDIT: Downloads: 17 A pre 20ak min stavljen na net. Jaoj Edited March 24, 2009 by Apeiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 haha opak snimak opak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 najjaci snimak ikad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts