Chicken Little 420 Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 press ima katastrofa stampu.. a s leve strane maj dajing brajd! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Drakonik :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uruk Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 (edited) mislim da smo i u 24 sata. jeste, izasli ste u 24 sata, negde u cosku nekom Edited April 3, 2009 by Uruk Hai Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 lazo, kad mi saljes plakate za svirku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 sad ti reko na msnu ali nisi odgovorio. stizu sa micom u subotu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 aha.. nemam msn, na poslu sam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Ja mislim da jedino ja nisam znao da je Aish sad u Drakonjaku, gledam onu sliku belo danas nista mi nije jasno, pa su me prosvetlili,. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rob Swire Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 sto istovremeno znaci da dusan andrijasevic vise nije najzenstveniji clan tog sastava ili jeste? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 (edited) kako stoje stvari, nije jos punopravni clan. Treba jos da vidimo kako ce to da se uklopi u studiji, sto cemo znati uskoro jer cemo u maju/junu krenuti da radimo demo snimke novih stvari u sjanom studiju "Uroseva Soba" u zelezniku, gde snimci, brat bratu, ispadnu bolji neko 75 posto album izdato u srbiji Jos jedna napomena je da Ajsha se dere i ja pevam clean vokale, i da ce se mnogi usrati kad budu culi nju uzivo jer jede 90 posto muskih screamova u gradu. Od novih stvari mozete da ocekujete mnogo agresivniji i originalniji zvuk, narocito kod vokala ce se otici dosta dalje od dranje/strofa-pevanje/refren fazona soilwork-a i in flames i bice mnogo neizvesnije kakav ce vokal da padne preko kakvog riffa, ala Strapping Young Lad. postoji i velika verovatnoca da cemo preci na 8 zicane gitare takodje, ali o tome otom potom Edited April 3, 2009 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 da ce se mnogi usrati kad budu culi nju uzivo jer jede 90 posto muskih screamova u gradu potpisujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AstralliS Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Od novih stvari mozete da ocekujete mnogo agresivniji i originalniji zvuk, narocito kod vokala ce se otici dosta dalje od dranje/strofa-pevanje/refren fazona soilwork-a i in flames i bice mnogo neizvesnije kakav ce vokal da padne preko kakvog riffa, ala Strapping Young Lad. To je to. Kad bi to moglo da se čuje? Znam da postavljam jedno nezahvalno pitanje, ali znoji mi se dupe pri pomisli na ovo što si rekao. postoji i velika verovatnoca da cemo preci na 8 zicane gitare takodje, ali o tome otom potom Opa... Modernizacija Draconica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Nemojte da summonujete NEKRONa da napiše neki glup komentar što se tiče modernizacije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 sam ce on da se pojavi, cim uplati dial up Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 drakonja=kad se Devin i Meshuggah sretnu u sumatovcu na duplom vinjacicu i maloj kiseloj. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 najozbiljnije, ako uzmemo 8 zicane gitare, najveci cilj ce nam biti da ne zvucimo kao neki budjavi Meshuggah clone. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Znam zato sam i rekao to, jer ce neki to da ocekuju. Mora da padne neko sledge kolce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
niking Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 najozbiljnije, ako uzmemo 8 zicane gitare, najveci cilj ce nam biti da ne zvucimo kao neki budjavi Meshuggah clone. a ti ces da sviras osmozicani bass? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 a ti ces da sviras osmozicani bass? 12-string bass, biznatch. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lunar Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Ubacite i Warr gitaru u celu tu prichu. Nachi Azale ti si sad i vokalista , fino, zelim ti puno srece u svom pevachkom pohodu. A i ove demo sto najavljujete zvuchi mi vec interesantnije nego ovaj novi album. Najverovatnije pazarim album 24-og. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chicken Little 420 Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 kako stoje stvari, nije jos punopravni clan. Treba jos da vidimo kako ce to da se uklopi u studiji, sto cemo znati uskoro jer cemo u maju/junu krenuti da radimo demo snimke novih stvari u sjanom studiju "Uroseva Soba" u zelezniku, gde snimci, brat bratu, ispadnu bolji neko 75 posto album izdato u srbiji Jos jedna napomena je da Ajsha se dere i ja pevam clean vokale, i da ce se mnogi usrati kad budu culi nju uzivo jer jede 90 posto muskih screamova u gradu. Od novih stvari mozete da ocekujete mnogo agresivniji i originalniji zvuk, narocito kod vokala ce se otici dosta dalje od dranje/strofa-pevanje/refren fazona soilwork-a i in flames i bice mnogo neizvesnije kakav ce vokal da padne preko kakvog riffa, ala Strapping Young Lad. postoji i velika verovatnoca da cemo preci na 8 zicane gitare takodje, ali o tome otom potom Ajsha moja seka! :pivopije: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 jebiga ja sam i 90 posto vokala na albumu komponovao, aranzirao, bio i red da zapevam. mnogo je vremena proslo od kad smo komponovali album, neke pesme su cak 2004-2005 pocete, a nijedna nije komponovana posle 2006 znaci poprilicno je mator materijal. Sad smo ja i andrijasevici mnogo prirodniji sto se tice komponovanja, jer znamo sta sve ko moze da svira i kako ce to ispasti, i bane je sad mnogo boje razmislja o tome kako klavijature trebaju da se ponasaju u ovakvoj muzici gde dominira gitara jer je na onom prvo albumu klavijatura bila potpuno u prvom planu pa je trebalo vremena da se to iznivelise opet. sve u svemu, mnogo zrelija i rizicnija svirka, moza se suzi fan baza zbog toga,ali smo oduvek planirali da pravimo muziku koja ce prvobitno nama da se dopada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Branislav Stankovic Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 sve u svemu, mnogo zrelija i rizicnija svirka, moza se suzi fan baza zbog toga,ali smo oduvek planirali da pravimo muziku koja ce prvobitno nama da se dopada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
markomrki Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 Postujem i vorshipujem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MudriPanj Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 e stvarno ne mogu ovako da se setim nijednog benda sa zenskim grubim i muskim clean vokalom. dobar potez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
azal Posted April 3, 2009 Report Share Posted April 3, 2009 (edited) od kad su ljudi u srbiji ovako fini postali? 30 diskova smo prodali u sredu i jos se nije pojavio album kod rusa moracu ja na kraju da leakujem. Edited April 3, 2009 by azal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts