Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
mislim da smo i u 24 sata.

jeste, izasli ste u 24 sata, negde u cosku nekom :)

Edited by Uruk Hai
Posted (edited)

kako stoje stvari, nije jos punopravni clan. Treba jos da vidimo kako ce to da se uklopi u studiji, sto cemo znati uskoro jer cemo u maju/junu krenuti da radimo demo snimke novih stvari u sjanom studiju "Uroseva Soba" u zelezniku, gde snimci, brat bratu, ispadnu bolji neko 75 posto album izdato u srbiji :)

Jos jedna napomena je da Ajsha se dere i ja pevam clean vokale, i da ce se mnogi usrati kad budu culi nju uzivo jer jede 90 posto muskih screamova u gradu.

Od novih stvari mozete da ocekujete mnogo agresivniji i originalniji zvuk, narocito kod vokala ce se otici dosta dalje od dranje/strofa-pevanje/refren fazona soilwork-a i in flames i bice mnogo neizvesnije kakav ce vokal da padne preko kakvog riffa, ala Strapping Young Lad.

postoji i velika verovatnoca da cemo preci na 8 zicane gitare takodje, ali o tome otom potom :)

Edited by azal
Posted
Od novih stvari mozete da ocekujete mnogo agresivniji i originalniji zvuk, narocito kod vokala ce se otici dosta dalje od dranje/strofa-pevanje/refren fazona soilwork-a i in flames i bice mnogo neizvesnije kakav ce vokal da padne preko kakvog riffa, ala Strapping Young Lad.

To je to. :rockdevil: Kad bi to moglo da se čuje? :D Znam da postavljam jedno nezahvalno pitanje, ali znoji mi se dupe pri pomisli na ovo što si rekao. :)

postoji i velika verovatnoca da cemo preci na 8 zicane gitare takodje, ali o tome otom potom :)

Opa... Modernizacija Draconica. :)

Posted
najozbiljnije, ako uzmemo 8 zicane gitare, najveci cilj ce nam biti da ne zvucimo kao neki budjavi Meshuggah clone.

a ti ces da sviras osmozicani bass? :P

Posted

Ubacite i Warr gitaru u celu tu prichu.

Nachi Azale ti si sad i vokalista , fino, zelim ti puno srece u svom pevachkom pohodu. A i ove demo sto najavljujete zvuchi mi vec interesantnije nego ovaj novi album. Najverovatnije pazarim album 24-og.

Posted
kako stoje stvari, nije jos punopravni clan. Treba jos da vidimo kako ce to da se uklopi u studiji, sto cemo znati uskoro jer cemo u maju/junu krenuti da radimo demo snimke novih stvari u sjanom studiju "Uroseva Soba" u zelezniku, gde snimci, brat bratu, ispadnu bolji neko 75 posto album izdato u srbiji :)

Jos jedna napomena je da Ajsha se dere i ja pevam clean vokale, i da ce se mnogi usrati kad budu culi nju uzivo jer jede 90 posto muskih screamova u gradu.

Ajsha moja seka! :pivopije: :pivopije:

Posted

jebiga ja sam i 90 posto vokala na albumu komponovao, aranzirao, bio i red da zapevam. :D

mnogo je vremena proslo od kad smo komponovali album, neke pesme su cak 2004-2005 pocete, a nijedna nije komponovana posle 2006 znaci poprilicno je mator materijal.

Sad smo ja i andrijasevici mnogo prirodniji sto se tice komponovanja, jer znamo sta sve ko moze da svira i kako ce to ispasti, i bane je sad mnogo boje razmislja o tome kako klavijature trebaju da se ponasaju u ovakvoj muzici gde dominira gitara jer je na onom prvo albumu klavijatura bila potpuno u prvom planu pa je trebalo vremena da se to iznivelise opet.

sve u svemu, mnogo zrelija i rizicnija svirka, moza se suzi fan baza zbog toga,ali smo oduvek planirali da pravimo muziku koja ce prvobitno nama da se dopada.

Posted (edited)

od kad su ljudi u srbiji ovako fini postali? 30 diskova smo prodali u sredu i jos se nije pojavio album kod rusa :D

moracu ja na kraju da leakujem. :)

Edited by azal